🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 61 784
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 30
Краси дава роза, после пуфти, на другия ден се барнал, сумти на Киара и без обяснения отива да гони тая, която го обижда и на която сам той не даде роза.
Киара го разделила с любовта на живота му?!?
Че като му е любовта на живота защо не й даде роза?!
Може да му откаже Шармин. Ако не му откаже няма да е заради това, че той е любовта на живота й, а за да си върне на Киара и да покаже, че е най.

# 31
Интересно ми е Сарми какви ли неустойки са ѝ нашили заради коментарите относно Красимир малко след като започна предаването в инста. Те са основна сюжетна линия поради незнайна за мен причина, а тя ясно ни каза как е свършил филма. Със сигурнос е задлъжняла още Grinning

# 32
Интересно ми е Сарми какви ли неустойки са ѝ нашили заради коментарите относно Красимир малко след като започна предаването в инста. Те са основна сюжетна линия поради незнайна за мен причина, а тя ясно ни каза как е свършил филма. Със сигурнос е задлъжняла още Grinning
Какво е казала?

# 33
Хоп и аз тук. Да видим дали Кратун ще си ходи или ще доведе обратно Шерми в общежитието.

# 34
По-скоро е катун 😁

# 35
Нервите ми не издържаха и спрях да гледам, но чета тук, защото е информативно  интересно, за разлика от шоуто им.

# 36

О да и аз се чудя 😄

# 37
Аз останах с впечатлението, че Киара първоначално имаше симпатии към Красимир, но постоянните му колебания и отношението му към нея я отвратиха. Нямам спомени тя да му е давала твърди обещания. Във всеки случай от продукцията нямаха никакво право да ѝ четат конско. Каква любов на живота му е Шермин, като той пра с Емили, а и при  Киара искаше да си пробва късмета.

# 38
След прането с Емили се беше отприщила да коментира и го нареди, от което ясно се разбира, че не са заедно. Не че някой от нас би си мислил друго, ама доколкото знам те нямат право да се виждат публично дори и трябва да внимават дори да не издават между момичетата какви са отношенията, докато не свърши предаването.

Какво е казала?

# 39
Сърдечно и аз благодаря за новата тема!
От ергенките ветеранки най-много Виктория сякаш ми се издигна към градация, но тази отчаяност и обсебеност която има, не е на хубаво.
Хубавото е че не е злобна и нагла, за разлика от предния и сезон.
Дениз в сравнение с участието и от сезон 1, също си оправи имиджа до някаква степен, не е каквато беше преди за щастие.
И Киара която тъкмо почна да ми допада, ама вчера много се закопа и тя, ама все пак залагам надежди да се осъзнае истински.

Шермин на 1во място категорично ми развали предното мнение за нея, което всъщност не беше толкова лошо колкото сега, достатъчно се изписах вече цялата ми позиция относно нея!
Надявам се да не се връща в предаването наистина, иначе това ще е най-голямата пародия!
Кристина също много ми западна в сравнение с нейния сезон, голяма фурнаджийска лопата излезна, безхарактерна и много студен човек!
А да, и няма цедка на езика когато трябва (когато дрънкаше за бившите и).
Иии Габчето, тя си е почти същата като от нейния сезон 2, малко от малко се опитва да оправи имиджа си и не е чак толкова черна, ама пак не е много приятна!

Правилото някой да напуска ако му откажат роза е безумно, предвид че се очаква още хора да влезнат, не се прави така!
Дано да поправят тая грешка!

# 40
Не виждам с какво се е закопала Киара. Прави каквото и всички останали - осигурява си роза и повече екранно време. Красимир не ѝ е дал повод да го харесва, дори обратното. Държи се като някой чичак педофил около нея, унижи я не малко. Тя и на него в прав текст каза, че не го вижда като мъжът на живота ѝ, нито пък му е длъжна с нещо.

# 41
Екстра си е Киара.

# 42
Ха-ха.. Спермин страйкс бак.. Joy

# 43
На Бонбонова Родос ѝ е СанторинО🤣🤣 Припомни ни колко е “умна” 😉

Тихомир изглежда чиста душа, някак наивен.

# 44
Гледам си аз, хич не съм разочарована.

Общи условия

Активация на акаунт