Звездни Компромати - Ноември'25

• 28 980
  • 363
  •   49
Отговори
# 15
  • София
Кактусче, благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus Обожавам Стивън Кинг, израснала съм с неговите романи, гледала съм повечено екранизации и все още продължавам да го чета с удоволствие.Flowers Hibiscus
Честит ден на Народните Будителите!

# 16
Каква психика трябва да има човек да създава само ужас и страх
След толкова време прекарано сред ментално болни и то на тази възраст, не ме учудва, че е започнал да гледа света по този не толкова срещан начин.

# 17
  • София
Обожавам Стивън Кинг. Колко бях щастлива като видях, че КАТ са ни дали рег. номер за колата с буквите ТО 😆

# 18
Много интересна тема, благодаря!
Честит ден на Народните Будителите!

Книгите на Стивън Кинг са ми любими. Историята на живота му е ужасна.

# 19
Огромни благодарности за Новата тема и увода за Стивън Кинг, който е любимият ми писател. Не защото по-голямата част от книгите му са ужаси, а защото ми харесва как тече мисълта му, как всяко нещо води до друго нещо, логиката, свръхестественото вплетено във всичко това. И пречупено през обикновените човешки образи. Невероятно добър писател! Пожелавам си да е жив и здрав още дълги години и да не спира да пише! И нямам съмнение, че с Роулинг са си допаднали, тя също е велика.

# 20
Хайди Клум с поредния си супер сложен костюм за Хелоуин (Медуза)
Скрит текст:

# 21
Изключително интересен 1ви пост, велик Стивън Кинг, благодаря! 🌷

# 22
Честит празник и благодарности за новата тема!
Стивън Кинг е великан, ще прочета с интерес.

# 23
  • на село
Стивън Кинг неслучайно е Кралят.
Не на ужаса, само кралят. Едни от най-човешките книги, които съм прочела, са написани от него. Изплаквала съм си очите за една мишка в кутия.

Отвъд ужаса има дълбоко познаване на човешката душа и умение да изкара наяве чудовищата, които живеят у всеки от нас.

Има няколко финала на книги, които така са ме изненадвали, че единият още го мисля. За надеждата на човечеството за отвъдното и неговата интерпретация.

# 24
Хайди Клум е икона.
Разбиваща е и този път!

# 25
Винаги съм чела с интерес постовете ти Кактусче,но днешната тема ми е любима и най на сърце 🥰.Благодаря за труда,обожавам Краля 👑.За мен ужаса в книгите му,не са чудовищата,а самите хора и тяхната низост.Всичко съм прочела написано от него,заради него научих и английски като тийн,защото в оригинал някой неща не могат да се преведат и разберат на български.Силно се надявам слуховете,че пише последната си книга да не са верни и още много истории да излезнат под перото му 😊.
Една любима моя негова снимка със сина му.
Скрит текст:

# 26
Голяма прилика на баща и син, не знаех.

# 27
Кактусче, най-голяма благодарност за начина по който поднасяш темите! Беше ми изключително интересно да прочета супер интересно подробности за Стивън Кинг!
За скандала за Цеца, направо съм изненадана, как е решила да излезе с Бг знаме. Каква е била идеята?
Много голяма омраза долових  във видеото към българия..
Жалко. Имам доста приятели македонци, аз лично нямам такава непоносимост, нито някога съм усещала от тях. И неведнъж сме посрещани радушно там..
Но явно нещата все повече ескалират

# 28
За почитателите на Стивън Кинг - по НВО са налични първите два епизода на "Добре дошли в Дери"

Росица Кирилова
Скрит текст:

# 29
  • Бургас
Благодаря,Кактусче!
Обожавам Краля!

Общи условия

Активация на акаунт