💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 54/

• 11 850
  • 293
  •   3
Отговори
# 30
Добро утро момичета!
Снощи изгледах късно вечерта новия епизод на Сърцебиене. Благодаря от сърце за превода! 🌺

Епизода е изключително силен и въздействащ, поне за мен и наистина не разбирам този спад на рейтинга. Непонятно ми е. Изгледах го на един дъх и нито за минута не изпитах досада , да свършва по-бързо. Дори нямам търпение за следващия епизод и по-нататъшното действие на сериала.

А сега за епизода:
В тази серия Арас ми беше доста НЕ на себе си, стоеше ми като някой статист. Можеше и без него да минем буквално. Просто присъствие, без кой знае кви сцени с него, изражение и стойки. Не разбрах много замисъла от играта му тоя епизод, слаба работа. 🤣
Епизода обаче беше изцяло на Хюлия, та тя изнесе целия сериал на гърба си. Става ми все по-любима като персонаж с всеки изминал епизод. Изключително човечна. Видя се, че е имала труден живот, вярно, материалист е, но аз видях в играта и в очите й, че тя не беше окей да приема да продаде Аслъ, тя беше наистина объркана и се отказваше, но Аслъ разбира се, тъпа и проста на парче с его до небесата.  Хареса ми как в началото на епизода имаше много силен момент между двете майки и Аслъ. Болката на Хюлия от непростимото и немислимото изказване и постъпки на Аслъ, че Рейхан е нейната майка. Омаловажаването и незачитането на истинската. Изпитах и усетих болката на Хюлия как цяла вечер го изживява. Била пила, ами кой нормален човек няма да пие и да го изживее? Да разбереш, че имаш луда дъщеря и определено неблагодарна и неадекватна. И не само това, но и я съди, че била пила. А защо пие?! От никото някаква непозната заменя нея и й отнема функциите ! А как я е изгледала с всичките й болести и недостатъци , никой не я пита! Много е лесно да дойдеш и да вземеш готов и отгледан човек, който няма болест и проблем и да си присвоиш заслугите. Жалка картинка! На всичкото отгоре Аслъ повишава тон и държи сметка на майка си! А пред Рейхан върти мили очички! Безобразие и безочливост! Края на епизода дадоха много хубава ретроспекция с послание, че всичко се връща… Тук Хюлия си го заслужи, защото успя да се постави на мястото на Аслъ и да разбере каква болка е причинила, когато си тръгна преди няколко е епизода.  Просто страхотна Дениз Чакър, страхотна игра, кара те да повярваш в истиността!
Рейхан - направо ме плаши. Много я харесах като започваше сериала, но вече не ми харесва тази персона. Много си повярва и откровено вреди! Що за психопатия? Направо ме плаши! Дъщеря й била… Та тя забрави за своята дъщеря и я замени с лекота!!!!! Нямам думи. Нямам какво да кажа освен, че са се намерили една - друга с Аслъ. Трябвало е Аслъ да бъде от бебе при Рейхан, а не Мелике.
Мелике определено има темперамент на Хюлия, допада ми каква импулсивна е била и честна. Само не ми е известно и ясно от къде и как идва това съмнение, да си прави тестове дали е истински Алкан. Толкова ли лош е бил живота й, че да се чувства не на място? Според мен нищо не й е липсвало, но зная ли. Ако не беше станало това нещо, Мелике щеше веднага да обикне Хюлия и да отиде при нея, така както Аслъ направи и с двете ръце и двата крака се хвърли в обятията на Рейхан.
Аз започвам все повече да си мисля, че именно Метин е убиеца и започна да ме плаши този чавек какъв е долен. Та той дори повиши тон на майка си! И колко зловещо каза, че има чувства към Рейхан! Сто процента ще има развитие там и ще се съберат с нея, но и ще се разбере, че той е убиецът. А това каква любов е, да искаш да убиеш дъщерята на жената , която обичаш? Психарска любов…
Откровено ме плашат Алканите, казвам Ви.
Ами като цяло май е това.
Другия път направо по време на епизода ще си пиша мнението, че така май пропускам някакви детайли и мисли.

# 31
"Сериалът #Çarpıntı споделя „29 октомври – Денят на републиката“
https://x.com/TvDunyasii/status/1983430476196130934

# 32
Стори от Ханде

# 33
Инфо от Бирсен:
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/carpinti-dizisine-flas-trans … um-geliyor/65910/
В сериалът "Сърцебиене" влиза нов актьор ( ще го играе бившия на Хюлия, бащата на Сезин и Мурат Simple Smile )

# 34
❥ Макбуле Косиф, известна с работата си по „Чуй ме“ и „Сърдечен ритъм“, стана новият сценарист на сериала #ЛюбовИСълзи с участието на Ханде Ерчел и Баръш Ардуч.

# 35
Керем отива в Дубай 😉

# 36
Керем заедно с "Мontoblanc" ще снимат за Vogue Arabia Simple Smile

Керем отива в Дубай 😉

# 37
  • София
Здравейте! Flowers Maple Leaf

Nature Dizzy
https://x.com/i/status/1983519197855699142

Nature Dizzy

и зад камера:Movie Camera

Butterfly, Flowers Bouquet коментарите ти  винаги са развълнувани и колоритни! Smiley

# 38
Ее, тъкмо реших, че ще води новата снаха да се порадва на лукса, а той по работа. Grinning
Керем заедно с "Мontoblanc" ще снимат за Vogue Arabia Simple Smile

Керем отива в Дубай 😉

# 39
Фраг 2 на еп.8 на "Сърцебиене"

# 40
Аслъ: Понякога ми се иска да бях нормална, тогава щеше да ѝ е по-лесно да ме обича.
Арас: Никой не може да спре да те обича, дори и да те познава съвсем малко.

Метин с Хюлия ли е преспал?🤔

# 41
Превод: ( С Гугъл)

"Понякога си мисля, че ако бях по-нормална, щеше да е по-лесно да ме обичат."
"Никой не може да те харесва, ако те познава дори малко."
"Аслъ няма да остане в тази къща завинаги, така че не говори за заплахата на Арас."
"Видях Арас и Мелике."
"Какво?!"
"Че ограничителната заповед няма да ме спре да виждам дъщеря си!"
"Едва сега ми хрумна да изпълня майчинските си задължения..."
"Ще ти скубам косите, жено!"
"Ако си видяла и си говорила с Мелике отново... Коя е тя?"
"Разбра ли нещо? Какво?"
"Тя е осиновена."
"Кой знае на коя майка е това дете?"
"Ако бях на твое място, щях да следя отблизо другите деца."
"Трябва спешно да говоря с татко!"
 "Ако ми отнемеш нещо, което ми принадлежи, аз ще ти отнема нещо, което принадлежи на теб."

# 42
Миси, 💐

Доста интересен епизод се очертава. Бащата на децата 100 процента ще е забъркан с мафията 😉😂

# 43
Ханде участва в реклама заедно с Дейвид Бекъм Simple Smile
https://x.com/MuzikveTV/status/1983556941990515082

# 44
Еха... То май и други известни има на клипа 🤔

Общи условия

Активация на акаунт