Кралски работи и клюки - ноември 2025

• 92 831
  • 1 710
  •   1
Отговори
# 1 620
Ето ги зуумнати шарките. Аз ги виждам в кафяво, синьо, има бяло.
Много интересна и оригинална цветова комбинация, целият тоалет е много шик, запазвайки все пак строга елегантност. На мен ми харесва повече с тънкия колан, но със сивите обувки и кафява чанта. Синята чантичка е много сладка, но е по- предвидим избор.
Софи е много хубава в това тъмно синьо кадифе и бляскави аксесоари, Камила- не.

# 1 621
  • София
Монегаското семейство пали светлините на елхата
Страхотни Жак и Габриела.
Шарлийн също  ми харесва, но децата много повече Heart Eyes

Много сладки. Шарлийн е супер, свежарка.
Горкият Албер, на подобни снимки се губи, никой не му обръща внимание, децата и Шарлийн обират точките.

# 1 622
  • Glasgow
Хари и Меган с екипа на кухнята 🥰
Скрит текст:

# 1 623
  • София
Много са хубави монегаските - децата са пораснали и са се разхубавили, особено Габриела. Шарлийн и Албер също изглеждат много добре.

Маргрете, на представеление на Ледената кралица в Тиволи, на което е сценичен фотограф и костюмен дизайнер

Бенедикте и Николай са присъствали, както и Соня

# 1 624
Красавец е този Николай. А трите възрастни дами също са супер. Браво на Маргрете!

# 1 625
  • Glasgow
Много ми харесва 🥰питах чатбота ми дали има друга кралска особа, която се занимава с изкуство, лично, показва ми само от миналото, не и от наши дни.

# 1 626
Телеграф с интересна статия за последната поява на Катрин:
“ „Винаги е било усещането, че роклите са естествената зона на комфорт на принцесата, но подобно на толкова много жени, тя експериментира с модната промяна към панталони и шивашки стилове тази година“, казва Бетан Холт, моден директор на Telegraph и автор на „Херцогинята на Кеймбридж: Десетилетие на модерен кралски стил“.
„Като изважда тази визия на Емилия Уикстед от гардероба си, мисля, че тя умело съчетава тенденцията в шивашкия стил с трайната си склонност към рокли – това е рокля със структурирани, мъжествени елементи като яката и плата, така че не се усеща като пълна промяна на стила“, казва Холт.”
https://www.telegraph.co.uk/fashion/royals/princess-of-wales-elegant-midi-dress/

По повод редовните критики как изглежда принцесата на Уелс, коментари в The Telegraph -

1/ Представете си, че всичко във вас е постоянно критикувано, когато излезете от вкъщи! Коса твърде дълга, твърде къса, грешен стил, грешен цвят, грешна дължина, дрехи твърде къси, твърде дълги, твърде стегнати, грешен стил, грим, твърде много, твърде малко, твърде млада, твърде стара... Боже, жената никога не е сгрешила, откакто се е присъединила към кралското семейство, но всички тези красиво облечени, стройни, привлекателни модни критици с удоволствие я информират чрез секциите за коментари какво трябва да прави със собствената си коса, дрехи, грим и т.н. Дайте си почивка и се вгледайте внимателно в себе си.

2/ Тя е красива и ми се струва като истински здравословен и мил човек. Кралска или не, тя е гордост за нашата монархия и нашата страна.

3/ Боже мой, снимките, на които носи същата рокля през 2022 г., наистина подчертават колко много килограми е отслабнала след ужасните си здравословни проблеми. Мога да съчувствам, тъй като загубих огромно количество телесна маса поради атрофия преди няколко години и това наистина те кара да се чувстваш изключително несигурен. Едно от нещата, които ми отвориха очите (и ме подразниха), беше колко много хора се почувстваха в правото си да ми кажат, че трябва да кача килограми, което е не само нечувствително, но и грубо и самонадеяно. Пожелавам ѝ всичко най-добро в продължаващото ѝ възстановяване.

# 1 627
  • Glasgow
По повод коментар 1, това пишеха за тази Лиз от предната статия постната тук, да я остави на мира. То точно тя коментираше косата преди.
Тя е една вреслива досада, нещо тип Патрашкова.

# 1 628
  • София
Добре изглеждаща Виктория. Връчва наградата за изследвания във ветеринарната медицина в Шведския университет по селскостопански науки

Цветово ми харесва, но костюмът не

# 1 629
Зара е в страхотна форма! Краката са едни път и човек може да умре от завист.
Зара е като момиченце с тази рокля.

Меган не се научи, че докато си в кухня или готвиш е хубаво да е с прибрана коса.
Интересно, ако децата са тях, как не искат да ги показва на обществото, а ги води вече по ПР ангажименти, където хората може да ги снимат във всеки един момент. Или другия вариант да са инструктирали хората от снимките и да са им прибрали телефоните.

# 1 630
Принц Уилям вчера в хотел „Уолнът Трий Ин“ в Меър!

„За нас беше голямо удоволствие да посрещнем Негово Кралско Височество принца на Уелс на обяд в хотел „Уолнът Трий Ин“ вчера. Голямо удоволствие за Лиза, Грейс и кухненския екип, че се грижеха толкова добре за него.“

Един коментатор каза, че принц Уилям е посетил фермерите от херцогство Корнуол в Меър.

# 1 631
  • Варна
Много ми харесва 🥰питах чатбота ми дали има друга кралска особа, която се занимава с изкуство, лично, показва ми само от миналото, не и от наши дни.

Веднага се сетих за Чарлз.
"Въпреки че той самият се определя като „художник-любител“ и „ентусиазиран аматьор“, британският монарх е почетен член на Кралската художествена академия и на Кралското общество на акварелистите."

Статия с кратък текст и някои картини, заповядай.

# 1 632
  • Glasgow
Благодаря 🤩 Тази първата е Балморал, много е хубаво там.

# 1 633

Веднага се сетих за Чарлз.
"Въпреки че той самият се определя като „художник-любител“ и „ентусиазиран аматьор“, британският монарх е почетен член на Кралската художествена академия и на Кралското общество на акварелистите."

Статия с кратък текст и някои картини, заповядай.
Крал Чарлз рисува картини и ги продава,а парите от продажбата им отиват за благотворителни каузи. Но това не е ли работа на която той като крал няма право?

# 1 634
  • София
Много ми харесват картините на Чарлс!
От показаните тези двете са ми фаворити

Общи условия

Активация на акаунт