🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-37

• 23 663
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Гери, да има вход от другата страна, но и от предишни клипчета сме виждали как идват и си тръгват от тази страна актьорите.
Ето, че снощи Демет също си е тръгнала от там.
Сега видях, че и нашата приятелка Анна е била там, споделила е клипче в Инстаграм.
Аз, в интерес на истината се оглеждах за нея. Явно е дошла, след като съм си тръгнала.  Тя нали работи с информатори. Wink
Да, прави сте, мъжа ми, въпреки че не иска да чува за Чаатай и моето увлечение по него му е толкова странно, чак необяснимо, ми направи това удоволствие. Дори по едно време исках да отида при някое от момчетата от охраната и да го попитам дали Чаатай е там, да кажа, че не съм от тук и съм за малко, и да помоля любезно за информация, но мъжа ми не ми даде.
Каза, че ако се разкрия може и да ме изгонят,  затова да си стоя там като клиент на кафенето и да си трая. Wink
Миличкия и сладолед яде в тоя студ.
Дали днес няма да ни пуснат новия фраг?

Eşref Rüya, Чаатай и Демет в класацията тази седмица

Bof4eto, аз си свалих турска клавиатура на телефона.

# 556
Не ми се вярва да ни дадат нещо от филма. Иначе ще са ни го разказали напълно. Надявам се да въртят рекламата по телевизията, че да не забравят хората, че ни чака нещо интересно. А и ще се застъпи с излизането на нов сериал. Аз нямам информация за него.

# 557
Ще имаме още един фраг? Супер!

# 558
Изтрих си поста. Пуснах си видео, което ми изглеждаше ново. Е, не беше.  Съжалявам ако съм подвела някой.

# 559
Късен неделен привет и от мен!
Нези, добре си се завърнала! Радвам се, че си прекарала добре.
Разбирам те прекрасно, как се чувствала чакайки Чаатай да видиш. Но, не е бил там, ако беше там все нещо щеше да се получи и щеше да го видиш.  Аз вярвам в енергиите на хората. Докато те четях и се сетих за срещата в хотела. С влизането на 3-та секунда и Чаатай пръв ни видя и разбра, че сме фенове. Така, че ако беше там все нещо щеше да стане причина "една цигара" или "да се обади по телефона"  и т.н. Аз вярвам в това:"Случайни неща няма в този свят".
Късмета ти си стой някъде в пространството и си чака времето.
Аз също вярвам, че ще го срещна още веднъж Чаатай, може да ви изглежда глупаво, но такова чувство имам.

Попаднах на едно изявление Чаатай прави по канал "Шахид"  казва:"Приключихте ли с гледането на първи сезон? Сега се излъчва втори сезон.
Незнам дали е от сега видях го в групата на OnlyCagatay Ulusoy
https://www.facebook.com/share/v/14LmC2snbAo/

Това май е нова снимка

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 00:17 от eliet

# 560
Пак ни оставиха без фраг...
Но пък имаме снимки и видеа зад кадър.
Май сме си върнали хотела.

С фенка

Фъстък

И Инстаграм стори на Хатидже

Скрити мечти(сънища)
Ели, ето го видеото

# 561
Мда. Аз и не мисля, че има какво повече да ни покажат, без да издадат нещо.

А ето ви една красива бивша телевизионна партньорка.

А ето ви и една истинска оригинална (Аслъ) партньорка в живота.

Не е спал като е избирал.

# 562
Има за какво толкова години да е ходил ерген, Хубава е!

# 563
Добро утро! Coffee

Рисунка на деня“
Днешната рисунка принадлежи на художник от Саудитска Арабия, от град Ал Джубайл, на брега на Персийския залив. Казва се Сауд Ал-Наджми или, по-просто за останалия свят, Сауд Наджми, и е на 26 години. Рисуването е хоби за него и казва, че е започнал да рисува късно, на 20-годишна възраст.
Той е бил безработен 3 години след получаване на дипломата си, но е открил рисуването като хоби, с което да прекарва свободното си време, и това се е превърнало в основен му доход, като е получавал заявки за рисуване и е предлагал онлайн курсове. Сауд казва, че предпочита да рисува навън, на улицата, по кафенета на открито и на плажа, особено през зимата, но в разгара на лятото неговото убежище са кафенетата.
Той публикува няколко рисунки с Ешреф и Нисан.
Днешната рисунка е базирана на сцена от епизод 19 на „Ешреф Руя“, с Ешреф и Нисан в дома и. Тя беше публикувана и от официалния акаунт на сериала.
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 564
Здравейте, момичета,

Малко остана. Ще издържим още два дни. Ешреф издържа 6 месеца в затвора без Нисан и Руя. И ние ще се справим.

Джерен явно е била на ивент свързан с Stranger things.

Скрит текст:
Детето е фен. Били сме на нещо такова в Париж.

Като се има предвид, че никой от нас не говори френски си представете как си изкарахме ние възрастните.

# 565
Книгата, която от Tims&B са подарили на Görkem (Кадир)

Да вдъхнеш живот на един герой не е само въпрос на реплики, а на разбиране на същността на тези реплики. Тази книга е почит към писалките, които вдъхват живот на тази същност, и искрена благодарност към вас, които вдъхвате живот на тези писалки... Приятно четене.

РЪКОВОДСТВО ЗА ПИСАНЕ НА ТУРСКИ ДРАМИ ЗА МЛАДИ СЦЕНАРИСТИ

Предполагам, че има и за другите. Wink

# 566
Привет, момичета!
Кадри зад камерите...

Усмихната Нисан.

И един адски ядосан Ешреф.

Хазал Кая май ще играе с мъжа си в един проект "Осмото семейство".
Освен в "Огледален свят" и "Пепел от рози" не съм я гледала нея, а как ми се иска да и дам шанс, то все нямам време.
Чаатай, който нямаше никакъв опит покори върхове за това време.
Искаме се да видя нейното развитие, тя как се движи по стълбата на успеха.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 14:17 от eliet

# 567
Социопола тази седмица Blush

# 568
Почти милион продадени билети за 2 седмици. Браво.

# 569
Страхотно!!! Hands Clap
Според данни на BoxOfficeTurkey, филмът „Uykucu“ с участието на Ча0атай Улусой и Елчин Сангу се класира на второ място през седмицата от 7 до 13 ноември със 180 321 зрители и обща аудитория от 481 182!
На първо място е филмът „Kral Sakir“ с участието на Халук Билгинер и Фейяз Йигит, пуснат по кината на 7 ноември.
Искам да добавя още нещо, което все забравям.
Елегантният костюм, носен от Чаатай на премиерата на „Uykucu“, е проектиран в рамките на New Maxillaria Collection, марка дрехи, която навлезе на турския пазар през септември 2023 г. Основател на тази марка е Илкнур Шереф, не друг, а тази, която е подбирала дрехите на Чаатай в много сериали („Icerde“, „Защитникът“, „Terzi“, „Yeşilcam“, „Kubra“ и др.)
Новата колекция Maxillaria допълни силния стил на Чаатай Улусой на гала вечерта.
Основател / MAXİLLARİA & Стилист / Креативен консултант - Илкнур Шереф
Това е семеен бизнес, в който участва и брат и Илкер Шереф.
Креативен директор: Ilknur Sereff
Моден дизайнер: Sibel Serefcoskun
Дизайн и маркетинг: Ilker Seref
Като любопитство, името Maxillaria, съкратено Max в градинарския бранш (както Илкер Шереф е известен и на страницата си в Instagram), е голям род орхидеи (семейство Orchidaceae). Това е разнообразен род с много различни морфологични форми. Характеристиките им могат да варират значително. Обикновено се наричат ​​паякообразни орхидеи, огнени орхидеи или тигрови орхидеи. Научното им наименование произлиза от латинската дума maxilla, която означава челюстна кост, отразяваща гръбначния стълб и основата на устната при някои видове, което може да наподобява изпъкнала челюст.

На първата снимка: Чаатай, Илкнур Шереф и Сибел Шереф Джошкун.

Общи условия

Активация на акаунт