За какво си мислите постоянно напоследък? - Тема №3

• 4 750
  • 61
  •   1
Отговори
  • Другата България
Да си поговорим за това, което е в мислите ви напоследък, независимо от какво естество е то.

Предходните теми:
Тема №1
Тема №2

# 1
Мисля си, че Карлос Насар трябва да приеме оферта са се състезава за друга държава. Не ме убивайте с камъни, но с едната чест не се живее. Министерството още не му е изплатило парите за последните победи.

Мисля си също, че не знам дали има и една светла бг личност. Всеки оплюваме. С такова впечатление останах от темата за звездни компромати.

# 2
Aз мисля, че Насар и мениджърът му от известно време стратегически водят нещата натам - някаква ПР акция за да приемем добре решението накрая. И вината на федерацията.

# 3
Напоследък мисля само за ремонта, който правим и обзавеждането. Такова обикаляне пада по магазини и тепърва ще пада повече. С доста от нещата съм ангажирана аз. И понеже пътувам с градския транспорт, е някакъв ужас.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 20:46 от Borqna Sto 771419

# 4
Мисля си как масата хора все повече губят човешкото в себе си и ми става едно гадно и тъжно.

Мисля си как скоро искам да имам детенце и как ще плача от болка, ако е момиче, предвид фактът колко все повече репортажа има за пребити момичета от момичета.

Мисля си как мога да направя поне малко добро всеки един ден и да се надявам, че някой ще го предаде на следващия.

Нещо май ме е ударила житейска криза

# 5
  • Mediterraneo
Ти пък, що за изказване, че ще плачеш от болка, ако е момиче...
Ти като на ММ баба му едно време като разбра, че и второто ни дете ще е момиче- Е, нищо, да е жива и здрава!

# 6
Ти пък, що за изказване, че ще плачеш от болка, ако е момиче...
Ти като на ММ баба му едно време като разбра, че и второто ни дете ще е момиче- Е, нищо, да е жива и здрава!

Е, Тарталета, нали пиша, че няква житейска криза ме е хванала. Малко преекспонирани чувства и емоции преминават през мен.

# 7
  • here and now
Аз пък съм много щастлива, че имам момиченце.
Мисля си за човешката алчност, която често е съчетана с глупост и последствията са катастрофални, но обикновено за някой друг...

# 8
  • Другата България
А аз си мисля, наистина сега като те прочетох ми мина през ума, че ти пожелавам да плачеш от радост, когато си имаш детенце, щом го искаш. Независимо от какъв пол е. Hug
И не тръгвай с такива мисли толкова предварително, то ако го гледаш по този начин колко момчета ги биха, пребиха и дори убиха.....знам, че е трудно предвид реалността, но трябва да си по-положително настроена, колкото и банално да звучи.

# 9
А аз си мисля, наистина сега като те прочетох ми мина през ума, че ти пожелавам да плачеш от радост, когато си имаш детенце, щом го искаш. Независимо от какъв пол е. Hug
И не тръгвай с такива мисли толкова предварително, то ако го гледаш по този начин колко момчета ги биха, пребиха и дори убиха.....знам, че е трудно предвид реалността, но трябва да си по-положително настроена, колкото и банално да звучи.

Така е, благодаря! Абсолютно съм съгласна, през някакъв етап си преминавам. Малко по-ведро ще гледам на нещата.

# 10
  • Mediterraneo
Да, то от тази гледна точка да нямаме хич деца. Имам приятел, който взе това решение и няма деца. Чисто егоистично според него самият - ако нещо се случи с детето му, да не страда. Не искал да има деца в тоя свят, който отива по дяволите. А го реши още преди 20 години, всеки ден се убеждава, че е бил прав за себе си. Аз обратно, претърпях съкрушаваща загуба, но не мирясах, докато не се сдобих с децата си...

# 11
Човек трябва да ограничи негативния информационен фон, че иначе го обземат тези страхове - от смърт, от насилие, от бедствия, от катастрофи и какво ли още не. Може да стигне до лудост.
В деня се случват и много хубави неща, но никой не говори за тях.
А страховете и тревогите по децата са неизбежни, но да......стараем се да гледаме по - ведро.

# 12
Дали няма да се проваля с едно начинание, което съм захванала и как ми се иска да имам човек до мен, който да ме подкрепя. Да имаме общи мечти.

# 13
Поне ще си опитала, а може и да не се провалиш, бъди оптимист.

# 14
Дали няма да се проваля с едно начинание, което съм захванала и как ми се иска да имам човек до мен, който да ме подкрепя. Да имаме общи мечти.

Дай всичко от себе си, няма да съжаляваш, поне ще си направила крачката. За човека до теб, има ли някой в момента, но не те подкрепя или търсиш?

Общи условия

Активация на акаунт