🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 61 768
  • 1 203
  •   2
Отговори
# 45
Промили са и Киара да казва, че Красимир е потърпевш и наранен.

# 46
Бонбонова мяука по същия начин като Натали. Не мога да приема, че това е жена на 35.

# 47
На Красимир тулупа със сигурност са му казали от продукцията… ясно е

# 48
На него си му стана тъпо, той си правеше тънките сметки Ана да вземе розата на другия, но не очакваше да я откаже, искаше ги и 2те там, ама да, продукцията е измислила пъклен план да върне змията обратно... тъкмо се зарадвах, че се маха😃

# 49
Дали ще се върне…
Благовеста е доста по-възрастна от Тихомир. Иначе е младолика.

# 50
Той си правеше тънки сметки, обаче на сутринта тотално си беше променил отношението към Киара. Според мен са му казали или са му пуснали записът й.

# 51
Бонбонова мяука по същия начин като Натали. Не мога да приема, че това е жена на 35.
Аз предпочитам мяукащи пред тези, които се държат като лелички (визирам Кристина).

# 52
Тишо добре говори на срещата- жени с големи очи, среден ръст, хубава усмивка. Кака му Блага ще го отрака.

Габи пък играе ролята на Разказвача, тъкмо ми беше харесало, че на синхрони пускаха различни участници.

# 53
Благовеста - младолика? Изглежда ми много... амортизирана Grinning

# 54
Амортизирано и е това в гащите, дето ги сваля къде ли не... Иначе кака Блага не изглежда зле, само не е много умна.
Епизодът явно ще наблегне на жалкарската Виктория, отвратително!

# 55
От цялото предаване единствено Виктория ми е симпатична и се надявам да получи помощ.

# 56
  • В Града на липите
Ами много е лека Благовеста.
А Тишо се оказа голямо леке. Каква беше тая тая демонстрация? И кому беше нужно? А много добре знае че Виктория е увлечена.
Зарежи си я, като хората, прояви малко емпатия…
Тъпанар.

# 57
Чудя се Лили или Грубиела е по противна
Що за жени, парцали, груби, гадни, зли и грозни

# 58
  • София /Абсурдистан
Абе съвсем добре си изглежда Блажка, няма злоба в нея. Да си намери кой да я гледа и да  поспре малко с партитата.

# 59
Припомних си на Блага ръцете... 😶‍🌫️🤐

Общи условия

Активация на акаунт