С какво ви дразнят свекървите? - 169

• 29 335
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Да.
След като, разбира се я уведомиш, че у дома си ще си ходиш както си поискаш

# 61
Аха, значи свекървата мога да изгоня и да си остана по ц.ц. . Но мацката не може да изгони Лъки и трябва да се съобразява с нея в собствения си дом. Пък и да я разнася тук.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 17:47 от ~Боряна~

# 62
Имах една съученичка, обличаше се като всички останали, обаче с огромен бюст, та все я викаха за неприлично облекло. Не знам благословия или проклятие. Grinning

# 63
  • София
Ок, гости. Да не би жената да е подготвяла гостито и да не е успяла да се облече? Или пък гостито да е неочаквано? Вкъщи може човек да си стои по тениска, че и опната, ако не очаква никого. И ако гостито се окаже изненадващо, да бъде сварен не както трябва.

Или пък ако се е замотал, докато е приготвял трапеза, а не му е останало време да се преоблчее. Така бих могла да изтълкувам забележката на мъжа ѝ - иди да се облечеш - демек - вече дойдоха гостите, стига шета, оправи се. Разбира се, аз не съм била там и няма как да знам, но просто друг поглед, в който може и да има някаква доза истина.

Лъки, Бога ми, не зная в каква среда се движиш, честно, то като те чете ти си в риск, заобиколена от сексманиаци...

# 64
Лъки, я кажи мъжът ти заглежда ли и други едрогърди или със сочни задни части? Случвало ли се е да точи лиги видимо?

# 65
  • София
Ама че измислица е цялата история...
Поредната лъжа в темата.

# 66
Постоянно хвали друга жена пред мен и мъжа ми, знае, че временно съм безработна, а натяква тя как била оправна, изкарвала си хляба без помощта на мъж, работела без прекъсвания.
Знае, че не мога да шофирам, щото нямам кураж, вместо да дава кураж, пак говори за нея как добре шофирала на много ранна възраст.

Не издържах и казах, що не си я взима за снаха. Така ми се ядоса, от вчера не ми говори. Ядоса се и не говори с мъжа ми също. В момента гледа много болен човек, за това мъжа ми ми се ядоса, защо съм накарала тя да се ядосва за глупости.
Е добре де, тя щом е толкова заета, що споменава разни жени.

А тя да не се ядосва, а ти да й търсиш малоумщините? Брей, че нагъл и този мъж..

Мъжа ми си е майкаджия, нито една дума не ми дава да и кажа, понеже майка му ни помага финансово.
И аз му казах, не вижда как се обидих аз, а веднага мисли за майка си.
И миналия път се скарахме, пак пред майка му, тогава спрях да говоря с майка му, той вместо да ме погледне, че плача, ми вика, що не съм говорила с майка му.

# 67
Защо не се хванеш на работа, за да не ви помага и да не трябва да я търпиш? Свободата и независимостта са безценни!

# 68
  • София
Wudu, проблемът е с мъжа ти, не със свекърва ти. И не приемайте пари от нея.

# 69
Ми аз почвам работа след няколко дена, досега съм си била независима, ама никой не виждаше, за много кратко време се наложи да остана незаета и веднага почнаха да дърдорят.
С мм как да се справя, 1 дума не дава да кажа, особено пред нея. А като мълча, свекървата натяква, че не е хубаво да си мълчалив човек.

# 70
Що си със шапка, що...
 Аз мълча ако трябва да кажа неприятни неща ,на езика ми са, та замълчавам. Не винаги, ако ме настъпят болезнено ...да не си там, всичко ще си кажа.

# 71
Мъжът ти няма как да се обърне срещу майка си, защото е мамин. Освен това и финансово зависим от нея. Не искам да се правя на психоаналитик, но самият факт, че си й казала “що не си вземеш нея за снаха” е показателен, че ти самата я приемаш като тази, която “взима” и одобрява снахата, тя определя, тя оказва влияние върху мнението на мъжа ти, тя коли и беси. Никога не би ми дошло на акъла да използвам точно този словоред към моята свекърва. Тя нито взима, нито решава.
Мъжът ти вече те е взел, думите на свекървата за тая и оная трябва да ти минават през ушите. Никой мъж не е взел жена заради шофьорските й умения или заради парите, които изкарва, обаче ти се засягаш от тези сравнения. Пребори собствените си комплекси. И по-малко разговори със свекървата, по възможност по празници само.

# 72
Само се надявам да успея да възпитам дъщеря си, така че да не се съгласява под никаква форма да живее в дома на свекърва си. И да не се хваща, с непуснал полата на мама индивид.

# 73
  • Melmak
А тя защо ви помага финансово?

# 74
Що си със шапка, що...
 Аз мълча ако трябва да кажа неприятни неща ,на езика ми са, та замълчавам. Не винаги, ако ме настъпят болезнено ...да не си там, всичко ще си кажа.
Трябваше да не споря с нея, но не мога да се сдържам. Да можеше да ми влезе в ухото и да излезе. Миналия път пък хиляди пъти повторих на моя, че съм в цикъл, двойно повече нервирана, знаейки ме ядоса.
Ние се справяме финансово, тя просто подкрепя.

Общи условия

Активация на акаунт