С какво ви дразнят свекървите? - 169

• 29 399
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Ако тези хора имаха проблем, щяха да си кажат. Явно в семейството са се разбрали кое е приемливо и кое не. Не виждам причина да осъждаме избора им.

# 136
  • Пловдив
Ако тези хора имаха проблем, щяха да си кажат. Явно в семейството са се разбрали кое е приемливо и кое не. Не виждам причина да осъждаме избора им.
Не съм съгласна. Явно някой има проблем, или поне се съмнява дали има проблем, иначе ние нямаше как да научим и да обсъждаме.

# 137
  • София
Те и хората с инцест в семейството нямат проблем, но то после става проблем за други хора.
Ето тук се вини сестрата без сутиен за кръвосмесителното подщипване от брата, но когато утре в това семейство имат дете от женски пол кой ще бъде виновен ако този мъж като баща постъпва още по-непристойно?
Когато нещо е в крайност извън общоприетото, дори да не е чак инцест, чуждите хора, които влизат в живота на това семейство обикновено са в шок. Нали това обсъждаме. Можеше да е – влиза снахата под душа и свекъра нахлува, защото му се ака...

# 138
Искам да обясня по-подробно за въпросното пощипване. То не се е състояло! Той посегна, а тя го плясна, но как се стигна до това: те често се лигавят, той я "тормози", като я щипе по кръста, гърба, ръцете, баджаците и тн. И нарежда:  гледай пак си качила, кога ще свалиш? А? А? И се хилят като малоумни, той я ръчка където свари. Просто този път, явно в стремежа си да я защипе на възможно най-много места, тръгна да я щипе и там.
Както казах, дори в момент на лиготия, трябва да знае къде щипе и кого, и нищо не го оправдава че посегна.

# 139
  • Другата България
А аз не виждам някой да “осъжда“ каквото и да е.
Коментираме доброволно написани неща в публичен форум.

# 140
  • София
О, аз напълно го осъждам. Това не са някакви лиготии и случайности, защото извън зоната на инцеста изобщо не се случват.

# 141
Lucky наистина ли не виждаш що за мъж си си взела? Но продължаваш да пишеш срещу зълвата. Ако аз ходя без сутиен и разбера, че си ме изтипосала така, светът ще ти се стори тесен. Най-малкото защото това е личен избор, който теб НЕ те засяга.

# 142
  • Пловдив
Искам да обясня по-подробно за въпросното пощипване. То не се е състояло! Той посегна, а тя го плясна, но как се стигна до това: те често се лигавят, той я "тормози", като я щипе по кръста, гърба, ръцете, баджаците и тн. И нарежда:  гледай пак си качила, кога ще свалиш? А? А? И се хилят като малоумни, той я ръчка където свари. Просто този път, явно в стремежа си да я защипе на възможно най-много места, тръгна да я щипе и там.
Както казах, дори в момент на лиготия, трябва да знае къде щипе и кого, и нищо не го оправдава че посегна.
Същото е. Продължаваш да затъваш. Инцест, ако не знаеш какво е - отвори и прочети.

# 143
Аз в това семейство виждам инцест и в двамата. Дори и братът да не е посягал, какво цели сестрата наистина? Прочетох, че тя нееднократно е молена да не ходи така. Явно си имат някакви фетиши хората, от които между другото никой от нас не е застрахован.
Споделих на моят брат за случая и той каза: Бльок!! Ужас!
Ама дали наистина му е Бльок, или просто така се очаква да каже... 😉 Никой не знае.

# 144
Искам да обясня по-подробно за въпросното пощипване. То не се е състояло! Той посегна, а тя го плясна, но как се стигна до това: те често се лигавят, той я "тормози", като я щипе по кръста, гърба, ръцете, баджаците и тн. И нарежда:  гледай пак си качила, кога ще свалиш? А? А? И се хилят като малоумни, той я ръчка където свари. Просто този път, явно в стремежа си да я защипе на възможно най-много места, тръгна да я щипе и там.

Е, ти нали казваше, че защото бил мъж и затова не можал да се въздържи, забравил. Сега защо се опитваш да му измислиш друга мотивация. Не можал да я щипне по цицата, защото сестрата не позволила. Както и да го анализираш, така излиза. И такъв индивид ще го оставиш да ти дава наклон и да те командва как да се обличаш ли?

# 145
кукумицинка, описвам точно как се случи. Това, че е изключил, че това е сестра му е само мое предположение.
Може пък и аз да реагирам прекалено.

А The mum го е формулирала добре. Никой няма гаранция, че баща му или брат му няма някакви помисли, нищо че не го показва. Всеки ще си каже ааа той ми е брат, ааа той ми е баща, няма страшно, мога да си ходя пред тях както "ми е удобно".

# 146
  • София
Лъки, ти даже не усещаш какви нелепости пишеш.

# 147

Не ти хареса, че баща ти или брат ти може да гледат на теб по "различен" начин, ако им покажеш малко плът?
Ми не е невъзможно или нещо нечувано. Има стотици хиляди случаи.

# 148
  • София

Не ти хареса, че баща ти или брат ти може да гледат на теб по "различен" начин, ако им покажеш малко плът?
Ми не е невъзможно или нещо нечувано. Има стотици хиляди случаи.
Тези случаи са патологии, а не норма и не, нито баща ми, нито братовчедите ми гледат на мен по такъв начин.

# 149
Тези случаи са патологии, а не норма и не, нито баща ми, нито братовчедите ми гледат на мен по такъв начин.

Това го знаят само те. Ти няма как да си сигурна, това се коментира в случая.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 12:57 от Lucky16

Общи условия

Активация на акаунт