🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-37

• 23 629
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро, момичета!☕
Аз малко видях от серията, чакам си буквичките днес. Ако някоя от вас попадне на линк с превод, моля да шерне.🙏
Фрага, хареса ми! И рейтинга не е зле.

Попаднах на това FB- група, незнам за кои кина става въпрос, дали не са за българските кина:
"Спящият": Вече в кината💥

Някои хора така са сънували Ешреф:

Желая ви прекрасен ден!

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 10:01 от eliet

# 646
Здравейте,

Ели, имаш вече епизода при Нерон. https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/03/neron-angelov-nov.html?m=1 Гледайте докато е на промоция.

На мен серията ми се видя много интересна. И не заради романтиката. Според мен заслужаващи други цифри в рейтинга. Но на мен рейтинг не ми е важен.

# 647
Сцената с „неприлично предложение" в сериала за Ешреф Руя шокира публиката.
В последния епизод на „Ешреф Руя“, предложението на Чийдем да даде на Ешреф името на информатора, в замяна на това да каже: „Бъди мой... Само една нощ... Сериозно говоря, само една нощ... После ще направя каквото искаш“, предизвика истински шум. Сцената се превърна в най-обсъждания момент за зрителите.

Последният епизод на „Ешреф Руя“, с участието на Чаатай Улусой и Демет Йоздемир, плени зрителите със своите напрегнати и изненадващи сцени. Най-обсъжданият момент от епизода беше изненадващото предложение на Чийдем към Ешреф.

„ИСКАМ ДА ПРЕКАРАМ ЕДНА НОЩ С ТЕБ“
В новия епизод Чийдем, знаейки самоличността на информатора, проникнал в екипа на Ешреф и неговите хора, отправя необичайна молба да разкрие името си. Чийдем се обръща към Ешреф и казва: „Бъди мой... Само една нощ... Сериозно говоря, само една нощ... После ще направя каквото искаш.“ Тези думи смаяха както героите на сцената, така и публиката.

Това се превърна в актуална тема в социалните мрежи.
Напрегнатата сцена бързо се превърна в актуална тема в социалните мрежи и феновете започнаха да разработват различни теории за бъдещето на героите. Новият епизод на сериала вече предизвика значително очакване, особено след като зрителите са нетърпеливи да видят какъв обрат ще създаде ходът на Чийдем в историята.

Какво мислите?

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 14:36 от NeZ_9

# 648
Гери, благодаря!
На работа съм сега, но довечера ще му се насладя с чаша винце.
И аз го срещнах това за платения телеграф на Нерон. Аз само проекти на Чаатай гледам. И два пъти пускам по £5, но не мисля повече да го правя, с такса загуби ме! Загледах сега и друг сериял, те взеха та го спряха.

# 649
Eşref и Nisan имаха незабравима нощ в Eşref Rüya Епизод 22!
Нисан избра кариерата си пред Ешреф!

Феноменалният сериал на Kanal D „Ешреф Руя“ отново остави своя отпечатък върху рейтингите с епизода си, представящ главозамайващи развития на фронта Ешреф-Нисан.

КАКВО СЕ СЛУЧИ В EŞREF RÜYA ЕПИЗОД 22?

Сериалът, в който двойката се сближи и сподели романтични моменти, доведе до неочакваната им раздяла на финала – изненадата на вечерта. Продукцията, в която Нисан неохотно избра Динчер, разочаровайки както Ешреф, така и публиката, оглави всички категории по гледаемост. Ешреф Руя също така спечели титлата най-обсъжданата продукция на деня в онлайн медиите.

Феноменалният сериал на Kanal D „Ешреф Руя“ отново остави своя отпечатък върху рейтингите с епизода си, представящ главозамайващи развития на фронта Ешреф-Нисан.

КАКВО СЕ СЛУЧИ В EŞREF RÜYA ЕПИЗОД 22?

Сериалът, в който двойката се сближи и сподели романтични моменти, доведе до неочакваната им раздяла на финала – изненадата на вечерта. Продукцията, в която Нисан неохотно избра Динчер, разочаровайки както Ешреф, така и публиката, оглави всички категории по гледаемост. Ешреф Руя също така спечели титлата най-обсъжданата продукция на деня в онлайн медиите.

Ешреф Руя, чийто свят създаде и чийто епизод беше очакван с нетърпение, се задейства на по-бърза предавка. Ешреф отвежда Нисан, която се е сринала на сцената в Шиле, за да ѝ помогне да забрави травмата, през която е преминала. Това пътуване ги сближава още повече. Напрежението достига своя връх, когато Чийдем, разярена от самостоятелното пътуване на двамата, се обажда на Ешреф и му казва, че един от най-близките му приятели е информатор.

Докато Нисан е все по-объркана от заплахите на Динчер, Ешреф, губейки търпение, нахлува в къщата.
Ешреф, нетърпелив да разреши проблема с договора веднъж завинаги, е осуетен, когато Нисан избира Динчер. Това шокиращо развитие както за зрителите, така и за Ешреф оставя трайна рана в отношенията между Ешреф и Нисан.

Темпото на сериала не се забави нито за миг, тъй като семейство Гюрдал беше нападнато с пистолет у дома, а Ешреф Тек можеше да бъде нападнат от засада от хората на Туфан, които бяха в сговор с Кадир.

Когато Нисан вижда кучето на детската снимка на Динчер и си спомня своята, тя се обърква още повече. „Ешреф Руя“ , който доминира в ожесточено конкурентните рейтинги в сряда на „Тюм Кишилер“ (Всички хора), събра 8,66 зрители и 24,10 споделяния. Продукцията, която се класира на първо място и в трите категории, постигна рейтинг 6,31 в ЕС , 20,89 споделяния, както и 20+ABC1 , 8,61 споделяния и 24,31 споделяния.

# 650
Здравейте, момичета! Two Hearts

Започвам отзад напред. Мисля, че Нисан избра кариерата по две причини: първата е, за да отдалечи Ешреф предварително от себе си, преди той да разбере, че е работила за полицията и да трябва да му се обяснява очи в очи. Което, както знаем, няма да и се размине. Втората е, че вече знае, че има нещо у Динчер, което е свързано с миналото и и иска да се навърта, за да събере цялата картина. Щом се е свързала и с бившата му асистентка, още повече ме кара да си го мисля това.
Нямам грам съмнение, че би избрала кариерата пред Ешреф. Прекалено много пъти избира любовта, за да е това истината. Друга е причината този път. Искаше да го разочарова с по-лекото разочарование. Така го виждам аз.

Чийдем е тотално луда. Никога не съм предполагала, че може да посегне на майка си и то по такъв жесток начин. А предложението и даже не ме изненада толкова много, изненадах се, че Ешреф е приел да отиде у тях, но кой знае какви уговорки е направила с него. Ще видим в следващия епизод. Дано той успее да види снимката и от студентските години на Нисан с прословутата бенка. Само това да види, ще е достатъчно от тайната стаичка.

Нямам търпение и да видя какви резултати се крият в плика на Неждля. И в двата варианта за син на Хъдър, ще бъде инетерсно. Надявам се да не го протакат това поне. Че за разкритието на Руя е време, разбирам, че трябва да уплътняват епизоди все пак.

# 651
Хриси,  от това, което аз разбрах, (може да не е вярно)Чийдем постави условие на Нисан. Ако стои далече от Ешреф, тя няма да му каже за нея.
В началото Нисан реагира гневно, но после, когато Чийдем се срещна с Ешреф,  тя получи смс от Нисан, с който тя и каза - "печелиш, само не му казвай".
Затова Нисан избра Динчер. А това, че ще бъде около него и ще може да разбере още нещо за миналото си, е допълнителен бонус.
Според мен в някакъв момент Ешреф ще се усети, че тя има някаква причина да стои далече от него.
На Чийдем ще посветя отделен пост- тя го заслужава.
От снимачната площадка на Ешреф Руя
(ех, защо не попаднах на тази сцена! )

Бюшра и Демет се прегръщат след сцената

И Чаатай с фен Blush

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 18:07 от NeZ_9

# 652
Здравейте момипета,
Малко успях днес да ви прочета, доволни сте от серията, рейтинга също е ОК,
Интервсни неща сте качили, но ще се върна да ви прочета   Simple Smile

Нези,
Благодаря ти,

Много ме зарадва, ❤️

Скрит текст:
сърдечно благодаря за цялата разправия, която си причини -  да го намериш, да го мъкнеш из Истанбул, да го донесеш до БГ и да ми го пратиш! Благодаря ❤️
А тези усмивки са за теб 😉

# 653
Nanni,радвам се, че съм те зарадвала. Hug
Вече знам от къде да намеря чая и не беше проблем. Избрах този вкус като подходящ за Коледа. Надявам  се да ти допадне.
Между другото чая все още не се продава в търговската мрежа, а само в определени обекти, заведения и в сайта.
Една от румънките скоро беше в Истанбул и сподели, че не е успяла да го купи.
"Оставам само с едно съжаление, защото никъде не можах да намеря чай "Теакина" и за съжаление онлайн поръчки могат да се правят само за доставки до Турция и Кипър. Да бях по-умна, трябваше още първия ден да поръчам в хотела, защото щеше да е пристигнал, когато тръгна, но не ми мина през ума."
Ако можех бих и изпратила до Румъния. Blush
Разкрита е локацията на хотела, в който отседнаха Ешреф и Нисан

# 654
Нези, права си, бях забравила този момент, но и аз го разбрах като теб.
На Чийдем изначално идеята и е Ешреф да намрази Руя, за да се откаже от нея веднъж завинаги, но той се влюби в Нисан, въпреки това. Чийдем изобщо не е подозирала като опция Ешреф да прояви чувства към друга и единственият начин да спре любовта му, е да ги раздели с ултиматуми. Това надали ще продължи дълго. Ешреф усети, че Нисан е заплашвана и затова избра Динчер, само не разбра, че не идва от него страхът.

Много ми е интересна сцената с Чийдем в следващия епизод. Как го е примамила, Нисан ли му е казала нещо, за да го огорчи и затова той е там?

Сякаш действието се върти в кръг, обикновено така са средите на сезоните на всички сериали, но ми се ще да започне да се разплита малко по малко.

Прогнозирам, че Старецът ще е основния опонент на Ешреф в следващия сезон, щом е обгърнат в такава мистика. И като нищо да се окаже и свързан отново с минало му.

Лале,
Скрит текст:
Много харесвам Аргирос. Бях на първия му концерт в България.

# 655
Хриси, Нисан не е избирала кариерата. Тя избяга от Ешреф. Сцената беше много трогателна. Като успея да изгледам с превод пак ще се изкажа обаче. Тя иска да изпълни обещанието да се откаже от него и в същото време да заблуди Динчер, че е избрала него и кариерата. Това второто Чийдем и да не беше поставяла ултиматоми, Нисан сигурно пак щеше да го каже.

От покушението на прокурорката само не разбрах дали беше директно убийство или само сплашване. Стреляха предимно по задната врата.

Блъснатата жена от фрага, аз я разпознах като бившата асистентка.

# 656
Гери, съгласна съм, Нисан естествено, че ще каже на Чийдем да не казва на Ешреф за сътрудничеството им, но и добре знае, че ще иска нещо в замяна. Като Афра не е жива, освен Ешреф да и вземе, няма какво друго.

За майката на Чийдем в началото ми се струваше само сплашване, но стреляха и по предното стъкло, та я броя за мъртва.

# 657
Момичета, забравих да изкоментираме още нещо.
Фарук разбра, че не мъжът на Айтен я е пребил.
Какво мислите по този въпрос.
Дали Айтен не е инсценирала всичко, за да си върне Фарук, знаейки, че по този начин ще го предизвика?

И Ахмет Рифат Шунгар, който е много сладък! Grinning
Това е моята ситуация, когато планирам минимално да отида на снимките:
Животът ми като цяло е като:
Дом = Където са ми чантите.
Колко чанти нося сега?
Трудно 3.
4. хартия
🎒 хартия / химикалка / тефтер / компютър
👜 храна / закуска
 тренировъчно оборудване
🧳 или "екстри" като реша да отида някъде
Ахмет Рифат Сунгар, известен като професор Фарук😊

# 658
За Айтен не успях да измисля обяснение. В болницата ми изглеждаше, че мъжът и го каза за пред Фарук, колкото да не изглежда виновен. Но като я оставяше с колата пред тях нямаше заплахи, агресия, не я е питал какво му е казала. Възможно е и сама да си го е причинила, въпреки че Чийдем ми е луда като за три жени, не знам дали искам още една. 😅

# 659
  • AMS

Привет и благодаря за споделеното и реакциите!!!
Изгледах с превод еп. 22.
Рейтингът е много добър, което значи, че скоро разкрития няма да има.
Ще ни подлагат на игрички на ума доста време.
Та започвам "разследване" по техния разбъркан метод отзад напред.
Нисан позна, че на двете снимки с кучето е Динчер,
но как ще го свърже с миналото не се знае още.
А и какви и колко снимки има у Динчер ... може би ще са във флашката...
На срещата с учителката стана дума и за починала леля/сестра на бащата на Нисан.
Много важни снимки е оставила, дано да има още срещи с учителката.
Всъщност земетресението 6.0 по Рихтер е било на 3 февруари, 10 ч.11 мин.,
неделя, 2002 г. , с епицентър близо до Болвадин провинция Афион.
45 жертви, над 300 ранени, и над 150 срутени сгради. 
Метеорологичните условия са изисквали незабавно осигуряване
на топлина и подслон, тъй като хората са останали без домове в студеното време.
Та според мен сънят с хризантемите и снега е свързан със загубата на родителите.
Тя и учителката си спомни, че е било студено и е имало сняг, и за многото птици.
От разговора стана ясно, че Нисан и Афра са дошли в Истанбул 2005-2006 г.
При обаждането на Чийдем, Ешреф я попита от кого знае,
че има предател сред своите - от Огуз ли.
"Разследването" си спомни, че още в еп. 1 наказаха именно Огуз за предателство. 
И да отбележа, че Нисан определи доста сполучливо, че Чийдем е с биполярно разстройство.
А този Туфан е тъп, тъп, та вдлъбнат. Много добре се вписва актьора.
О, щях да забравя двете дупки на задната част на фъстъка. Тъпкано им го върна.
А не бива да се пропуска любимата локация на режисьора Байрактар - фара на Шиле.
Колкото до финала на епизода мога да кажа, че е очаквано за дизитата.
Един епизод заедно, в следващия разделени. В нашият случай обаче
доста заедно и разделени се случва в един епизод.
Но наистина Нисан унижи много Ешреф пред Динчер.

Предположения -
На Чийдем няма да ѝ се отвори парашута, и тя ще запали стената със снимките.
Не знам какво се е случило с прокурорката, но и тя като Сердар е елиминирана.
Следващата сряда Нисан ще има час при психолога,
и там мисля, че ще се срещнат с Ешреф.

Общи условия

Активация на акаунт