С какво ви дразнят свекървите? - 169

• 29 283
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
А който няма хубаво тяло да си тегли въжето направо. Да не ви смущава естетически.
Това къде точно е написано?

# 31
  • Melmak
Точно, Боряна, хората си гледат комфорта. Майка ми има идеално тяло за годините си, слаба жена е, изглежда отлично. Но била дърта за къси панталони и поли и ходи веееечно с едни дълги панталони, какво ще кажат хората. А то дори за нея няма много какво да кажат, защото е красива и изглежда добре! Но и да не беше с топ тяло за 64 г., аз пак бих я насърчила да смени гардероба. На плаж не иска да ходи. Това са някакви комплекси ли, вярвания, че вече не ставаш, защото тялото е поело по нормалния си път - бръчки, отпускане.
Може би ако сестрата беше с чашка А или Б нямаше да прави впечатление. С някои сутиени и зърната прозират.

# 32
Аз не мисля, че проблемът е размерът на чашката, а разкарването пред чужди хора с прозрачна блуза.

# 33
  • Melmak
Ама тя и непрозрачна да е, пак ще се виждат гърди и зърна.

# 34
Ами ти си го написала, едно е да имаш хубаво тяло, друго е да нямаш да.
А и от жена страшно обидни думи към друга жена- виме и т .н
Има и мъже с бюст, трябва ли да носят сутиени, как е прилично- със или без?
Между другото ми попадна снимка на жена, която тича на маратон само по шорти, с двойна мастектомия е, в подкрепа на жени с рак на гърдата. И това ли е неприлично?

# 35
Ако е непрозрачна ще се очертават гърди и зърна, което е съвсем различно.

Ами ти си го написала, едно е да имаш хубаво тяло, друго е да нямаш да.
А и от жена страшно обидни думи към друга жена- виме и т .н
Има и мъже с бюст, трябва ли да носят сутиени, как е прилично- със или без?
Между другото ми попадна снимка на жена, която тича на маратон само по шорти, с двойна мастектомия е, в подкрепа на жени с рак на гърдата. И това ли е неприлично?
Написала съм, че хубавото тяло естествено привлича погледите и това е различно от явното демонстриране.

# 36
Проблемът на авторката беше, че сестрата се разкарва така пред мъжа й и той похотливо я заглежда и пощипва. Не знам кое е по-проблематично - че не можем да контролираме хората как да се обличат или че брат й я пощипва и зяпа. И другият въпрос - ако не е сестрата, а някоя приятелка в компанията очите ли трябва да й издерем?

# 37
Споменава се прилепнала тениска, не прозрачна. Прозрачна тук в темата го измислихте.

# 38
  • Варна
Споменава се прилепнала тениска, не прозрачна. Прозрачна тук в темата го измислихте.

Мисля, че и самата авторка каза, че тениската/потникът не оставяли нищо на въображението.

На мен ми е интересно как е отреагирал мъжът й на събличането на майка му, докато той се храни.

# 39
  • Melmak
Може би зависи как са отгледани. Ако са свикнали да виждат майка си гола, не им прави впечатление. Не изразявам мнение дали това е правилно, а предполагам, че това може да е причината.

# 40

Мисля, че и самата авторка каза, че тениската/потникът не оставяли нищо на въображението.
Големият бюст и в сутиен и дреха отгоре не оставя нищо на въображението, той просто си изпъква. Загледайте се отдалече в някоя жена с голям бюст, отвсякъде личи - отстрани, отпред, защо мислите де що има актриси и манекенки легнаха под ножа?

# 41

На мен ми е интересно как е отреагирал мъжът й на събличането на майка му, докато той се храни.
Тениските, които носи са тесни, дори изглежда сякаш са й малки, и под напора на гърдите отпред плата се разтяга и прозира. Особено с бяла тениска си е като стриптийз.

А неговата реакция на майка му беше, обърна се, видя цицата на 30 санта от носа си, пак се обърна и продължи да гледа тв и да си сърба супата.

Не знам дали този семеен нудизъм им е ежедневие, защото почти не сме били в България откакто сме заедно.

Но явно не ги притеснява, защото майка му и при мен влиза, точно като съм се изкъпала. Тъкмо съм се подсушила и си търся какво да облека, чисто гола съм . Тя вместо като види да каже : О извинявай, айде облечи се и ела да ти покажа нещо.
Тя сяда и почва да ми пуска клипче да съм видела нещо си. Аз стоя там по цици и шушулка и се чудя под какъв ъгъл да се завъртя. Ми, айде стига....

# 42
Просто кажи, че не ти е приятно и искаш да се облечеш насаме. Явно нито се сеща, нито има против. Друго не знам, какво са те посъветвам за свекървата.
По улиците е пълно с жени, носещи по-малък размер дрехи и сутиени, с цел да изпъкнат гърдите им. Явно зълвата е от тях. А закачките между нея и мъжа ù вероятно ù харесват и затова се облича така.
Тук полезен ход нямаш.

# 43
И аз изпитвам срам да съм гола, даже във фитнеса, който посещавах преди години, си взимах душ чак в нас, защото душовете нямаха никаква преграда и всички жени се нареждаха като в пандиза и се къпеха без проблеми.
Моя приятелка пък ми разправяше, че в Германия и Австрия в парна баня и сауна се влиза само гол, не може да носиш бански, първоначално й било неудобно, но когато всички са голи не ти прави впечатление.
Това не означава, че жени, които не се срамуват, са някакви гнусни, противни и свалят синовете и братята си.

# 44
  • Варна
Deni-meni, аз в предната тема писах, че лицето, тялото, краката, дупето, бюстът трудно се скриват. Ясно е, че чашка Д от космос се вижда, но нужно ли е и още повече да се навира в полезрението на всички? Не е необходимо според мен да ти прозират дрехите и отдолу да си гол. Като сложи сутиен няма да й намалее гръдната обиколка. А и като чета някои мнения, че всеки да си ходи както му е кеф, ми давайте другото лято, че сега вече застудя, всички по монокини или както майките са ни родили по улиците и готово. Като ще е важен комфортът.

Това, което споделя авторката, е категорична провокация от страна на сестрата, щом втората се подхилква и ситуацията не е инцидентна, а постоянна. Явно тази жена има някакви комплекси и иска другите все да я забелязват и отразяват. Иначе не виждам защо би се държала така.

Допълвам: това пък докато съм гола, някой да влезе и да ме занимава с глупостите си, е връх на простотията. Аз ще помоля да ме изчака да се облека, ако не стане ясно, щях да вдигна скандал.

Общи условия

Активация на акаунт