🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 53 796
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 825
  • Край морета северни и южни
До края, явно, ще се гледат обиди, грозни думи и сцени, простотия до шия, толериране на "лошите", които "правят шоуто". Само, че това отдавна не е "Ергенът", още по-малко има общо с любов в Рая, а уличници и анаболни простаци се мерят и бият кой да вземе титлата "Най-голям боклук".
До там ли изпаднахме като обществено съзнание?!
Не мисля, до там изпадна Тушев. В Сезон 4 на НН не помня чак такива неща да е имало. Нито в тазгодишния сезон на аналога на "Любов в рая" по Нова ТВ "Диви и красиви".

Погледнах и малко от американската версия на ЛВР. Там такива агресори и простаци летят бързо.

Тъжно ми е, че целия сезон стана като пародия и гротеска и е повече Биг Брадър, от колкото Ергенът.

# 826
И аз много се дразня като гледам тези несправедливости и унижения, но не знам кого заблуждаваме:
1. Винаги сеирът ще има немалка гледаемост, ако няма скандал, ще ни е скучно. Има такива сериали и филми, в които зрителите могат да спасят живота на някой, ако не гледат - те все пак го гледат.
2. Във класовете и обкръженията на всички ни, понякога някой е бил подиграван или тормозен - едва ли всички са заемали бързо и безкомпромисно страната на онеправдания. Затова не е толкова лесно да държим сметка на Габи бижу, Краси и Тишо.
3. Всички там знаят, че ги гледат камери, оператори, продуценти - има "власт", която да се намесва при нужда.
4. По всяка вероятност всички са подписали договори, че са съгласни с ограничаването на някои техни права - например да не бъдат снимани. Сигурно има клаузи и че не могат да търсят отговорност за обиди, клевети и т.н.

Джани е брутален, ужасно комплексиран типаж, който тепърва ще прави проблеми навън. Гледайте какви образи има вътре, за да не се изненадате като трябва да се разправяте с тях навън.

# 827
Спрях да гледам шоуто, по обективни причини, но снощи бях сама и си го пуснат. Страшно много агресия. Изрязан материал и спекулации.
Джани не е нито интелигентен, нито мъжкар. Едно биче със заучени фрази и стойки. Какъв лекар ще бъде той? С тройка от 9ти път явяване - от милостиня или платена.
Разгледах някакви профили на Шармин, Блага и Дениз. Ами то от небето до земята се вижда кой на какъв стандарт живее. Не знам как е постигнато, но с едно поглеждане се вижда. Какъв модел, какви безумия плямпа Анка. Старите и снимки от незнам къде показват, че е била една танцьорка в доста нелицеприятни заведения/ дискотеки.
Красимир ми е супер анти. Грозноват, елементарен и безхарактерен. Киара не ми харесва като държание, но поне браво че се отскубна и не направи нищо насила. Дано няма изненади в епизодите напред.
Всички са ми ужасТтттт.
Иван 121212, Джанко на кого ще прави проблеми навън? Или като цяло, че е конфликтен индивид? За мен няма как е граждански договор да има клауза, която да забранява търсене на права за нанесена обида и/ или клевета, които са с наказателен характер.

# 828
Ние го видяхме вече това поведение на агресора

Тук беше момента на секундата да го изгонят даже без багажа , за да видят децата ни , че такова поведение не трябва никога и по никаква причина да се толерира!

НЕ МОЖЕ набиването на канчето да е едно и също за Киара и джанката!

# 829
Всички са влезли малко или много да станат известни, разпознаваеми и да извлекат ползи от това. Представям си Джани в момента... сигурно не смее носа да си покаже навън и се пръска от измисленото си мъжество вкъщи и се мъчи да убеди другите колко е прав...Това му е най-голямото наказание. Никой няма да го поздрави за участието му. Да иде да купи хляб няма да му се излиза, ...пък нека е известен.
Чудя се и на другите мъже.  В предаването все пак са защитени от физическа агресия и при това положение ти не искаш и решаваш изобщо да не реагираш.. На мен Тишо ми стана също толкова отвратителен като Джани. Не си е разбрал името по правилния начин явно... Дори Джани го нямаше...има ситуации, в които не може да не реагираш, чисто човешки, не може...Чак Орлин се шокира как продължи спокойно да си яде. Поне Виктория го е видяла сега каква е мишка,  та да се кротне и тя, ако още не са и минали чувствата...
В крайна сметка при случая с вилиците мъжете не случайно стояха като ученици пред Джани. Мислех, че е постановка, но тях реално си ги е страх...Йовица също не беше съгласен, но нищо не каза против държанието му. Чест му прави поне, че реагира и излезе да говори, та онзи да вентилира малко...

# 830
Джани изтипосан на входа на Магурата

# 831
  • София
А това, че Джани ще е лекар откъде дойде?! За Пенко помня, че го издирваха дали фигурира в БЛС, но този?!?

# 832
Искаше ми се да гледам отгоре на нещата и откъм забавната им част, но то вече няма забавно, а само грозно, тъпо и отвратително. Приех, че върнаха Шермин като провокатор, но тя взе да изпада все повече, нищо интересно вече. Освен, че на нейния фон Габа започна да изглежда симпатична. Красимир все повече е зачервен и изгорял от слънцето, ДжанОрангутанът е все по-противен и дразнещ.
На фона на това чучело вече Петър и Викторио изпъкват - единия с чувство за хумор, другия - с уместни реплики ( за разлика от предходните си истерии и логореи). Мисля, че без тези два плевела (заедно с "половинките им"), т.нар. "шоу" само ще спечели и вече нищо няма да загуби. Но, ако искат, да си ги държат като камък на шията.

# 833
Само един Петър се възмущава на Джангорилата.
"Мъжкарят" как смешно се оправдаваше. Лъже и маже.Пък не бил плюл, защото устата му била пълна с храна. На Крачун се хвали, че е наплюл Орлин.
Драги ми ,Джанке, каза ти се, че ти си слабият.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 13:27 от babian

# 834
https://fakti.bg/amp/life/1007575-djan-mikele-ot-ergenat-lubov-v … shte-stava-doktor

И в източници от Пловдив пише че е първокурсник в Медицинския в Пловдив.

# 835
Надявам се да санкционират БТВ за насилието, което позволяват да се разпростира в Ергена, защото явно Джани не е изгонен.
Колкото до Габриела- със сигурност тя има проблеми в реалния живот щом стои и подкрепя насилник. Жалко, че няма някой, който я познава- със сигурност ще се открие причината за това безразличие. Прилича ми на човек, който ползва психотропни лекарства, които те правят изключително апатичен към околния свят.
А за останалите мъже в къщата само ще кажа- да се радват всички, които имат истински МЪЖЕ в живота си: справедливи, доблестни и защитници на по- слабите.

# 836
В промото за понеделник Наталия не говореше ли на терасата именно с Бижуто, че трябва да не се толерират някои неща? Дано Габриела не е започнала да оправдава Гномео, че ще се дозакопае. Ох хора, много е гадно.
 Пуснах си НадкасТ. Туджаров ме отказа окончателно. Разваля подкаста неотклонно.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 14:42 от Aldimi

# 837
В промото за понеделник Наталия не говореше ли на терасата именно с Бижуто, че трябва да не се толерират някои неща? Дано Габриела не е започнала да оправдава Гномео, че ще се дозакопае. Ох хора, много е гадно.
 Пуснах си НадкасТ. Туджаров ме отказа окончателно. Разваля подкаста неотклонно.

Въобще не му гледам канала! Може би е хубаво да не му трупаме рейтинг

# 838
  • София
Тази седмица нямах възможност да гледам. Само розораздаването видях и срещата на Шермин с Краси. Мисля, че ме изгубиха като зрител. Тук, в темата, е в пъти по-интересно. Благодаря, за което!

# 839
Да, в промото даваха Натали как говори с Габриела Бижу и й казва "Това не може да се толерира".
Интересно ми е защо Натали плаче в един момент, това означава ли, че не са изгонили Джани и заради това Орлин си тръгва? Аз това си помислих от нейните сълзи.

Общи условия

Активация на акаунт