Майчинството счетоводно - 102

• 12 827
  • 346
  •   2
Отговори
# 270
Много ми е тегав този нов портал, благодаря, че го споделихте, защото бях изпуснала,че ще има изобщо такъв. Днес си зададох дати, които ме интересуват, излизат болничните,но няма статус, като цъкна на Преглед,нищо не се вижда. Утре пак ще го мъча.

# 271
Аз също имам въпрос относно новия портал. Имам само пик от НОИ, нямам от НАП и не мога да вляза. Трябва да си правя нов пик ли?

# 272
Здравейте, болничния от педиатърка на детето ми е до 08.01 след този болничен какво следва

# 273
  • В полите на Пирин планина
Аз също имам въпрос относно новия портал. Имам само пик от НОИ, нямам от НАП и не мога да вляза. Трябва да си правя нов пик ли?

Влиза се и с ПИК от НОИ, просто горе в ляво избирате това средство за верификация.

Здравейте, болничния от педиатърка на детето ми е до 08.01 след този болничен какво следва

Декларация за остатъка от дните до 410 дни общо.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 11:14 от Lady Brinne

# 274
Здравейте! Някой успява ли да направи каквато и да е справка в новия портал на НОИ? При мен абсолютно нищо не зарежда било то за осигуровки, издадени болнични или обезщетения. Да не говорим че още от края на миналата година осигуровките за времето, през което съм била болничен се занулиха при правенето на справка за прогнозно майчинство. Не съм очаквала чудеса от българската държавна администрация, но все пак мислех, че с началото на работните дни услугите им ще работят.

# 275
Здравейте! Някой успява ли да направи каквато и да е справка в новия портал на НОИ? При мен абсолютно нищо не зарежда било то за осигуровки, издадени болнични или обезщетения. Да не говорим че още от края на миналата година осигуровките за времето, през което съм била болничен се занулиха при правенето на справка за прогнозно майчинство. Не съм очаквала чудеса от българската държавна администрация, но все пак мислех, че с началото на работните дни услугите им ще работят.

Има нов портал: https://eportal.nssi.bg/katalog-na-uslugite

Избирате в горната част на страницата от падащото меню на "Електронно осигурително досие".

# 276
Привет, днес най-сетне се сдобих с ПИК от НАП. Влизам обаче в платформата на НОИ и ми казва следното:
Невалидна комбинация ЕГН и ПИК: (изписано ЕГН-то ми)
Пробвах и друг браузър, но все същото.
Имате ли идея дали примерно на ПИК му трябва време, за да започна активно да го използвам?

# 277
Привет, днес най-сетне се сдобих с ПИК от НАП. Влизам обаче в платформата на НОИ и ми казва следното:
Невалидна комбинация ЕГН и ПИК: (изписано ЕГН-то ми)
Пробвах и друг браузър, но все същото.
Имате ли идея дали примерно на ПИК му трябва време, за да започна активно да го използвам?

По-добре би било да се ползва ПИК на НОИ в платформата на НОИ.

# 278
Обикновено ПИК от НАП трябва да се регистрира в сайта на НАП и да се потвърди с имейл или телефон. Проверете и дали не бъркате полетата - да ви трябва ПИК от НОИ, а не от НАП, защото са различни. Иначе в НОИ може да се влезе и с ПИК от НАП.

# 279
Здравейте, имам ли право на някакви помощи при положение, че нямам брак с бащата на детето?

# 280
Здравейте. Приятелката ми е бременна в 3тия месец, но няма да има необходимия стаж от 12 месеца преди термина, и ме интересува как стоят нещата с бащинството и дали аз ще мога да получа някакви помощи вместо нея? Ако някой е наясно моля да поясни. Благодаря.

# 281
Здравейте! Някой успява ли изобщо някаква справка да направи през новия портал на НОИ?
Успявям да вляза,но дори личните данни не може да зареди, пък да не говорим справка за болничен лист или друго.

# 282
Здравейте. Приятелката ми е бременна в 3тия месец, но няма да има необходимия стаж от 12 месеца преди термина, и ме интересува как стоят нещата с бащинството и дали аз ще мога да получа някакви помощи вместо нея? Ако някой е наясно моля да поясни. Благодаря.

Не, няма как да се прехвърля правото на отпуск за бременност и раждане, преди детето да стане на 6 месеца.

Здравейте! Някой успява ли изобщо някаква справка да направи през новия портал на НОИ?
Успявям да вляза,но дори личните данни не може да зареди, пък да не говорим справка за болничен лист или друго.

Преди да отговоря (току-що) пробвах. Всичко се зарежда и се вижда.

# 283

Не, няма как да се прехвърля правото на отпуск за бременност и раждане, преди детето да стане на 6 месеца.

През телефон или компютър успяхте?

# 284

Ако имате възможност, бихте ли споделили как точно успявате? Искам да си проверя един болничен, а се чудя и не знам откъде. В Каталог на услугите ли някъде се проверява?

Общи условия

Активация на акаунт