Кралски работи и клюки - ноември 2025

• 93 057
  • 1 710
  •   2
Отговори
# 1 245
  • Glasgow
Тази изглежда по нормално от Крис Дженър, а явно са на една възраст, Дженър се е направила на 35годишна. Нали жената с очилата е тя

# 1 246
Ирена, права си, аз се изразих недобре.
Статуята беше във връзка, че АКС ще се смали автоматично с годините. Чарлз и Камила няма да са вечни, Хари и Меган се отписаха, Андрю го отписаха, за Анн същото като за Чарлз и ако не впрегнат рано децата - няма и толкова кой да работи за Фирмата.
Появата на Джордж на последните събития не беше случайна според мен и смятам, че ще го виждаме все по-често.

# 1 247
  • Glasgow
А ако Чарлз си отиде преди Камила тя с какъв статус би била?
Защо да е компромат? Богати хора си гостуват и се събират, откак свят светува е така, аз помислих че с някакви престъпници са се забъркали

# 1 248
А ако Чарлз си отиде преди Камила тя с какъв статус би била?
Защо да е компромат? Богати хора си гостуват и се събират, откак свят светува е така, аз помислих че с някакви престъпници са се забъркали
Изглежда, че при тях е начин на живот.
На мен ми беше много странно как човек, който не ги е познавал, им е предложил имението си - става въпрос за Тайлър Пери. И между другото към днешна дата той има проблеми с правосъдието.

Ако става въпрос за много стари приятели, приятели от детинство, по го разбирам. Но за мен би било унизително да ползвам регулярно материалните придобивки на приятелите си. А съм жена. За един мъж според мен пък е  немислимо.

Преди време имаше спекулации, че са искали да летят със самолета на американския президент от UK към САЩ, но са им отказали. Тогава не го повярвах, но след изнесената в тази статия информация съм склонна да допусна, че имало нещо такова.

# 1 249
  • Glasgow
Това за президентския самолет вече невероятно ми се струва
Сегашния или Байдън, да разровя клюкарника в редит😅?

# 1 250
Нали са спекулации, къде ще ги проверяваш.

Тази дама, Виктория Джаксън, доста впечатляваща персона, явно е имала забележителен живот и постижения, но не видях нещо съмнително, или престъпно. Също не разбрах и тези по няколко въпросителни в текста какво значат?

Като цяло, разбрах, че Съсексови имат доста имотни  и готови на услуги приятели там където са,  а пък тука съм чела, че  богатите и известните там  не ги отразявали... Явно едното от двете не е вярно

# 1 251
Нали са спекулации, къде ще ги проверяваш.

Тази дама, Виктория Джаксън, доста впечатляваща персона, явно е имала забележителен живот и постижения, но не видях нещо съмнително, или престъпно. Също не разбрах и тези по няколко въпросителни в текста какво значат?

Като цяло, разбрах, че Съсексови имат доста имотни  и готови на услуги приятели там където са,  а пък тука съм чела, че  богатите и известните там  не ги отразявали... Явно едното от двете не е вярно

Второто✌️

# 1 252
Ми не знам, ако тази дама няма някаква съмнителна репутация, каквато май няма в описанието на живота и по-горе, не виждам защо се повдига изобщо въпроса.

В смисъл, Мегън си е частно лице,  да си вари мармаладите за телевизията в имението на някаква приятелка милиардерка не е както, например,  когато Камила, която е кралица,  почива по  яхти на саудитски богаташи.

# 1 253
Уелс и Майк Тиндъл са много близки още преди Хари да срещне жена си. Живеят един до друг, децата им са на сходна възраст, има много снимки в интернет как Майк е с малките Уелс. Всички братовчеди и децата им всъщност живеят много близо един до друг - Майк и Зара, Беа и сестра й и прекарват много време заедно.

Новият спонсор за имоти и частни самолети на Съсекс е на 70+ години, май няма скандали около жената, предишният им помагач за тази част (дори публично за говорили за това) Тайлър Пери го съдят за абсолютно ужасяващи неща, последното дело е за 250млн за сексуален тормоз над актьори във филмите му. Правилно решение на Съсекс да се дистанцират от кръстника на децата си и да разчитат на помощ от друг човек с по-добра репутация.

Лично според мен проблемът е, че Съсекс искат да живеят живот, за който реално нямат доходи - луксозни имоти по цял свят, частни самолети за всичко. Озовават се в подобна ситуация както Андрю и Сара, където някой друг им плаща сметките, кани ги на холивудски партита, дава имоти и самолети. Дано за разлика от Сара и Андрю да си направят по-добре проучванията какви точно са спонсорите им.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 03:08 от FreesiaR

# 1 254
В светлината на последните обсъждания явно доста време ще четем още за желанието на Мегън да я представят с титлите й при влизане някъде.
Хората са свикнали на висок стандарт, който без ползване на титлите ще замине.

# 1 255
  • Glasgow
Някой знае ли от баба си и прабаба си колко има Хари, не съм мяркала. Обсъждат се сякаш са някои бедняци, което не ми се връзва, знам че най голямата част е за наследникa монарх, но все и за внуците е имало някой имот и милион.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 09:41 от Jokerr

# 1 256
Имаше някаква сума от прабаба си в попечителски фонд, която получава на определена възраст. Май вече ги е получил – около 10 милиона и от майка си има около 6, ако не ме лъже паметта.
От кралицата нищо не се е чуло да получава. За имоти, аз поне не съм чела. Личната собственост на монарха май отива в престолонаследника.

# 1 257
  • Glasgow
Официално за кралица Елизабет II няма да, щели да се оповестят след 90г детайлите. Мислех по клюкарските дали не са писали.

# 1 258
Те не са бедни със сигурност. Но нали е факт, че ползват благодетели в лицето първо на един, после на друг. Явно начинът им на живот е доста скъп и това ги принуждава. Може принуда да не е точно думата, но не знам каква им е мотивацията. За Канада, когато отидоха, наистина онова приютяване си бе помощ по необходимост. По натам, не знам.

# 1 259
Те неслучайно за 90 години ли беше няма да оповестяват завещанията им.

Не знам какво се разбира чод благодетели. Това лято видяхме, че всички ползват благодетели за летните си почивки. И това е, което успяваме случайно да разберем.
Колко има, дето не се знае.

Общи условия

Активация на акаунт