🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 61 773
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 15
  • here and now
Ако Лъчезар беше дал роза на Хена, щяха да останат и двамата. "Да си дадат шанс". Но той реши да се прави на приятел на непознат човек, да играе и ... загуби(не мисля, че толкова е загубил де, просто изхвърча).

# 16
За мен Киара не е долна. Имаше си истински симпатии в началото, личеше си, но то такъв жалкар като Краси…проси си го просто.

# 17
Не ми се гледа дядо Краси,нито скучната певачка...
Не вярвам Шермин да се върне,все пак дълго време "отсъства" от работа.
Искам да влязат още ергени и девойки ,че много се "заблатиха и застояха" тези райски води....

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 19:17 от Berussa

# 18
# 19
Киара си е модерно младо момиче и има нужда от внимание. Което не получи изобщо от въздишащия нерешителник.
Като ги даваха след раздаването на розите - той седнал до нея, протегнал ръка, но не я е прегърнал. Гледа в нищото, пуфти и мълчи. Не я пита как е, не се усмихва, не я сваля, не обръща внимание изобщо на хубавото момиче.
Направо я наряза като краставица с коментарите си. И да вменяват вина на нея, че не е пленена до смърт от него за три седмици е прекалено.
Защо не го питат него защо дава роза, а после - не била достатъчно хубава, слаба, вземал я, за да му излезе евтинко. Е, след такива изшептявания, каквото и да му направи е малко.
Изобщо не го интересуват момичетата, тя и Шермин страдаше, че не се интересува от нея, не я ухажва, а стои и мълчи и чака тя да се разтърси от страст.
Киара му каза, че му дава прекалено много свобода, разбира го и да вземе да реши и покаже какво иска. Показа ли той - не.
Лелее, как се ядосах на продукцията, че държат сметка на момичето.
Ами нали затова сте ги събрали - да пробват, да опознават, докато решат с кого се чувстват добре. Не са със стогодишни връзки, не са си давали обещания. То и той "не е каквот си мислиш", ама баш беше каквото си мисли тя.
Дениз ми е много нежна. Хареса ми и на интервюто с Ивка. Не че подкрепям решенията, които е вземала, но си личи, че са си нейни, знае какво иска и не се притеснява от това. Овладяна е някак. Според мен ще стане добър психолог.
Петър не ми е неприятен. Има си трески за дялане, но като цяло бива.
Не бива Джанито, не се сещам за нито едно нещо в него, което да опрости нелепото му държание - ни характер, ни визия, ни отношение.
Като си спомня как продуцента о-ра предишните си участници, не се чудя защо препитва с назидание сегашните.

# 20
  • В Града на липите
Благодаря за темата. Flowers Bouquet
Промяната, която виждам в старите ергенски е, че са по-стари. Другото е все същото, дори надградено към още по-зле.
Няма логика в това правило, което изпрати Лъчо в къщи, но явно не им е интересен и го пратиха по живо, по здраво. На друга церемония, може да го отменят или пък участниците да се застраховат, като избягват рисковани изненади.

# 21
Благодарности за темата и от мен🌺
Мисля, че Киара се разочарова от Красимир на последната анкета с въпроси-когато избра да седне до Ана. Тогава сякаш нещо се пречупи, съдейки по синхроните ѝ. Това че не я защити и това, че поиска от нея сама да се разбере с Ана, окончателно я отблъсна от бай Красун. И правилно според мен. Взе розата, като последен шанс Глупчо да се заяви, докаже, но почти моментално усети колебанието му, поредната предстояща драма и ѝ пролича на Киара искреното отвращение.

Всички стари ергенки ме разочароват- може би Киара и Дениз по- малко, личи че опитват нещо да правят с животите си. Другите, са 🤮
Включително и Бонбонова- 35г. - направо пенсионер в средите на ескортиращите каки, отчаяна изглежда и неискрено екзалтирана.

Двете с ГабаБл. и Виктория към тях искрено съветвам да се пенсионират от риалитита, да излязат в дългосрочен отпуск от светски изяви и да си оправят животите- образование или ако нямат капацитет, някоя скромна професия- мигли, козметички, за ГабаБл - дублаж на анимации.

# 22
На първи въпрос нямам отговор.
На втори само Киара не отбелязах, другите са трагично по-зле. Видяхме им номерата и "акъла"... Която беше пропуснала да се изложи добре, сега си навакса доволно!
На трети - да си ходи, който отказва. Нали нови ще идват още, на когото му е отказана роза, може да има шанс с накой/я нов.

Clo, мерси за темата! 🌹

# 23
  • here and now
Добре де, Орлин го изядоха с парцалите, че не бил имал връзка. А КрасимирЪ колко е имал? Изглежда като редовен потребител на платена любов и търсещ луксозна(за него) стока на ниска цена.
Сега съжалява, че изтървал промоцията. Напълно наясно е, че Киара пари си има и няма да го огрее, ама да изпере Анчето за сметка на някой друг няма да има втори шанс...

# 24
Добре, аз не разбирам, защо задавате отговори! Не ви ли стана ясно, че в тоя формат на почит са парцалесите, булитата и идиотите. Сравнително нормалните са в миманса. Вкарани са нагли и нахални хора, на които продукцията се извинява за нема нищо при всеки случай и такива, които са толкова глупави горките, че и малкото, което са, милата продукция ще го досъсипе и от психиатър ще имат нужда след това участие.

# 25
Аз възнамерявам да се предизвикам тази вечер и да НЕ гледам епизода, че колко неща ме чакат тепърва 😁 не искам да бързам за едното нищо, ама да видим 😁 някой друг?🤌👻

# 26
Аз възнамерявам да се предизвикам тази вечер и да НЕ гледам епизода, че колко неща ме чакат тепърва 😁 не искам да бързам за едното нищо, ама да видим 😁 някой друг?🤌👻
И аз съм така, от вчерашния гледах само церемонията. Изтощи ме неслучването на нищо и тамън изгониха дразнителя и го върнаха.

# 27
Благодаря за новата тема 🌷
Чакам Шафрантин с I'll be back 😎

# 28
Краси взе да се прави на Елвиса,да е интересен...
Не знам след като уж избираше между нормално и хубаво момиче каго Киара и Кукла,която са я объркали в Китайския гараж(де да беше фирмена китайска) и д-р Енчев не е могъл да оправи( в интерес на истината има и по слаби екземпляри) той може да се колебае,пък и както видяхме още въздиша по куклата.
Явно е решил вместо момичета от бранша да минава на такива от с.кс шопа.
Сценаристите малко да внимават с търпението на зрителите и да почнат да правят по достоверни сценарии.

# 29
  • София /Абсурдистан
Благодаря за новата тема!
Мислех да се отказвам от гледане, ама размислих. Да видим дали ще се върне обратно Шерминатора.

Общи условия

Активация на акаунт