Кралски работи и клюки - ноември 2025

• 92 935
  • 1 710
  •   1
Отговори
# 1 395
Хубави са им децата на Софи и Едуард, момичето като че ли не сме го виждали скоро.

# 1 396
  • София
Като казахте шведите, Виктория с много красив костюм, и цвят и кройка.

На Маделин черният тоалет не мога да го преценя. Сакото изглежда приятно, както и може би роклята, но така двете плюс черния чорап и всичко останало черно - не е моето.
Тя обаче изглежда добре

# 1 397
Като казахте шведите, Виктория с много красив костюм, и цвят и кройка.

На Маделин черният тоалет не мога да го преценя. Сакото изглежда приятно, както и може би роклята, но така двете плюс черния чорап и всичко останало черно - не е моето.
Тя обаче изглежда добре

Прекрасна Виктория!Ще взема да съм по -активна тук за радост на някои потребители 😊
От мен Монако 2025  Simple Smile
И те си имат своето не до там блестящо минало ,ама не са тръгнали да се навират нарочно в светкавиците на фотоапаратите и да чистят имидж на всяка цена с някоя снаха 😉

# 1 398
  • София
Летисия днес на трибют на Алехандро Аменабар и прожекция в Тудела

Иска ми се да я харесам, но това овърсайз сако не е за нея. Поне е сложила ботуши.

# 1 399
Алберт не е ли монархът с едно или повече извънбрачни деца? И сега ползва католическата вяра като аргумент срещу абортите? Ей това е лицемерие на десета степен, искренo съм възмутена и смятам, че заслужава публично порицание.

# 1 400
  • Някъде там
Алберт не е ли монархът с едно или повече извънбрачни деца? И сега ползва католическата вяра като аргумент срещу абортите? Ей това е лицемерие на десета степен, искрени съм възмутена и смятам, че заслужава публично порицание.
Няма извънбрачни деца Алберт. Има такива от предишни връзки преди брака с  Шарлийн.

Иначе за абортите казах какво мисля. За мен е грешно.

# 1 401
Принц Уилям пристига днес в Северен Уелс! Негово Кралско Височество ще прекара посещението си, като насочи вниманието към работата на младите хора в крайбрежните общности.

# 1 402
Албер не беше женен, когато е направил  по-големите си деца, така че от днешна гледна точка трудно ще се нарекат извънбрачни. Но да, за абортите е много мракобесно.

# 1 403
Не са в брак, значи извънбрачни, дори признати, няма промяна във виждането.

# 1 404
А какви децата са, родени извън брак? Точно такива са - не са родени в брак, признат от светата католическа църква, на която въпросният монарх явно е голям защитник. Скандално.

Само да кажа преди да ме е подкачил някой - аз с децата проблем нямам, въобще не ме бърка.

# 1 405
Ми точно, не са абортирани. Абортът е по-голям грях.

# 1 406
Абортът е правото на една жена да реши. Не го прави сама този риск, мъж не забременява,  иначе щеше да е негово право. Католическата църква си прави майтап с жените и този  приглася да се хареса. Може да замълчи по въпроса, той  е направил нежелани деца, за него поне нежелани , иначе щеше да си ги прибере в двореца ,не да го съдят. Хайде,  обективно.
 Не помня предишния папа дали смекчи  нещо по въпроса, поляците изтрещяха,  америката и тя , що не навсякъде. Като през 14 век.

# 1 407
Църквата да е аргумент през 2025 година в европейска държава, още повече използван от човек, който със самия си избор да не следва писанията ѝ, показва колко е значима за него, е абсурдно. Въобще няма нужда да мерим грях с грях. Да беше мълчал поне, че е широко известно какво е сътворил той. Толкова от мен.

# 1 408
  • Някъде там
Летисия днес на трибют на Алехандро Аменабар и прожекция в Тудела

Иска ми се да я харесам, но това овърсайз сако не е за нея. Поне е сложила ботуши.
Харесва ми Летисия цветово но да малко голямо изглежда сакото за нея и я смачква.
Много е хубава Виктория в този зелен коатюм.
Роклята на Маделин е много хубава но определено черния чоропогащник е в повече.

Рания се отшофирва сама до ангажимент. Малеее колко са хора..
https://www.instagram.com/reel/DReutTtDN9s/
https://www.instagram.com/reel/DRelvTEjGnt/

Той е длъжен да  одобри или отхвърли закона. Държавен глава с реална власт е.
Но можеше поне тези по медицински причини да разреши ,според мен.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 15:11 от daviz

# 1 409
Принцът на Уелс участва в разходка по плажа с членове на Младежката океанска мрежа на Обществото за опазване на морската среда по време на посещение в Северен Уелс. Уилям се срещна с доброволци и млади хора, участващи в проекта на Обществото „Хирает Ин И Мор“.
Как му ходят тези дълги палта на Уилям.
А плажа е уникален и колко е чист..

Общи условия

Активация на акаунт