💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 54/

• 34 140
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
Керем и Инан все още са в Дубай 😉

# 91
"Керем и Инан тренират във фитнеса тази вечер в Дубай след днешните му снимки."
https://x.com/live__for_music/status/1983931724380696872

Лайк от Керем Simple Smile

# 92
Стори от Ханде

# 93
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 94
Здравейте, 🌞

Ново от Ханде

# 95
Ново:
#AşkveGözyaşı, сериалът на ATV с участието на #HandeErçel и #BarışArduç, се завръща тази вечер с нова история. Сенан Кара, който играе Зухал, майката на Мейра, говори за трансформацията на сериала и новите изненади.

▪️ Aşk ve Gözyaşı е един от най-оригиналните сериали за сезона. Всеки епизод разкрива нови обрати в сюжета. Какви изненади очакват зрителите?

— Aşk ve Gözyaşı е адаптация на сериала „Кралица на сълзите“. Оригиналната история е приключила и сега тя се потапя в съвсем различна концепция. Очакваме я с нетърпение.

▪️На коя страна ще застане Зухал в сериал, изпълнен с добри и лоши герои?

— Зухал произхожда от семейство на бюрократи. Тя е амбициозна жена, която ще направи всичко необходимо, за да запази семейството си и семейните връзки. За нея властта означава пари и социален статус. Тя има реалистична, беземоционална перспектива. Тя трябва да действа рационално, за да запази семейството си, което понякога я прави безмилостна.

▪️Какво могат да очакват зрителите след кратка едноседмична пауза?

— Връзката между Селим и Мейра става още по-сложна. Събитията, които се развиват в семейството на Мейра,
 отново ще подложат на изпитание връзката им. Ще станем свидетели на трансформацията на почти всички герои. Зухал, за когото си мислехме, че ще се промени, след като научи за болестта на дъщеря си, ще бъде обременен с тежък товар.

▪️Мъж, който решава да се разведе със съпругата си, след като научава, че ѝ остават три месеца живот, се държи така, сякаш я обича и прави всичко възможно, за да се увери, че тя се наслаждава на последните си мигове. Какво бихте направили вие?

— Връзката между Селим и Мейра е сложна. Те са двойка, която се обича дълбоко, но чиито отношения са обтегнати от брака. След като се изправя пред смъртта на Мейра, виждаме Селим да се бори за нея. Болестта създава огромно разстояние между живота и човечеството и Селим не може да остане безразличен към Мейра, чиято душа е чувствителна и се нуждае от любов. Никой не бива да преживява нещо подобно; Само като си помислиш за това, е ужасяващо.

▪️Междувременно в семейството има вътрешна война. Толкова ли е трудно да се доверим един на друг?

— Историята на семейството на Мейра се основава на конфликта на взаимно недоверие. Властта носи изтощително бреме за семейството на Мейра. Мисля, че това прави историята толкова завладяваща.

▪️Може ли една майка да бъде толкова жестока с дъщеря си?

— Зад жестокостта на Зухал към дъщеря ѝ се крие загубата на собственото ѝ дете. От малка тя обвинява Мейра, отказва да приеме, че това е инцидент и винаги я държи отговорна. Тя е майка, която е загубила дете. Затова е толкова жестока. Така ли е? Разбира се, че не, но най-голямата ми мотивация е да се опитам да разбера Зухал, вместо да критикувам героинята ѝ.

▪️Ханде Ерчел и Баръш Ардуч са сред най-популярните актьори напоследък. Какво мислите за тяхната химия?

— Гордея се с колегите си; Те имат фенове по целия свят благодарение на успеха и всеотдайността си. Възхищавам се както на тяхната дисциплина, така и на човечността им. Дисциплината и уважението към професията са редки качества. От друга страна, Баръш е открито забавен, докато Ханде има по-фино чувство за хумор.

# 96
Добро утро! Flowers Hibiscus

Мики, благодаря за новата тема. Flowers Hibiscus

# 97
Здравейте момичета, не съм писала но следя темите с удоволствие !
Може ли да помоля за превод на първия трейлър на Любов и сълзи 🙏 Благодаря предварително !

# 98
Може ли да помоля за превод на първия трейлър на Любов и сълзи 🙏 Благодаря предварително !
https://m.ok.ru/video/9968926657035?fbclid=IwY2xjawNxP_xleHRuA2F … 6fBtlyWtSn20tVsGQ

# 99
Извинявам се не съм уточнила първи на последен епизод 🙏 Благодаря

https://m.ok.ru/video/9968926657035?fbclid=IwY2xjawNxP_xleHRuA2F … 6fBtlyWtSn20tVsGQ

# 100
Еха, значи довечера може да считаме,че ще гледаме съвсем нов сериал, по оригинален сценарий 😉

# 101
Извинявам се не съм уточнила първи на последен епизод 🙏 Благодаря

Еп. 6, фраг  1

Съдия: Имаше ли вражда между подсъдимия и жертвата?
Мейра: Да, имаше вражда между тях.
Мейра: Искам да дам показания.
Селим: Между четири стени, с лице към вратата. Или скачаме и се измъкваме, или умираме и ни няма.
Мейра: Не бях там по време на убийството. Когато влязох в къщата, попаднах на безжизненото тяло на Ерджан. Селим също беше там.

Еп.6, фраг 2

Селим: Любопитно ми е едно нещо, Мейра. Това, което каза в съда онзи ден или по-точно онова което не каза, е защото наистина не помниш нищо? Или защото се опитваш да защитиш друг човек?
Дилшах: Уби сина ми.
Непознат: Какво искаш?
Дилшах: Кръв.
Селим: Искам да кажеш: "Посочих теб като цел, а не него."
Брата на Мейра: Сестро, помогни ми!
Селим: Хайде, кажи го.
Мейра: Прав си. Предадох те в съда.

# 102
Берк Джанкат напуска сериала Любов и Сълзи. Няма да ми липсва.

# 103
От сета на Сърцебиене

# 104
🥰 Историята на Керем Бюрсин:

#Montblanc Хубави времена с добри хора, да тръгваме!

Скъпи Керем,

Добре дошъл в Дубай! Наистина се радваме, че имаме възможността да отпразнуваме твоя вдъхновяващ успех и да отбележим това събитие с теб.

🥰 Мениджърът на Керем Бюрсин, Гюнфер, по покана на Montblanc:

29 октомври 2025 г.

Скъпа Гюнфер,

Добре дошъл в Дубай! Толкова се радваме, че си тук, за да...

Общи условия

Активация на акаунт