🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 7 (30.10 - 06.11) 🎭

• 27 655
  • 475
  •   1
Отговори
# 60
Не виждам нищо лошо в слухтенето. Един от най-големите Сървайвъри си правеше скривалища в храстите да наблюдава и слухти. Даже ме е яд, че много малко хора го правят.

Тони Влахос, нали? Култов образ. Smile От няколко години не съм гледал американския Сървайвър, май ще взема пак да премятам наред сезоните.
За да не спамя, категорично симпатизирам на Бачорски, около когото се върти целия сезон. Дали ще успее да спечели- трудно. Но както и да завърши сезона в бъдеще ще бъде запомнен най- вече с него. Подкрепям мнението по- горе, че ще е култово с Владо Николов да останат последните двама, да се разкрие, че Бачорски е предател и да му вземе парите под носа. Нищо против човека и спортист Владо, евала му правя, но от показаното в играта ще ми е кеф за такова развитие.

# 61
Румънската версия е стартирала на 30ти октомври. Някой има ли идея къде може да се гледа, хранилището с международните версии нямало да се обновява повече.

Не е вярно това за хранилището, но вече е на нов адрес и с парола. Трябва да се следват инструкциите тук:
https://www.reddit.com/r/TheTraitorsArchive/comments/1ojurt8/the … ontent_you_could/

Съветвам Diavolo също да промени линка на първата страница

# 62
Сега си мисля. Може ли Глория на кръгла маса да каже, че е видяла и знае, кои са поне 2 от предателите? Чула е договарянето, как да убият Оля. В този момент иска някой от масата да и подари щит, защото същата вечер ще гласуват първия да го изгонят и втория ще  изгони нея  вечерта. И  нашите започват да се чудят как да осигурят този щит и протекция на Глория. Глория съобщава имената на двамата.
Само ми се въртят в главата различни сценарии и то с главен герой Глория.

# 63
Сега си мисля. Може ли Глория на кръгла маса да каже, че е видяла и знае, кои са поне 2 от предателите? Чула е договарянето, как да убият Оля. В този момент иска някой от масата да и подари щит, защото същата вечер ще гласуват първия да го изгонят и втория ще  изгони нея  вечерта. И  нашите започват да се чудят как да осигурят този щит и протекция на Глория. Глория съобщава имената на двамата.
Само ми се въртят в главата различни сценарии и то с главен герой Глория.
Ще е изключително глупаво от нейна страна. Просто трябва да ги елиминира един по един.

# 64
  • Разпиляна във въображението
Интересно. Тогава няма да има предател, защото няма да са успели да вербуват трети. Освен, ако не го направят тази вечер.

# 65
Разбрахте ли сега? След две серии ще има нова чуденка какво да се прави.

# 66
Откъде дойде това за новото чупене?

# 67
Който е гледал COOLt преди час, знае.
Карамазов го сподели.

# 68
  • София
Медийните хиперболи около разните реалитита вече чак ме дразнят. Не съм гледал, никой още не е дал "разбивка" на участието на Карамазов.
Ама ми звучи като: понеже знаехме, че в еп.007 нещата няма как да не се счупят, предупредихме зрителите. Оообаче, пък вазата не падна и не се строши (някой като чистел, я преместил). Сега ние пак я оставихме да се клати на ръбче и вече няма как да не падне фатално върху мрамора в еп.009. Да гледате!
Тва - е същото като партията на Радев. Да не пресоляват манджата, че ще ида за гъби.

ПП. Харесвам предаването, ама напоследък - или Бъч ще ми изскочи от хладилника, или тръгна до супера и ме пресреща Владо: Ти, ей, къде ти е отбора?

# 69
  • Stockholm
Гледах Карамазов или по-точно  Мистър Трейтърс Blue Heart при Петя Дикова. Да, ще има пак някакъв прецедент след 2 епизода, което означава или 10-ти или 11-ти, съвсем на финала. Скоро Владо е бил в Англия и там има някаква масова психоза по Трейтърс Селебрити, навсякъде се гледа и обсъжда. Владо каза, че не отстъпва като качество на нашия сезон. Аз не мисля точно така. Да, и при тях има внедрени, неразбиваеми предатели, но ние, с предварителните договорки, не можем да се сравняваме изобщо.

# 70
Благодаря за новата тема!

Нашият формат може само да си мечтае за каст като британския. Колкото и да се кичим с балкански прецеденти, такива неориентирани като Владо или Венци никъде няма.
Дори и шматка като Алън Кар играе виртуозно на фона на нашенските герои.

# 71
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Не е вярно това за хранилището, но вече е на нов адрес и с парола.
Колко да не е вярно, като са го сложили на банер дори:

# 72
  • Другата България
Откъде дойде това за новото чупене?
От мен преди два дни, но повечето хора не ми повярваха. Blush
Добре, че Владо го е потвърдил.
Всъщност, случилото се в миналия епизод не е било въпросното “чупене“, а тепърва предстои.
Владо потвърди ли и че епизодите са 12?
Или сериите всъщност? Blush

# 73
  • Stockholm
Не, не каза колко точно епизода са, но се надявам да са 12.

# 74
  • София
Епизодите са 11, само че те епизод 1 са го разделили го броят като 2 (разделиха го в два поредни дни, вторник и сряда), от там е обърквацията.
Все тая.
Важното е, че остават още 4 епизода.

Иначе аман от тези счупвания...
Много лоша реклама си правят.
Много неподготвени.

Общи условия

Активация на акаунт