🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-37

• 11 453
  • 409
  •   1
Отговори
# 75
Това май сега излезе, гледат кадри от филма. https://www.instagram.com/reel/DQVKB2ZCBZu/?igsh=ZTUyZGoycGZicmc0
Чачо пак се пипа по джобовете за телефона, по навик и в друго видео го забелязах.

bof4e, за кой темерут става въпрос? (Пoнякога съм албански реотан, не се сещам)

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 17:29 от eliet

# 76
Ели За темерута относно социалните мрежи - Чаатай Улусой Grinning

Пожелавам ви лека нощ с тази красота ! Тук е наистина великолепен !

# 77
Добро утро, Момичета,

"Животът е един, а дните много, дали ще тичаш или просто ще вървиш, важното е да не го проспиш."
 ☕️🍁

След всички емоции нека след кафето да си припомним този момент,

Как ги глдат, Simple Smile
Нека любовта витае около вас,
Желая ви един прекрасен ден Simple Smile

# 78
Здравейте!

Да започнем с един сутрешен обобщен земетръсен анализ на вчерашната вечер.
Грандиозна гала вечер на "Спящия". Получихме от всичко каквото желаехме, не беше като в Кан.
Тук имахме един щастлив Чаатай, който раздаваше усмивки навсякъде.
Истински кавалер и загрижен партньор.
Имаше много симбиоза между Елчин и Чачо, каквато липсваше между него и Демет в Кан.

Гвоздея на вечерта поне за нас бе милото видео с поздрава между двамата влюбени Аслъхан и Чаатай.
Имахме от всичко - прегръдка, целувки и най-важното - няма да пусна ръката ти

Вие на какво отдавате разликата в представянията на Чачо, на галата на "Спящия" и в Кан

# 79
Добро утро!

Ето какво мисля аз по въпроса, който Цвети повдигна.
Чаатай изглежда е достигнал етап, в който няма нужда да се крие. Той вече е утвърден актьор, доказал се с ролите си, а не с личния си живот. Когато човек постигне такава вътрешна стабилност, престава да се страхува, че личното ще засенчи професионалното. Вече няма какво да „доказва“- нито на медиите, нито на феновете.
Понякога, когато един човек се чувства наистина добре в личен план, това личи, и дори най-сдържаните хора спират да се пазят от погледите. Прегръдката, целувката, държането за ръка, това не е показност, а естествен израз на привързаност и любов.
Може би тази връзка му дава увереност, спокойствие и чувство за баланс, което се отразява и на начина, по който се представя пред света.
Аслъхан му дава нещо, което му е липсволо и сега, когато тази празнина е запълнена, той се чувства цял и е готов да го покаже на всички.
За Елчин, какво да кажа- тяхното поведение, говореше достатъчно.

Ясно е, че двама актьори могат да създадат силна химия пред камерата, дори ако в реалния живот не са близки. Това е част от професията им, да убедят публиката, че има нещо повече, отколкото съществува. С Елчин Сангу, по всичко личи, че  Чаатай е намерил общ тон извън снимачната площадка. Спокоен, дружелюбен, основан на сходно темпо и отношение към работата.
С Демет Йоздемир динамиката е различна - тя е по-енергична, спонтанна, а той по-сдържан и наблюдателен. В такава комбинация комуникацията може да остане строго професионална, без да е необходимо да прераства в приятелство.Просто личностите им излъчват различна енергия.
Двете събития бяха едно след друго и успяхме, наблюдавайки внимателно поведението му и с двете партньорки, да усетим, че между някои хора просто няма онзи естествен „клик“, който прави общуването леко и непринудено.
Това е, според мен между Чаатай и Демет.
С Елчин нещата са съвсем различни,  но и тя е толкова естествена, лишена от поза, мила и сърдечна, че човек не може да не я хареса веднага.
Сега защитниците на Демет ще кажат същото и за нея. Аз не я познавам, но на мен от нейното поведение ми лъха на показност.
И това е, което според мен пречи на по-добрите им взаимоотношения с Чаатай.
Но, да направя едно уточнение- отвън ние можем да видим липса на близост, но това не означава непременно антипатия. Понякога става дума просто за различен темперамент, темпо или начин на изразяване. Чаатай е по-интровертен, сдържан и наблюдателен, Демет е енергична, експресивна, с по-силно сценично присъствие и желание за изява.
Това, което определено личи,  обаче, е неговото възпитание и професионализъм. Независимо от личната химия, Чаатай винаги поддържа уважителен и културен тон.
Да не забравяме и още нещо- премиера в Турция, с познати лица, топла публика и приятелска атмосфера, това естествено предразполага към повече човечност и емоция.
Кан, от друга страна, е международна сцена, където всичко е строго организирано и насочено към представянето на сериала. Там Чаатай вероятно е бил по-фокусиран върху имиджа и професионалния аспект.
Понякога и най-малкият личен контекст влияе на публичното поведение.
Каквото и да си говорим, сега, в новия етап от живота си, Чаатай изглежда по-спокоен и отворен, което естествено се усеща и във взаимоотношенията му .
Разликата между двете ситуации не е в това, че с един партньор се разбира, а с друг не,  а в това, че всяка връзка между актьори има собствен ритъм и динамика.
С Елчин Сангу те очевидно са намерили естествено човешко разбиране, а в Кан просто видяхме професионализъм без излишна близост.
Харесвах Чаатай и преди, когато казваше,че харесва тъмнината, но харесвам този Чаатай, коато сега живее в светлина, повече!

Желая ви прекрасен ден!

# 80
Момичета, добро утро!
Благодаря ви за  магическото преживяване на галата на UYKUCU!
Нямате грешка, да знаете! Heart Decoration
Разбира се да благодаря и на героите на вечерта, създателите на филма и най-вече на нашия принц! Ама беше наистина царствен този Чаатай! В цялото представяне имаше стил и тих лукс, изисканост и най-вече човешка искреност и топлота, прекрасни бяха.
А гушкането на принцесата накрая беше черешката на тортата.
За Кан ще кажа, че Чачо беше в роля и си беше Ешреф Тек, снощи видяхме Чаатай!
Весел и спорен ден ви пожелавам!

# 81
Добро утро, момичета!
Страхотна Гала вечер "UYKUCU"!
Много красота и емоции на едно място!
Толкова грандициозност - походка, усмивка, жестове!
Не на последно място прегръдката с любимата. Аслихън го прегърна с цялата си душа, обичат се и това ме радва.
Аслихън беше там, и изживяваше всичко с него! В един толкова важен момент те бяха заедно.

Цвети, разликата в  Чаатай която видях снощи се дължи на ЛЮБОВТА.

Чаатай знае, че е обичан и това му дава сила, а не нещо друго.
Много е хубав!

Всички негови  приятели бяха там, семейството му и всички те и ние се гордеем с Чаатай!
Да ни е жив и здрав и все така да ни радва!
Хубав ден ви желая!

# 82
Добро утро!

След такава вълнуваща вечер сутрините са тежки.
Да ви кажа и тук нямаше прегръдка с главната героиня на подиума, нямаше закачки и тн. Но имаше някак повече топлота. И това може, както Нези каза, да идва от темперамента. Той и в двете ситуации се държа не толкова различно. В Кан той не беше напълно в свои води. С Демет може и да не са първи приятели, но на екран това не личи. На мен ми беше странно още в началото на снимките пролетта как Демет казва, че още не е имала време да го опознае. Подозирам, че е очаквала друго поведение, но с нашия темерут е ударила на камък.
На тази премиера пък имаше взаимно уважение и повече съпреживяване. Явно тези двамата имат повече какво да споделят и зад камера.
И ще ви върна пък съвсем назад, за да припомня една друга премиера. Със същата колежка, чиято ръка не искаше да пусне снощи. Тогава имаше погледи, говорене с очи и много повече комуникация като цяло. Не случайно тя вчера седеше зад гърба му.
А начинът, по който държеше ръката ѝ ми приличаше на някакво емоционално убежище. Не знам как да го кажа, но е нещото което ти дава комфорт и сигурност в стресова ситуация. И колкото неговите фенки да я кълнат, това е момичето до него, преживейте го. Не е избрал вас или не е харесал вашия избор, но това си е неговия живот.

# 83
Гери, това е, което мисля и аз.
Чаатай се чувстваше комфортно и приятно с Елчин, без излишна показност.
И се чувстваше уверен и спокоен, в присъствието на жената, която обича, наблизо.
С пълно право можем да кажем, че любовта дава крила и това не е клише!
Завистници винаги ще има.
Щастието за едни е нещастие за други.
Трудно ми е да приема, че харесваш актьор и искаш да е сам, за да ти е по- спокойно на теб, но..."Разни хора, разни идеали" Rolling Eyes
Нека се самозаблуждават, че така прегръща всички колежки.
Толкова сладко се гушна в нея, като в място, където се чувства добре и иска да остане там, възможно най- дълго! Heart

Има озет и снимки къв 20 епизод.
Ще ги сложа после в отделен пост.

# 84
Точно така Гери, той намери обежище в прегръдката на Аслихън.
Все пак си е стрес и напрежение.
Незнам какви са тия фенки, но Чаатай е в сериозна връзка с Аслихън, те не го ли виждат това.
Това, че излиза на показ сега, връзката им е от отдавна.
Няма да удари дълго ще чуят и за сватба.
Да видим тогава, какво ще кажат.
Тази снимка говори  колко са колегиални отношенията.

А, между другото след премиерата е имало роза за всеки в аудиторията, предполагам, на всички дами.
Дарина, рускинята пак е била там.

# 85

Премиерата на филма „Uykucu“ с участието на Елчин Сангу и Чаатай Улусой беше посетена от над сто представители на местната и международната преса.
Продуцентът Полат Ягджъ описа проекта като жертвоготовна продукция, целяща да съживи киното.

Ето кои колеги уважиха събитието

Със сигурност е имало още много.
Енгин бей също беше там с Итир.

Очаквам да видим и снимка на Чаатай с родителите му и баба му.

Ели,
Скрит текст:
Иди на публикацията на Бирсен в Инстаграм и прочети коментарите под снимката с Аслъхан. Ще паднеш!

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 11:10 от NeZ_9

# 86
Нези,
Точно това щях да напиша, надали така се гушка толкова интимно и продължително.... една просто " колежка" ама видите ли...се радва на доста специално внимание Simple Smile
Не разбирам хейта към любовта на Чаатай, темерут - Да, но влюбен 😉

# 87
  • AMS

ER >>> еп. 20 >>> Резюме >>>

Динчер попада в капана на Ешреф и отчаяно пресмята следващия си ход. Но само мигове преди Ешреф да се изправи срещу своя таен почитател, експлозия в хангара обърква плановете на всички.

Кадир, търсейки ново място за ръководене на операцията си, разбира, че е време Ешреф да му каже „стоп“.

Ешреф прави голям ход, който ще разклати репутацията на Кадир, като същевременно се изправя срещу нови врагове в борбата си да прочисти пазара от незаконни вещества.

Междувременно Нисан, която става обект на разговори заради своя клип, е решена да разследва съмненията, които започват да се появяват спрямо Динчер.

# 88
О, да сега видях Нези.
Снощи като гледах  четях само хубави неща.
Е, ако не се намери някой да злостови значи нищо не си постигнал.
Чаатай Улусой е постигнал всичко.

Да държиш ръката на любимата си  с пълна длан.
Повече не ми е нужно.

Тя му казва:"Страхотен си"!
И след целувката имаше въздишка и това ако не е любов. Мойте очи това виждат.

# 89
Инстаграм стори от Аслъхан

Отново в ъгъла -сърце, но и цвете, и звезда
И, ако някой си мисли,че не е била зад кулисите с Чачо

И нейните приятели са били на премиерата

Diva, благодаря за озета! Hug

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 15:03 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт