Кралски работи и клюки - ноември 2025

• 92 851
  • 1 710
  •   1
Отговори
# 1 605
# 1 606
Много ми харесва пепит в този синьо-сив цвят, черно и бялото прекалено много дразни окото, а това е доста приятно. А кафявата чанта е перфектна за завършване на тоалета.
Модерна принцеса в бизнес стил, радвам се, че най-накрая разнообрази костюмите за ежедневен ангажимент.

# 1 607
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много са хубави обувките и чантата на Кейт, особено обувките са красота. На нея и отива високия ток, с тез изваяни крака е супер.
Червения тоалет на Максима също е страхотен, невероятен нюанс на червеното Heart.

# 1 608
Прекрасна е Катрин! Роклята съм я забравила, много е хубава и се радвам, че я е повторила. Обувките са много красиви, а чантичката е малко бижу. Много елегантна е цялостната визия. А синьо и кафяво са една много красива цветова комбинация.

# 1 609
Малко хора могат да си позволят да захапят пръста на принцесата. 😄

Много красив кадър

# 1 610
Малко хора могат да си позволят да захапят пръста на принцесата. 😄

Много красив кадър

Но пък и малко принцеси, а и изобщо хора, биха позволили да им захапят пръста. Страхотна е тази жена!

Принцесата на децата, тя ги обича, но и те ѝ отвръщат със същото.

Ето и косата как си мени цвета в зависимост от светлината.

# 1 611
Херцогинята на Единбург по време на посещение в работеща лаборатория за благополучие на жените в Института за женско здраве „Елизабет Гарет Андерсън“ към Университетския колеж Лондон.

# 1 612
Предишният път, когато е носена роклята.

В днешния вариант по-широкия колан ми харесва повече, но по-тесният се връзва по-добре с якичката. Днешните обувки ми допадат повече цветово, но тъмносините ми харесват повече.
Нито синята нито кафявата чанта ми харесват обаче. Сякаш по-голяма чанта ще е по-добре.

# 1 613
Кралицата, главнокомандващият стрелков полк и кралският полковник от 4-ти батальон на рейнджърския полк, както и кралските полковници херцогинята на Единбург и херцогът и херцогинята на Глостър присъстват на двугодишната вечеря за връчване на наградите RIFLES в Гилдхол, Лондон.
Кадифените рокли в действие! 😂 Обаче никоя не ми харесва, всички са ми супер ретро.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 22:24 от Chonsi

# 1 614
Сега ще се посмеете, но при мен роклята изглежда сива и реших, че принцеса Катрин е съчетала роклята с обувките, а кафявата чанта с косата си. Така ми изглежда на снимката.😀

# 1 615
Ето ги зуумнати шарките. Аз ги виждам в кафяво, синьо, има бяло.

# 1 616
Тези кадифета ще ме накарат да извадя кадифения плат и да си ушия рокля. Като младите не мога ,но като Камила мога да го докарам.
 Да се "покамилча" и аз.

# 1 617
  • Някъде там
Монегаското семейство пали светлините на елхата
Страхотни Жак и Габриела.
Шарлийн също  ми харесва, но децата много повече Heart Eyes

И Шарлийн от вчера.
Присъства на 28-ото издание на "Noël de Frankie" .
Скрит текст:
Това специално събитие се организира от монакската асоциация "Les Enfants de Frankie" и се провежда под  патронажа на на принц Албер.
Основана през 1997 г. от г-жа Франсиен Жирауди, асоциацията подкрепя болни, деца с увреждания или уязвими деца както в Монако, така и в
Регион Прованс-Алпи-Лазурен бряг.
Всяка година "Noël de Frankie" предлага вълшебни моменти на стотици деца благодарение на две изключителни представления, изнесени от млади артисти, които сами са подложени на медицински предизвикателства.

# 1 618
Е, момчето беше по-високо и се впечатлих, а  ето , момата изпреварва вече.

# 1 619
  • в сърцето на един мъж...
Ех, най-накрая Максима да ми хареса - и сресана, и в огнено червено, много добре изглежда!
Летисия ми се струва ужасно слаба, роклята не й е по мярка, деколтето й направо зяпа. Иначе самата рокля изглежда много хубава, трябвало е просто да я оправят по нея.
Софи ми харесва много с това кадифе, Глостър също, Камила обаче не.
Зара от последните изяви е много готина и секси. Разцъфна някак.
Кейт е прекрасна в този необичаен тоалет, нищо не ме дразни по нея, а чантичката й с удоволствие бих я осиновила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт