Астрология - 27 тема

• 5 845
  • 129
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, радвам се, че има такава тема. И на мен ми са интересни транзитите. На мен ми предстои транзит на Сатурн в Овен и Нептун в Овен съвпад със Слънцето ми, в края на 4 дом, началото 5 дом. Какво би донесло това според вас?

# 121
5-ти дом са деца и забавления през свободното време. Също и творчество. Транзитният Уран в 5-ти дом може да даде нови, неочаквани, а също и ексцентрични неща в тези области. В зависимост от това къде е в рождения хороскоп и кой дом управлява, може да има различно проявление в тези области. Може да даде трудности. Може да даде освобождение. Може да ви изненада по най-неочакван начин.

# 122
5-ти дом са деца и забавления през свободното време. Също и творчество. Транзитният Уран в 5-ти дом може да даде нови, неочаквани, а също и ексцентрични неща в тези области. В зависимост от това къде е в рождения хороскоп и кой дом управлява, може да има различно проявление в тези области. Може да даде трудности. Може да даде освобождение. Може да ви изненада по най-неочакван начин.
Само че не е Уран, а Нептун.

# 123

Само че не е Уран, а Нептун.

Напротив. Уран е за предишните две питащи.

За Сатурн и Нептун в съвпад с рожденото Слънце, трябва много да работите сега за подобряването си. Добър период за посещение на психотерапевтични събития. Особено за семейни констелации. Сега трябва да видите къде са ви границите и умеете ли да ги поставяте.

# 124
Confused  уран ми е в 5ти дом от 2 години и не мога да зачена. На мене ми се отрази зле например. По принцип петият ми дом е празен. Чакам да се махне.

# 125
  • в 1001-та нощ
Уран се свързва и с асистираната репродукция 👌Ако се възползвате от такава, докато е в пети дом - е подходящо. K5 в Близнаци ли е или в Телец? Как е поставен управителят на пети дом?    Кой дом управля Уран? Как е поставен в картата , аспекти?

# 126
Confused  уран ми е в 5ти дом от 2 години и не мога да зачена. На мене ми се отрази зле например. По принцип петият ми дом е празен. Чакам да се махне.

Уран е и любов към свободата. Може би засега, макар и несъзнателно, все още искате свободата си и затова не се получава. Като излезе извън 5-ти дом, може и да се получи. Опитайте консултация при астроложката Ралица Сърцанова от Астростудио. Тя се занимава много с такива въпроси.

# 127
аз съм с тийнейджърка , честит да ми е този 5ти дом...дано изненадите са приятни.
За свободата какво да кажа... мислих , че съм я извоювала с развода, но не е точно така, отново ги има моментите на отчаяние и затвор. Главата ти  като е затвор , човек никога не ще бъде свободен.

# 128
  • София
Уран се свързва и с асистираната репродукция 👌Ако се възползвате от такава, докато е в пети дом - е подходящо. K5 в Близнаци ли е или в Телец? Как е поставен управителят на пети дом?    Кой дом управля Уран? Как е поставен в картата , аспекти?
+1  съгласна! Уран = нови технологии, включително и в асистираната репродукция и с помоща на същата; възможна и неочаквана бременност отново с помоща на тези техники.

# 129
Аз много се притеснявам за транзитният съвпад на Сатурн със Слънцето ми. По принцип съм психически зле, което се отключи по време на транзитната ми опозиция на Нептун с Луната. И веднага след това сега след два месеца ми предстои и този съвпад.

Общи условия

Активация на акаунт