С какво ви дразнят свекървите? - 169

• 29 284
  • 754
  •   1
Отговори
# 15
Бе де да знам, брат ми се разнася при наще по боксерки, пък не съм го загледала и пощипвала. За мен има голям проблем ако някой изпитва такива пориви към роднините си и то най-близките.

# 16
  • Варна
Тая да не си е слагала силикон, че сега така държи да си афишира бюста?

# 17
Тая да не си е слагала силикон, че сега така държи да си афишира бюста?

Не е, даже е леко увиснала от раждането. Просто не знам, комплекси ли са какво е това чудо.

# 18
Lucky16, защо не се опитваш да я иронизираш. Например като я видиш облечена така да кажеш нещо от рода на "ооо, ти пак ли демонстрираш бюст? Ама няма нужда, ние колко пъти вече сме те виждали, ехеееее...".

# 19
Нейно право е да ходи както реши облечена. Като не ви изнася не ходите там.
А пък ела да видиш как ще завърши мъжът ми, ако непрекъснато ми прави забележки.

# 20
Нейно право е да избере дали да е по анцуг или по клин. Не виждам как е нечие право да се облича неприлично.

# 21
Колко добре било за Ева по смокинов лист, каква е тази цивилизация, от къде се взе.
 Който живее  постоянно   е свой в къщата. Един външен, макар роднина ,задължава приличие.
 Не вярвам братът да влага сексуалност, може би се дразни и той, но реагира нестандартно. то по наследство у тях разголване, и майка и  дъщеря.

Могат,  и дибидюс могат, но особено на масата е  гадно. Всяко нещо има място, това  при нудисти ,че всички са голи.
 Демонстрации са.

# 22
Ей само в България е много неприлично да си с къси панталонки, ако си възрастна или пълна. На мен не би ми било комфортно без сутиен навън, но пък на друг може да не му  пука. Коя съм аз, че да му казвам как да се облича.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 15:49 от ~Боряна~

# 23
Аз не видях да се споменават къси панталонки, а ц*ц*.

# 24
Какво означава неприлично? Цял живот се увивам и ходя с поло и блузи до врата и никой не се е спрял да ми гледа бюста. В 7-ми клас вече бях с чашка С и коментарите за гърдите ми бяха ежедневни в училищна възраст, а ходех с огромни тениски, защото бях в пънк фаза. До ден днешен като облека рокля, която ми харесва, се взират в бюста ми, защото повечето рокли имат някакво деколте. Предимно се взират жени с неособено приятен поглед, мъжете трябва да нямат никакво възпитание, че да го правят показно. Най-грозни приказки съм чувала от жени (колежки и съученички) - “млекоцентрали”, “виме”. Аз казвам на сестрата евала, че не й пука. На мен ми пука от жените. На малоцицестите - сори.

# 25
  • Melmak
Но някои жени не носят сутиен изобщо. И навън.
Преди 2-3 години бяхме в Братислава и имах чувство, че всички жени са без сутиени. Не съм се зазяпвала, но бяха много. Замислих се, че това е супер, а ние някак сме “аууу!”
Просто има жени, които така се чувстват добре. И ще излязат на улицата така, както ще посрещнат и гости.

# 26
Ами тук се оплака от ц.иц. и вие скочихте в знак на солидарност, даже без да мислите.
Ако се беше оплакала че я дразнят дебели баджаци и целулит и е с къси панталони, пак щяхте да пишете за приличие.
Ами да сложим по една бурка за да са доволни другите.
Пандора, точно на запад на хората им е важно да се чувстват комфортно, а не какво ще каже учинайката, снахата или комшийката.
Колко баби германски сте видяли с бели къси панталони и колко български баби?
Жалко е, че човек може да излезе от България в чужбина, но трудно променя манталитета си.

# 27
  • Варна
Бе де да знам, брат ми се разнася при наще по боксерки, пък не съм го загледала и пощипвала. За мен има голям проблем ако някой изпитва такива пориви към роднините си и то най-близките.

Е, видяла си, че е по боксерки. Това, че не си си задържала дълго погледа, е едно. Но си го видяла. Надявам се разбираемо да съм написала какво искам да кажа. На майката и сестрата чашките Д няма как да се скрият, но зърната на втората има как. И аз да си скъся краката не мога, дължината им е една и съща и в клин, и в анцуг, дънки, панталон. Нито аз, нито те са виновни за начина, по който изглеждаме и природните си дадености, но щом мъжът на сестрата прави забележка, когато са сред много хора....

# 28
Какво означава неприлично? Цял живот се увивам и ходя с поло и блузи до врата и никой не се е спрял да ми гледа бюста. В 7-ми клас вече бях с чашка С и коментарите за гърдите ми бяха ежедневни в училищна възраст, а ходех с огромни тениски, защото бях в пънк фаза. До ден днешен като облека рокля, която ми харесва, се взират в бюста ми, защото повечето рокли имат някакво деколте. Предимно се взират жени с неособено приятен поглед, мъжете трябва да нямат никакво възпитание, че да го правят показно. Най-грозни приказки съм чувала от жени (колежки и съученички) - “млекоцентрали”, “виме”. Аз казвам на сестрата евала, че не й пука. На мен ми пука от жените. На малоцицестите - сори.
Аз не смятам, че роклите и големият бюст са нещо неприлично. Никъде не съм и написала, че жените с голям бюст трябва да ходят покрити. Но има разлика между това да имаш хубаво тяло, което естествено привлича погледите, друго е да ходиш полуразголен или направо гол.

# 29
А който няма хубаво тяло да си тегли въжето направо. Да не ви смущава естетически.

Общи условия

Активация на акаунт