За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 116

• 16 629
  • 611
  •   2
Отговори
# 600
Буденията може да са зъби, регресия, скок. Не е задължително проблема да е в дремките.

# 601
и аз това си помислих , но съвпадна с 1-та дрямка и сега незнам от кое пт всичко е . Иначе четох че в тези месеци има регресия на съня и скок в растежа , но много се мъчи и тя с това спане което всъщност е по големия проблем за мен

# 602
Пак повтарям, има лесен начин да се разбере дали е от зъбите - дайте ибупрофен преди лягане и гледайте дали има разлика

# 603
да, утре сме на ваксина така или иначе и ще се консултирам и с личната , това си мислех и  аз снощи дали ако дам лекарство за болка , ако спи добре значи ще е от зъбки. Просто до сега с нито едно зъбче сме нямали проблеми и не съм давала лекарства освен два пъти когато е била болна , и ги избягвам , но ако се наложи и това ще пробвам. Иначе четох също че можеби не и достига будуването , на две дремки достигаше общо 12 часа будуване сега с прехода прави по 10/10-30 и ще пробвам и там дали не е причината но незнам дали е добре още първата седмица на 1 дрямка да вдигна още ИБ и дали няма да я преуморя

# 604
Момичета,

Моля да ми препоръчате стол за хранене, който да е подходящ и за по-малко от 6 месеца детенце. Искам нещо наистина изпитано във времето. Благодаря ви предварително!

Ако има тема за това не я намирам, затова питам тук.

# 605
Подходящата тема е "Подготовка за малкия човек" ☺️
Ние от преди да навърши 1 месец сме с Peg perego prima pappa follow me. Удобен, здрав, с няколко позиции на седалката до почти легнало положение и няколко височини. С маневрени колелца. Изби си парите преди да сме стигнали до хранене още. Масата се маха, на нейно място предлагат и дъга за активна гимнастика. Най хубавото е че е по висок от шезлонг и не трябва да се навеждам. Повечето шезлонги са ниски и без колелца.
Италианско производство е и продават резервни части от маса до колелца. Горния слой на масата е подходящ за съдомиялна.

# 606
Нашият стол е kikka boo olive, 5 позиции за гръбче, височина, има колелца, сгъваем и лесно се почиства.

# 607
И аз съм много доволна от Пег Перего. Освен, че детето нагриза малко кожата, стола е перфектен. Лесно се почиства, изглежда като нов. За мен изцяло си струва инвестицията. Дебнете го на промоция. Някои цветове са доста по-скъпи. Единствено съжалявам, че не го взехме по-рано от 6 м, защото има легнала позиция и можеше да си кара някоя дрямка там. А и е много удобен.

# 608
Първите 2 месеца определено спеше в Peg perego-то. Там Единствено заспиваше сама, както си шетам и като гледа, гледа и заспи, включително сега на 4 месеца веднъж пак така заспа😄 имат едни цветове зелено, сиво и оранж от материя Wonder, дишаща е, не задържа петна и не поти, лесно се чисти. На промоция беше 260 лв

# 609
  • UK
Stokke Tripp Trapp, ползваме го 8 години вече. За мен няма по-добър.

# 610
Нашият е Enock на Kinderkraft, ползваме го от 3 години. Подобен на Tripp Trapp, но на по-достъпна цена.

# 611
И ние сме с този, но не мога да го препоръчам за толкова малко дете, а и предвид стойността му си мисля, че определено има по-добри модели, с повече функции и определено не бих заложила на същия стол, ако избирам сега.

Stokke Tripp Trapp, ползваме го 8 години вече. За мен няма по-добър.

Общи условия

Активация на акаунт