Може би оттогава е останала традицията бабата да се преселва едва ли не при младите, да помага.
То се окопитваш. Дори секцио да си, ще се окопитиш и няма да е такава драма. Бебетата първите 3 месеца са тежки откъм недоспиване, но за другите неща не сме се ошашкали чак толкова хем бяхме само аз и ММ. Готвех си от един момент нататък без проблем, най в началото не някакви врътни по 3 часа край печката, но нормална вечеря си правехме. Аз и до ден днешен (с 10 месечно бебе почти) си готвя през ден. Не е колосална философия да направиш свинско с картофи, грах и карфиол (примерно) - бухаш във фурната, подправяш и зарязваш. И едно 70% от бг кухня се прави без кой знае какъв зор. Към днешна дата готвя докато бебето се обяснява от стола си за хранене. Нареждат се нещата и без да ти носи някой тави.
Аз съм хиперактивна и след цяла бременност без спорт и движение, умирах, ама буквално умирах да започна нещо да правя за себе си. Връчвах бебето на ММ и айде. Изобщо не съжалявам. Към днешна дата нищо не му пречи да я гледа. 
Препоръчани теми