За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 116

• 16 500
  • 603
  •   1
Отговори
# 600
Буденията може да са зъби, регресия, скок. Не е задължително проблема да е в дремките.

# 601
и аз това си помислих , но съвпадна с 1-та дрямка и сега незнам от кое пт всичко е . Иначе четох че в тези месеци има регресия на съня и скок в растежа , но много се мъчи и тя с това спане което всъщност е по големия проблем за мен

# 602
Пак повтарям, има лесен начин да се разбере дали е от зъбите - дайте ибупрофен преди лягане и гледайте дали има разлика

# 603
да, утре сме на ваксина така или иначе и ще се консултирам и с личната , това си мислех и  аз снощи дали ако дам лекарство за болка , ако спи добре значи ще е от зъбки. Просто до сега с нито едно зъбче сме нямали проблеми и не съм давала лекарства освен два пъти когато е била болна , и ги избягвам , но ако се наложи и това ще пробвам. Иначе четох също че можеби не и достига будуването , на две дремки достигаше общо 12 часа будуване сега с прехода прави по 10/10-30 и ще пробвам и там дали не е причината но незнам дали е добре още първата седмица на 1 дрямка да вдигна още ИБ и дали няма да я преуморя

Общи условия

Активация на акаунт