С какво ви дразнят свекървите? - 169

• 29 433
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Оставете хората да се забавляват. Щом няма недоволни.

# 151
Не ти хареса, че баща ти или брат ти може да гледат на теб по "различен" начин, ако им покажеш малко плът?

Ако баща ти или брат ти са склонни да гледат на теб по „различен“ начин, изобщо няма никакво значение дали им показваш малко (или много) плът, или не. И като монахиня да се обличаш, все тая...

# 152
Ако тези хора имаха проблем, щяха да си кажат. Явно в семейството са се разбрали кое е приемливо и кое не. Не виждам причина да осъждаме избора им.
Те и хората с инцест в семейството нямат проблем, но то после става проблем за други хора.
Ето тук се вини сестрата без сутиен за кръвосмесителното подщипване от брата, но когато утре в това семейство имат дете от женски пол кой ще бъде виновен ако този мъж като баща постъпва още по-непристойно?
Когато нещо е в крайност извън общоприетото, дори да не е чак инцест, чуждите хора, които влизат в живота на това семейство обикновено са в шок. Нали това обсъждаме. Можеше да е – влиза снахата под душа и свекъра нахлува, защото му се ака...

Пак да кажа - има огромна разлика между инцест (който намирам за отвратителен) и обикновена човешка голота, която е най-естественото нещо на света.
Що хората в сауната, които нямат роднинска връзка, не се пощипват и пипат постоянно , а мъжът на Лъки пощипва сестра си по гърдите?

# 153
  • Варна
Аз пък не смятам, че обикновената човешка голота е най-естественото нещо на света. А мъжът на Лъки е простак, извинявам се за епитета. И това не е само за посягането да щипе, а и за останалата част от поведението му към сестра му.

# 154
  • София
Ако тези хора имаха проблем, щяха да си кажат. Явно в семейството са се разбрали кое е приемливо и кое не. Не виждам причина да осъждаме избора им.
Те и хората с инцест в семейството нямат проблем, но то после става проблем за други хора.
Ето тук се вини сестрата без сутиен за кръвосмесителното подщипване от брата, но когато утре в това семейство имат дете от женски пол кой ще бъде виновен ако този мъж като баща постъпва още по-непристойно?
Когато нещо е в крайност извън общоприетото, дори да не е чак инцест, чуждите хора, които влизат в живота на това семейство обикновено са в шок. Нали това обсъждаме. Можеше да е – влиза снахата под душа и свекъра нахлува, защото му се ака...

Пак да кажа - има огромна разлика между инцест (който намирам за отвратителен) и обикновена човешка голота, която е най-естественото нещо на света.
Що хората в сауната, които нямат роднинска връзка, не се пощипват и пипат постоянно , а мъжът на Лъки пощипва сестра си по гърдите?
И аз това казвам, и Сийка го е казала – не е въпросът в това как е облечена сестрата, това няма нищо общо. От 20 години по 3-4-5 месеца съм на морето, т.е. на плажа и всички са почти голи. Еми, роднините не се заглеждат по роднини. И цели нудистки общности има, семейства, инцеста и голотата нямат общо.
Обаче да се говори, че ние не знаем роднините ни мъже какви помисли имали, и че това е нещо нормално... Не е нормално, меко казано при това.

# 155
Аз и при мъжа ми не бих влезнала, докато се къпе, да ходя до тоалетна. Нито на него му е приятно, нито на мен. Затова държахме и на отделна тоалетна.
Пък при баща ми не си го представям.
И пред майка ми не обикалям гола от дете.
Баща да се къпе с дъщеря на 10 години, ако последната няма някакви проблеми в развитието, също ми е гнусно. На тези години би трябвало да се къпе сама отдавна, нито с голата си майка, нито с голия си баща.
Но в тесни тениски и разголени дрехи не виждам никакъв проблем.
Има разлика между липса на притеснение от тялото и сексуализиране на облечена жена от брат й и някакво голо джакузи парти на бащи, дъщери, братя и братовчеди.

П.П. Сега се сещам, че имам бледи спомени, че баща ми ме е къпел в детската градина, което се състоеше в пълнене на ваната, оставяше ме с разни играчки в нея, а той сядаше на тоалетната облечен и четеше вестник. Аз си се миех сама.

# 156
Лъки,сега и да обяснявате вече е късно..с цел да оплюете сестрата на мъжа си,унижихте него и изложихте себе се,защото вие сте семейство и такива неща не се споделят по форуми и с други хора. Да влизам при мъжа ми,да ходя до тоалетна докато се къпе,баща ми да ме е виждал гола,да ходя без сутиен пред гости и мъжа ми да къпе дъщеря ми,която навлиза в пубертета(веднъж се е случвало и двамата бяха с бански,но беше по-малка), да излизам гола на балкона и т.н,ами не бих го направила,но хора всякакви. Въпрос и на възпитание,чувала съм и по фрапантни истории.

# 157
  • Пловдив
Аз пък не смятам, че обикновената човешка голота е най-естественото нещо на света. А мъжът на Лъки е простак, извинявам се за епитета. И това не е само за посягането да щипе, а и за останалата част от поведението му към сестра му.
Ъъъъъ, не, не е простак. Изобщо не е простак. Друга е думата.

# 158
Mandy Bo тесни тениски и прозрачни тениски на голо имат разлика, не мислите ли?

Megan_ много от нещата в последните страници не са за форум и са срамота да се споделят. Аз поне не се хваля с разкрепостени семейни отношения, каквито демонстрират някои хора тук.

Както се видя, хората са различни и за всеки "нормалното" не е едно и също.

# 159
Lucky не е нормално да ходиш на гости при човек, който не харесваш и посре да го разнасяш из форума.

# 160
  • Варна
То щото тука малко снахи пишат, които не понасят свекървите ама не само на гости им ходят, че и тях самите приемат в дома си на гости за сума време. Има нужда да се оплаче жената, нали заради това я има тая тема.

# 161
Да де, ама нали темата беше за оплакване от свекървите? Не за щипливите мъже и цицорестите им сестри... Simple Smile

# 162
  • Варна
E, тя първо от свекървата се оплака. После дойде сестрата.

# 163
  • Пловдив
Да де, ама нали темата беше за оплакване от свекървите? Не за щипливите мъже и цицорестите им сестри... Simple Smile
Индиректно е оплакване от свекървата, че не е възпитала зълвата. Пък мъжа щото идеален.

# 164
Аз имам друга гледна точка (предположение) за тесните тениски на зълвата - тя дразни мъжО си.
От написаното разбрах, че Лъки е спортна, ходи с клинчета, в смисъл перфектна е от кръста надолу. И мъжете (оня във фитнеса) се захласват до степен аха-аха да я тупнат.
Вероятно, когато Лъки е отишла на гости на зълвата, мъжът й също да се е захласнал с копнеж в очите. Тя Лъки сигурно не е разбрала, защото е била с гръб.
Затова когато Лъки ходи на гости, зълвата превантивно е с тясна тениска. Така мъжът й е на нокти да следи кой гледа бюста на жена му, та забравя да погледне одобрително Лъки.

Може да е и конкурс за красота от типа "коя е най-красива в родата, снахата или сестрата". Лъки е спортна. Затова зълвата слага тези тесни бели блузки. Все едно крещи - моята естествена красота от кръста нагоре, засенчва всички спортни усилия на Лъки. Не спортува, яде, дебелее си, но пак мъжете гледат в нейните прелести.  Имаше такава поговорка - грозните крака (криви, дебели) най-добре се прикриват с голямо деколте.

За голата свекърва: На обществено място спазваме правилата, не разкриваме интимни части. Вкъщи - както семейството реши. Но пред външен човек ужасно е да се събличаш, ако той не е същия тип. Затова свекървата е трябвало да пита Лъки ОК ли е с голотата. Но ако свекървата е нетактична, то Лъки (и всеки друг гост) не само може, но е длъжен да си вземе шапката и да се махне.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 01:22 от biborana

Общи условия

Активация на акаунт