За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 116

• 16 261
  • 590
  •   3
Отговори
# 585
Здравейте , бебето ми е на 1г и 5 месеца , след преход към една дрямка от няколко  дни вече , имаме проблем с нощния сън, започна да се буди през един час с плач. До преди прехода спеше с едно , най -много две пробуждания взимах я до мен и после спеше непробудно. Проблема е ,че като е на 2 дремки , втората се премести за 16:30-17, после започна да я отказва,също приспиването беше започнало да става по 1 час , преди да минем на 1 пробвах какво ли не и накрая от няколко дни се мъчим на 1 пак с трудно приспиване , но нощите са кошмарни. При вас как беше след прехода , имахте ли такива нощи, моля за помощ и насоки

# 586
Колко време е дневният сън? Моето бебе на година и 1 месец мина на една дрямка самичка и тогава се подобри нощният сън, но той не е много добре. Но пък се уморява доста по-рано и към 19-19:30 вече е време за сън, а преди беше доста по-късно.

Възможно ли е да има и нещо друго? Зъби, настинка?

# 587
Според мен не се уморява достатъчно. Споделете какъв е режима.
Иначе 16:30/17:00 е много късно за втора дрямка. После би трябвало да си легне много късно.
Продължителността на обедния сън трябва да е час и половина.

# 588
Колко време е дневният сън? Моето бебе на година и 1 месец мина на една дрямка самичка и тогава се подобри нощният сън, но той не е много добре. Но пък се уморява доста по-рано и към 19-19:30 вече е време за сън, а преди беше доста по-късно.

Възможно ли е да има и нещо друго? Зъби, настинка?

Пробвах и по рано да сложа да спи и по късно , първият интервал е около 4:30/4:45 , вторият около 5:30-6ч Дневният сън достиганай много 1:30 с доприспиване понякога само 1 ч . Иначе чакаме кучешки зъби та незнам от тях ли е или от режима ама е ужас снощи цяла вечер не съм спала

# 589
Какво значи трябва да е час и половина? Ами ако има нужда от повече? Моята някой път спи един час, друг път три. Само тя знае колко и се спи.

Ако е от зъбите, ибупрофен ще помогне за съня

# 590
Нашият бебок е на почти годинка и май се опитва да мине на една дрямка и той, става към 6ч, отказва ми сутрешната към 9:30, по 1 час и няма приспиване и не му се спи. Направо към 13ч го слагам, два дни така спи по 1ч20/30мин(спи колкото иска) и после в 19ч за нощен ляга. Четох по темата като минат на 1 дрямка, че е добре второто будуване да не е по-дълго от първото. И аз така опитвам да направя. Но и по него се водя. Първата сутрин се събуди в 6:40, а тази в 5:20, хапна, но го доприспах до 7:20. Не знам и аз дали му е време за преход, но ще пробваме

Общи условия

Активация на акаунт