🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-37

• 12 031
  • 428
  •   2
Отговори
# 60
Това пише за земетресението

Дълбочината на труса е 6 км
Силно земетресение с магнитуд 6,1 по Рихтер разлюля Западна Турция. Дълбочината на труса е 10 км. Епицентърът е на 29 км от Маниса, 8 км югоизточно от Съндъргъ и на 60 км югоизточно от регионалния център Балъкесир. Земетресението е станало в 21.48 ч. местно време. По данни на Европейския сеизмологичен център трусът е усетен в България и Гърция.

Според турски медии има срутени сгради. Екипи за спешна помощ са изпратени в региона.

# 61
Явно се е усетило и в Истанбул.
Дано всичко да е наред! Hands Pray
Много им се струпа пак- наводнения, земетресение...Sad

# 62
Малко от Бирсен,

И още от Галата

# 63
Тъкмо наваксах с всичко, което сте публикували покрай премиерата. Прекрасен Чаатай, както и Елчин. Нямам търпение да ги видя в действие.
Много нежен момент са хванали на Чачо и Аслъхан. Heart

Колкото до фрага, едно не ме изненада - Ешреф и Нисан не спират със срещите.

Дано няма жертви от земетресенето, тази година природата не ги пожали.

# 64
  • AMS

Прожекцията е започнала.

# 65
А ето какво каза и Елчин

Толкова сме развълнувани.
Ще го гледаме с вас, включително и аз. Бяхме толкова заети, че дори нямахме време да го гледаме. Честно казано, много съм развълнувана. Надявам се, че сме ви предали емоциите, които искахте да изпитате.

Нека Ви попитаме за вашето партньорство. През какъв  процес преминахте по този филм, където си партнирахте с Чаатай Бей? Какво беше да си партньор с Чаатай Бей? Какво имате да кажете?

Толкова съм щастлива, че се запознах и работих с такъв мил мой приятел, години по-късно.
(Тук тя го хваща за ръката, а  той се навежда към нея и и благодари)

Покланям се с уважение към всички наши майстори тук. Поздравявам ги всички за упорития им труд. Много съм щастлива.
Пожелавам им всичко най-хубаво!
Да, аз срещнах и моя приятел тук.
Започна едно прекрасно приятелство с всички тях. Надявам се да продължи така.

Напълниха ми душата тази вечер!
Красиви, мили, възпитани, интелигентни!
Сигурна съм, че това приятелство между тях ще остане!

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 01:25 от NeZ_9

# 66
И аз успях да наваксам.
Свършиха ми лайковете, Всички сте лайкнати!
И аз като Nanni това чаках, много са сладки Чаатай и Аслихан. Много любов им желая! Пожелах му аз на Чаатай свадба тази годин, мойте пожелания винаги се сбъдват, тъй , тъй...

Нези, благодаря за преводите!

Дано няма жертви. Турция е заметръсна зона.
Земетресението е по-лошо и от война.

# 67
Нези,
Благодаря за преводите ❤️
и всичко споделено от Вас, Момичета Simple Smile

Прекрасни са,

Той я държи за ръка, искайки да я задържи повече.....

# 68
  • Ямбол
Нези прекрасни интервюта дадоха.Според мен филма ще пожъне успеха си.Наиатина бяха много красиви,скромни и възпитани.Нямам търпение и ние да гледаме филма.А отностно Чачо и Аслихан се видя каквото трябваше да се види. Само това ще кажа ❤️ .
Дано няма пострадали в земетресението 🙏.

# 69
Все още не съм виждала снимка на Чаатай и Баръш.
Но ето какво каза Чаатай за него:

Доста неща са се променили. Всъщност, всичко е наред.

Бариш аби винаги има такава чудесна енергия. Баръш аби влиза и повдига настроението навсякъде, където отиде, с енергията си. Много го харесвам и бях изключително развълнуван, когато чух името му в проекта.
Разбира се, минаха повече от десет години. Бяхме част от един проект. Естествено, разговаряхме, липсвахме си, срещахме се. Толкова се радвам, че се срещнахме. Толкова се радвам, че си тук. Толкова се радвам, че и ти чувстваш същото. Благодаря ти.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 01:16 от NeZ_9

# 70
И на мен ми свършиха лайковете.
И понеже е минало 12 ще кажа, че имаме хващане за ръка. Имаме и нещо, което можем да броим за помирисване. Това в реала. Точка. Аз повече коментари нямам.

Редактирам се. Помирисване на коса.

# 71
Както каза Roxy,  каквото трябваше, се видя!

Как изглежда щастието?

Така.
Eski günlerdeki  gibi Wink

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 02:57 от NeZ_9

# 72
Тази жена просто е прекрасна.Споделяла съм ви,че я намирам за изключително красива,радвам се,че похвали и уважи Чачо !

То е ясно,че нашият темерут няма да сподели сторитата адресирани до него.

# 73
Айсун сподели същото

Отдавна не съм гледала толкова добре направена история.

# 74
Сигурна съм,че в някакъв момент ще му се насладим и ние !

Общи условия

Активация на акаунт