Работа, CV-та, HR-и, съвети - 102

• 20 640
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Не се отваря.

# 226
Редактирах.

# 227
Намерих я после. Нещо са променили джобса.
Точно работа в склад си е. Съмняваше ме всяка аптека да си има назначен стоковед.

# 228
  • Melmak
Може да не е стоковед в аптека това. И описанието е много общо. Не пречи да опиташ, ако те потърсят да попиташ по-подробно да ти разкажат.

Иначе стоковед в аптека може да има, освен, че завежда стоката, продава козметика и лекарства без рецепта.
Обърнете внимание в големите аптеки като ремедиум. Фармацевтите са на едни гишета и там обслужват рецепти. Ако отиваш за крем за лице и парацетамол плащаш на друга каса.

# 229
А подобни задължения и умения в кои други области мога да търся? Има доста общо и със сегашната ми работа и това е, което ми допада и бих искала да работя и да се развивам в тази област.

# 230
  • София
Хората с твоя опит и образование, които познавам, работят като търговски представители. Може да помислиш по въпроса, но там се иска да си много комуникативен и настъпателен.

# 231
Софармаси са с много аптеки, и дори в една от тях ми казаха, че ги зареждат и по два пъти на ден. Най-вероятно само ще изписва заявките за отделните магазини, и склададжиите ще ги подготвят за доставка.
На мен ми звучи добре тази длъжност, предполагам че поне 2000 лв заплата трябва да предложат. Е, не е много по специалността ти, но поне ще си на топло и на бюро Wink Развитие обаче не виждам на такава длъжност.

# 232
В аптека ще търсят фармацевт, дори и за склад,  така че си прецени.

# 233
Как склададжии ще подготвят доставки? Има много скъпи лекарства, ако объркат нещо и излезе липса кой ще плаща, ако по невнимание счупят нещо? Обикновено в складовете на аптеките няма общи работници(склададжии).
Стоковеда отговаря за стоката, МОЛ.

# 234
В скъпите складове на Софармаси гарантирано сигурно работят умни и културни склададжии, а не като тези при вас...

# 235
Сигурно са с по две магистратури.

# 236
Разбираме че не си виждала модерен склад, със съвременни технологии. Това съвсем не е срамно или лошо, не се притеснявай.

# 237
Ето една обява за стоковед в аптека
https://www.jobs.bg/job/8194905
Антонио, задай филтър в джобс-а административни и офис дейности и търси нещо, което ти допада. Същото можеш да направиш с всяка една категория.
От теб зависи в каква посока искаш да се развиваш. Искаш ли да учиш трудни и абстрактни неща или искаш да стоиш на компа и да не мислиш много, много какво точно правиш.
С тези умения например управител в Кауфланд можеш да станеш.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 09:17 от Tina*

# 238
С тези изисквания хубавото заплащане ще е мираж. Подозирам и че няма да е с много привлекателни други условия.  Но все пак не пречи да се пробва...

# 239
Искам да се развивам, но не на всяка цена. Интересно ми е да работя с документи и справки. Въпросът е, че съм го правила в едно направление само, на текущата ми работа и е свързано с производството. Затова не знам къде другаде може да е релевантен опита и уменията ми. Търся по критерии данни, складова дейност, сътрудник и т.н.
Хубаво заплащане не знам на кое казвате. За мен е  1800 - 2000 лв.

Общи условия

Активация на акаунт