Звездни Компромати - Ноември'25

• 257 857
  • 3 043
  •   1
Отговори
# 2 970
Знам, че тук много недолюбвате Мария Илиева, но все пак от лични наблюдения, мъжа на Мария е изключително разбиращ, зрял и наистина са в хармонични отношения.
Помага и страшно много с децата, подкрепя я, за мен имат стабилно семейство и тя определено си говори с любов за него и извън жълтите медии. Ако не бил той нямаше как да се случи предишното и турне, но човека се хвана и обикаляше с тях, с децата, за да може тя да се подготвя за концертите.

# 2 971
Тя се опитва да внуши, че става въпрос за някаква конспирация срещу семейството ѝ. Малко е прекалено, естествено! Много е важна тя за някого, та е решил да я трови с риба... ГДБОП щяла да сезира. Rolling Eyes
Кой не се е сблъсквал някога с хранително неразположение?! Да сте викали полиция? И да сте оревали света по тоя повод?

# 2 972
  • София
bjk85, може би не си прочела цялата статия или самия ѝ пост, тя твърди, че освен след яденето на рибата, когато е отишла в болница, седмица по-късно пак получава алергична реакция. Понеже ѝ изчезнало хисторито с обажданията, смята, че пак е от рибата и имало натиск. Дълбоко се съмнявам хакер да се занимава с нея и чак да се обръща към ГДБОП, както иска. Налудничава е цялата история, а предвид повторението след седмица, може и въобще да не е от рибата.

# 2 973
Аз нищо не разбрах от поста на Севдалина вчера, затова и се въздържах да го споделя тук. То ГДБОП, то лаборатири, то стюардеси в автобуси, то дегизировка, то изчезнала хронология от телефона й. Екшън с елементри на трилър и нещо друго Simple Smile

# 2 974
Ех, тази риба. Развръзката ще е, че в рибата е имало чип и сега жената е чипирана след поглъщането на тази риба-шпионин.

# 2 975
Днес съм на тв вълна, Дони в "120 минути", не разбирам тази прическа.
Казва, че по принцип е интроверт, но с годините се затваря все повече и няма нужда от шум. Интересно ми е как оперират в такава хармония с Нети, която наобратно - има нужда от внимание и прожектори.
Скрит текст:

# 2 976
И аз четох изказването. Въобще не ми се видя на център. Как така може да ти изчезне хисторито на телефонни обаждания от телефона, освен ако не си го изтриеш сам. Тва с автобусната стюардеса, дето хем я имало, хем я нямало, въобще дори  не знам как да тълкувам

# 2 977
Да си хване и  приготви риба , ясно че е възможно да не е прясна или друг проблем с купената. Чак пък инвалидна количка за алергия, то обикновено сърби. Натровена  - хранително неразположение може. Пъпчасала е  и не се понася явно.
 Научиха се за всичко да викат социални мрежи на помощ. Може без да занимава да си разследва. Увехнала популярност, една песен се помни.

# 2 978
  • Варна
Само да вметна, че инвалидната количката може да я правило на болницата.

# 2 979
  • Glasgow
Хора умират от алергии, не е сърбеж само.

# 2 980
Е, да, ама ако е алергия, с какво е виновна хранителната верига?

# 2 981
  • София
Цялата история е налудничава, дни по-късно, преследвали я, дори били сплашени шофьор на автобус и стюардеса да не говорят с нея. Някой ѝ изтрил хронологията и чак да търси съдействие от ГДБОП.  Вярвам, че ѝ е станало лошо от храна, но останалата част е прекалена. Дано е добре все пак и да не се повтаря.

В коментар е писала и това:

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 19:03 от Niya-

# 2 982
Сериозна работа са алергиите и натравянията.
Но така е поднесено всичко, че наистина сякаш не е никак на център жената.

# 2 983
  • Glasgow
Аз мисля, че по скоро е натравяне, с морски и миди се случва 🤷🏻‍♀️просто исках да кажа, че алергии има много сериозни, задушаваш се и дотам. Ядкови особено

# 2 984
Веселяшка, тази първата актриса Вирджини играе ли още?😍Тя беше във филма "Плажът" преди сто години с мъжа на Марион Котияр, после в нищо друго не я гледах, с него съм гледала...

В общи линии, Плажът с Лео и Гийом Кане, през далечната 2000, беше звездния миг в кариерата на Виржини Льодоайен на международния небосклон.
След него, успех имаше една фр. продукция с име Tout se qui brille (Всичко, което блести), режисьор Жералдин Накаш, 2010г.
Но Виржини си остана на фр. територия; снима се в комедии, филм на ужасите, дори исторически някакъв, след което направи завой към телевизията и засне няколко кратки ТВ сериала (по 6 серии) и ТВ филма.
Нищо незабравимо, според мен. И един не мога да назова. Може би само един, все пак : L’amour et des forêts с Виржини Ефира, силна тематика за психологическото насилие над жените в семейна обстановка.
Иначе има три деца от двама мъже : двете й последни деца са от брата на Gad Elmaleh, Arié Elmaleh, в който се влюбва на театралната сцена през 2007, но се разделят през 2015.
Родена на 15/11/1976, Скорпион, на 49г., с испанско потекло и фамилия Фернандес, родителите й са продавачи по пазарите, от малка пробива с красиво личице по рекламни снимки за телевизията.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт