Работа, CV-та, HR-и, съвети - 102

• 20 636
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Стоковеда приема стоката, разпределя за аптеките по заявка, изписва стока и за онлайн поръчките. Много често търсят.

# 211
Софармаси са позиционирани в София. А, Шеф Антонио май беше в Пловдив. Най-вероятно ще е локирана в някоя аптека в града. Онлайн поръчки сигурно си ги обработват в централата в София. Иначе нямам добро мнение за тях като работодател.

# 212
Шеф Антонио, имаш хубаво образование, не го захвърляй за подобна позиция. Забравих дали имаш стаж по специалността си, но технолог на храните е хубава и добре платена работа.

# 213
А, Шеф Антонио май беше в Пловдив.Иначе нямам добро мнение за тях като работодател.
Защо?
Soul, искам спокойна работа, да не е на студено. Занимава ми се с документи, ЕРП системи, такива работи.

# 214
От няколко места, но и това беше преди време. Едната позната работеше в производството като биотехнолог (не съм сигурна за точната позиция, наблюдаваше процеса на създаване на хапчетата). За тогава взимаше не особено висока заплата предвид образованието й. Имаше нощни смени, а не осигуряваха транспорт, нито поемаха разхода за такси. Така заплатата реално става още по-ниска, защото тя нямаше книжка. Жената на мой колега работеше в счетоводството им и също се оплакваше (косвено чрез него, той ми е споделял), но тя нямам преки наблюдения. Работила съм във фармацевтична фирма и там имахме контакт и със Софарма. Впечатление ми правеше, че често се сменяха хората на позицията, която поддържаше контакта с нас. Всичко други големи складове имаха някакъв софтуер, чрез който пускаха заявки, само те ги набираха на Ексел. Нищо против Ексел, но той не е да си набираш текст в таблица за по-удобно. Може би са имали някакъв софтуер, няма как, но не беше интегриран с нас, както другите фармацевтични складове. И ей такива дребни неща ми говорят за не добра работа, организация и тн. За това обобщих, че нямам добро мнение за тях. Разбира се, това може да не е така за всички. То и бг работодател има кофти мнения.

# 215
Софарма Трейдинг или аптеки Sopharmacy? Аз питам за веригата аптеки.

# 216
Ти да не мислиш, че в складовете на аптеките е много топло? Освен с документите ще си и хамалин, ще си подреждаш и подготвяш стоката за аптеките, няма да си на една аптека.

# 217
Моля ви, говоря за стоковед в аптека, не за работник в аптекарски склад.

# 218
Софарма Трейдинг или аптеки Sopharmacy? Аз питам за веригата аптеки.

Аптеките Софармаси са на Софарма Трейдинг.

И аз стоковед си го представям и малко хамалска работа. Нали, за да заведеш стоката, трябва да я приемеш, провериш, а след това да я вкараш в системата. Не мисля, че някой ще извършва хамалската работа, а ти ще въвеждаш само стоката. Едва ли в една аптека освен фармацевти, има назначени и двама души да се занимават с приема на стока. Но! Това са само мои интерпретации. Не знам как е в конкретната аптека.
Най-добре кандидатствай и ако ти се обадят, сама ще прецениш и ще зададеш нужните ти въпрос на тях.

# 219

Какъв е този стоковед в аптека? Доколкото знам аптекарите със съответно образование си водят наличности и т.н.

Искаш хубава и добре платена работа, разбираемо е, търси, сигурно ще изпадне нещо.

# 220
И аз се изненадах, че търсят стоковед за аптека. Според мен не е толкова много работата по завеждането на стока в една аптека, че да има назначен човек само за това. И предположих, че може да става въпрос за няколко аптеки, за да бъде уплътнен деня.

# 221
Стоковеда не е в аптека, а в склада на веригата аптеки, приема стоката, заприходява, подрежда, разпределя  в специални кутии и кашони лекарствата, санитарните материали в чували и ги изпраща към аптеките, според заявките. Също така подготвя онлайн поръчките, да не мислите, че ще стоите на стола и само ще въвеждате данни? И сте материално отговорно лице. Ако не е много голям склад и ще си го чистиш.

# 222
За Пловдив не намерих такава обява. Има за София, площад Журналист. Може ли линк към обявата, за да видим какво точно пише и всеки да даде по-точно мнение? Буболина, мисля, че тук е права.

# 223
В аптеките няма стоковеди, управителя приема и заприходява.

# 224
https://www.med.bg/job/8202278
Това е обявата. Май наистина не е за аптека.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 21:31 от Шефът Антонио

Общи условия

Активация на акаунт