🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-37

• 23 666
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте,

Пожелавам на всички един Ешреф да им е донесъл по един симид с айран.

Не чувствате ли носталгия по сериала. Аз усещам, че има нещо неестествено тази седмица. Нещо излязох от ритъм. Поне се наспах Stuck Out Tongue Winking Eye .  Не се бях настроила да няма серия.

А за филма съм се въоръжила с търпение. Kissing Heart

# 541
Мечтите са, за да се сбъдват, а кафето, за да ни събужда за тях...
Добро утро! ☕
Mr Ferman

Пожелавам ви красив, спокоен и усмихнат съботен ден!

# 542
Подозирам, че вече всички са си изпили кафето/чая.

А решихте ли какво ще обядвате?

Абе важното е всички да сме в добро настроение и да се радваме на живота.

Качеството на снимката не е добро, но си мисля, че тук важна е щастливата усмивка.

# 543
Момичета, вижте къде съм

Ще почакам още малко, защото мъжа ми вече губи търпение...

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 14:14 от NeZ_9

# 544
Браво, на теб! Гледам, че има охрана пред вратата значи се провеждат снимки. Или греша🤔
Дано да го видиш нашия човек😉, Нези. Той ще те познае, да знаеш.
Скрит текст:
Нези,  мъжът ти пак проявява голямо търпение. Браво! Това, че се е съгласил да дойде с теб  до Истанбул си е голям жест от негова страна. Но, ако е семейна екскурзия, защо не!

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 19:44 от eliet

# 545
Супер.
Пожелавам късмет. Ще разкажеш после какво се случва там. Можеш ли да преминеш по улицата или е затворена?

# 546
Момичета, днес имаше имаше снимки.
В началото всичко беше покрито с черни платна.
Имаше страшно много хора и охрана, която постоянно ги гонеше.(любезно)
Точно срещу вратата има едно малко заведение, за сладолед и кафе, с две масички, с по две столчета.
За щастие едната маса беше свободна и с моя мъж седнахме там.
Бяхме буквално на "първия ред".
Ядохме сладолед,  пихме кафе. Имаше две хлапета,  които продаваха рози, на 6 и 8 годинки,  големи сладури.
И тях ги черпихме със сладолед.
Нас не ни гонеха, тъй като бяхме клиенти на заведението.
Между другото ми направи впечатление, че бяха много внимателни към бизнеса на хората и постоянно казваха на зяпачите да освободят входа му.
Останахме 2 часа.
Умряхме от студ.
През завесата постоянно излизаха хора, виждаше се, че вътре има снимки, камери, екип. Чуваха се викове, тропане,  даже песен по едно време...
Пушеха, пиеха чай, влизаха, излизаха, жени със сценарии, хора със слушалки на ушите. Разгонваха хората...
В продължение на два часа ,освен, че свалиха черните завеси, нищо не се случи и си тръгнахме.
В интерес на истината, преди да си тръгна чух, че казаха, че се снима сцена с Нисан.
Не, че бях против да видя Демет,  но си тръгнах една идея по- спокойна.
За всеки случай след вечерята,  два часа по-късно пак минахме от там, но вече нямаше никой.
Щеше да е голям бонус да видя още веднъж Чаатай,  но не се получи.
Въпреки всичко, изпълни програмата си- гледах Uykucu и си прекарах страхотни 3 дни в Истанбул.
Бях и на стълбите,  където стояха Ферман и Сайе.

Ели, да пътуването беше семейно, но имам най-страхотния мъж, който въпреки, че не харесва "михлюзина" , не ми отказа нито веднъж да минем по тази улица и стоя с мен два часа пред вратата на Нисан. Wink

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 14:18 от NeZ_9

# 547
Добро утро!

Нези, твоят мъж печели наградата Мъж на годината. Моят не би се пожертвал. То това не е жертва, не би се съпреживял с мен. Да не говорим че два часа са си доста време.

Приемаме , че Чаатай не е бил там и това е. Другия път Wink . Ама не знам дали вече би те пуснал сама с нас Joy .

# 548
Добро утро!
Не е бил там. Ето и доказателството.

Правилно съм разбрала значи, но да бяха казали по-рано. Grinning

Ето ви и Чаатай.

# 549
Сещате ли се за профила в инстаграм, който показва локации от сериали. Тези дни е на тема Terrzi

# 550
Ехааа, Нези! Simple Smile
Благодаря за снимките и разказа! Simple Smile Въпреки, че Чачо не е бил там, сигурно пак си е вълнуващо. Браво на мъжа ти! Simple Smile
Момичета, сетих се, че тази и следващата сряда съм на концерти и няма да мога да гледам с вас. Но пък четвъртъците съм отпуска, та ще си го гледам на спокойствие Simple Smile

Слънчева неделя на всички! Simple Smile

# 551
Вече съм в България.
Чета, че сериала ви е липсвал тази седмица.
На мен също, макар че добре ми се получи, че нямаше епизод точно тази седмица.  Wink
Иначе още нямаше да съм го гледала.
Вчера, докато чаках пред дома на Нисан си мислех, че за хората тук това е обичайна гледка. Но пък слушах какво си говорят и всеки втори се вълнуваше дали Чаатай Улусой е тук. Wink
Обичат го.

Всички се опитваха да надникнат през завесата. При всяко излизане или влизане на някой, се виждаха прожекторите, камери, монитори.  Всичко беше разположено пред врата, отвън...
Когато свалиха черните платна от прозорците, се виждаше част от стаята.

Разбира се, не позволяваха да се снима, не знам защо...Thinking
С мъжа ми не беше никак лесно. Но, аз съм си упорита. Grinning
Пък и го настаних на столче, пи кафенце, всички екстри му подсигурих.
Гери, улицата не е затворена. Хората минават, то там са направо тълпи от хора. Но ги приканват да минат по-бързо, когато се спират, им казват, че не може да стоят тук, че не може да снимат. Опитват се да държат голям периметър свободен от хора.  Там обаче има магазинчета, кафенета, няма как да я затворят. Може би като идва Чаатай  с кадилака е малко по- трудно. Улиците са много тясни и претъпкани около Галата.
Сега се сетих нещо, което можеше да направя и ме е яд, че не го направих.
Две много сладки момиченца продаваха сладолед там, точно срещу апартамента. Аз няколко пъти влизах да купувам неща и ги питах дали Чаатай е тук.  Те ми казаха,че го няма,  поне те в този ден не са го видяли.
Аз не им повярвах, но ето, че е било така.
Можеше да им оставя телефон или имейл и да ги помоля да ми пратят някоя и друга снимка от някой от следващите дни. Те, като работят там са като от наблюдателница. Всичко виждат.
Може би нямаше да ми откажат

Ели, браво на теб, че ще гледаш Салих Бадемджи!
Някой знае ли на каква тематика ще е новият сериал в сряда с него?
Изрева от хотела тази сутрин

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 15:24 от NeZ_9

# 552
Нези, добре дошла.

С право не си се доверила. Сградата има и друг вход. Може от там да са минали.
Представяш ли си тези момичета да не го харесват. А винаги са на първа линия, когато е там.

Аз попаднах вчера на коментар, че май се снима в хотела на Ешреф. Явно е било така. Нищо. Малко разнообразие.

Представям си какъв стрес е за служителите. Постоянно има някой досаден фен, от който да се пазят, да ги пазят или изобщо зяпач да пречи. Разбирам защо могат да си изпуснат нервите. Ама и едно място са си избрали…. Можеше друга локация да е примерно на египетския пазар. Макар, че май е точно в онзи район сградата на Якуб Баба.

# 553
Момичета,привет Heart

Нези Добре Дошла и ти Благодаря за всичко споделено.Винаги пишеш толкова хубаво и увлекателно.Макар и да го е нямало Чачо то със сигурност си попила атмосферата.Мъжа ти е направо за медал.Рядко са толкова толерантни и разбиращи,когато  е извън техният кръг на интереси,ако и той харесваше Чачо ,като актьор щеше да е друго,но сега си заслужава поглезването .

Скрит текст:
Теста ми мина днес,видях къде още имам колебания в правилностт на отговора и ще наблегна на тях тази седмица,не ме вълнува толкова резултата ,като оценка ,а аз си видях къде съм колеблива и несигурна.Трябва да измисля начин да сваля турска клавиатура,и ще има голямото ровене на коя буква къде е в бг клавиатурата

Хубава и ползотворна неделя Heart

# 554
Нали нисан излиза от горната страна, особено като се крие от ойраната отпред. Сякаш има вход и от там. Ешреф се запъна на тях стълби като Нисан бешв запалила свещите за романтичната вечер. 😅

Общи условия

Активация на акаунт