“Селски“ номера и пинизи - тема 5

• 18 704
  • 248
  •   1
Отговори
# 150
Беше писала, че цените на хамалските услуги са много високи и не разбира защо й се подиграват и какъв е проблема Grinning

# 151
Аз и приятеля ми си мечтаем за къща в Южна Испания, близо до морето. Дали някой ще ни помогне да я купи на наше име и да я обзаведе? Ние сами ще си поемем разходите по пътя, за да се нанесем. JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 152
Най-плоското беше, че искала да има къде една коледна баничка да направи все пак, или нещо такова. Т.е. аудиторията трябва да й осигури оптималните условия и оборудване за готвене.

# 153
Най-плоското беше, че искала да има къде една коледна баничка да направи все пак, или нещо такова. Т.е. аудиторията трябва да й осигури оптималните условия и оборудване за готвене.
Чушчици, чушчици..... JoyJoyJoyJoy

# 154
  • София
Чушчици, чушчици..... JoyJoyJoyJoy

Някой правят питка за здраве, други чушчици пълнят ... JoyJoyJoy

# 155
  • Пловдив
Аз и приятеля ми си мечтаем за къща в Южна Испания, близо до морето. Дали някой ще ни помогне да я купи на наше име и да я обзаведе? ... JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy
Мисля, че никой няма излишни. Wink Абсорбаторче и печка пО ще се намерят.

# 156
Аз и приятеля ми си мечтаем за къща в Южна Испания, близо до морето. Дали някой ще ни помогне да я купи на наше име и да я обзаведе? ... JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy
Мисля, че никой няма излишни. Wink Абсорбаторче и печка пО ще се намерят.
Е, аз все пак да питам, може някой да кандиса, знае ли се. JoyJoyJoyJoy

# 157
  • Другата България
Беше писала, че цените на хамалските услуги са много високи и не разбира защо й се подиграват и какъв е проблема Grinning
Ето това е пиниза.
Че не разбира, че наистина има проблем.

# 158
Морал, етика...чужди са й тези неща.
Непознати..не само далечни.

# 159
  • София
Хора..Бена снощи е пълнила ...чушчици JoyJoyJoy
Постнички, ама нали парАта свърши..

# 160
  • Deutschland
И забравени сладки. Забъркаш ги, слагаш ги в загрята фурна и изключваш фурната. На сутринта имаш готови, изпечени сладки на остатъчната топлина.

# 161
  • Пловдив
Аз ще се повторя може би, но реално всеки има право да иска каквото си пожелае, все ще се намери някой на неговия акъл, да му откликне. Не се дразня от такива постове, не ги и коментирам - като не е моето, отминавам. В платформите за набиране на средства е същото - хората искат за какво ли не, някои от нещата за мен са супер смешни и ненужни, но си намират финансиране. Честно ли е - не ми е селски пиниз.

Проблем за мен има тогава, когато има лъжа, скриване, манипулация. Да искаш дрешки за дете, а после да ги пуснеш в ОЛХ, да събираш пари за лечение или друга спешност, а с тях да отидеш на почивка. Такива неща не трябва да остават без последствия, и са си точно за темата.
Е, аз никога не съм лъгала. Искам чисто нова кола - искам ли, искам. Нещо обаче не ми се връзват. Тоест повечето хора съвсем основателно предполагат, че без сълзлива история и манипулация няма да им се получат нещата със събирането на пари.

# 162
Това не е нужда. Това е глезотия.
Може да живее и без миялна въпросната...и позлатата няма да й падне.

# 163
че без сълзлива история и манипулация няма да им се получат нещата със събирането на пари.
Истината, истината е за предпочитане, и тя ще ни освободи

Определят това явление като рядък природен феномен. А всъщност обяснението е просто. Янтра спеше, спеше и сънуваше как прелита през пустинята, настъпила педала на   газта на кокетна тойота кабрио. Слънцето проблясваше в очите и, вятърът галеше косите и, и опиянена от заобикалящата я красота и тръпката от високата скорост, Янтра загледа прелитащите край нея пясъци, и им се усмихна в съня си. И в този миг пустинята разцъфна! Двойка влюбени бръмбари, внезапно озовали се на пътя и, се заплетоха в косите и. Усещането бе толкова реалистично, че Янтра се събуди. Осъзнала, че всичко е било сън, не успя да възпре горещите сълзи, отронили се от очите и. Слънцето изчезна, навън причерня, зловещи светкавици разкъсаха небосвода, и небето се отвори, за да излее яростта си.
Знаейки, че случващото се е свързано с настроението и, Янтра се опита да се усмихне през сълзи. Но това само влоши нещата - с гробовен глас от телевизора взеха да валят новини за апокалиптични събития - огромен ледник, откъснал се от пясъците на Сахара, заплашващ да изтрие Африка от лицето на земята, вулкан, изригнал в Холандия, огромни цунамита в Аралско и Мъртво море, снежен ад над долината на смъртта, и още, и още. Това бе началото на края.
Нека върнем усмивката на лицето на Янтра с c-hr convertible & roadster за  хубавите летни дни, и corolla cross  за останалото време. За нашето добро, за доброто на нашата планета, за бъдещето на децата на децата ни!
П.п. Мисля, че няма да е лошо четириколесните да вървят в комплект с двуместен гараж за тях, с автоматични врати и топла връзка към дома и

# 164
Понеже вчера чистих фасове и хартийки, хвърлени около блока, а днес един съсед си хвърли цигарата, докато бях на няколко метра — ето това е супер селско и буквално ме кара да не искам да живея в България. Не успях да го догоня и да му кажа, защото се качи в асансьора.

Наистина не мога да го проумея! Мислех, че поне хвърлянето на фасове и боклуци по земята е спряло преди около 20 години.

Общи условия

Активация на акаунт