Звездни Компромати - Ноември'25

• 257 748
  • 3 043
  •   1
Отговори
# 2 985
Тук проблема е сериозен, но не е точно от рибата и алергията.

# 2 986
 Количката - практика на болницата ,но снимки в количка не са.
 Алергична бях,  не много, до сърбеж. Знам, че има сериозни ,но в случая  не изглежда такова. Човек си знае  алергиите, не рискува, има готовност за мерки. Така поднесено , съчувствам за неудобството и до там.

# 2 987
Не става ясно кой е този изверг. Всичко е много хаотично и объркано, чак налудничаво.

# 2 988
Искрено ме е страх да не изплискам като тета Венета и стрина Севдалина някой ден.

# 2 989
Много обичам да слушам истории на селфмейд успели и еманципирани жени.
Много ми се искаше да повярвам при Монди и на Мария Илиева, че е такава жена, но връзка с извратения Чери нещо не ми пасва в тази прекрасна приказка.
Вярва, че ако е продължила да се занимава със застрахователна дейност, сега е щяла да бъде изпълнителен директор на най-голямата застрахователна компания... Е, явно има ноухау за успеха, който включва легла на тогавашните силни на деня. Пълно е с перфектни професионалисти и във застраховането, и в музиката, но явно Мария Илиева е страшен гений. Чудно защо такъв гений ще трябва да се занимава с хазартни босове...

# 2 990
  • Glasgow
Денси, твой муж плакал днес в ефир за нещо.
Скрит текст:

# 2 991
От написаното съдя, че тази жена е с психически проблем, ужасно. Sad

# 2 992
Денси, твой муж плакал днес в ефир за нещо.
Скрит текст:
За Боби Михайлов плака.

# 2 993
  • София
30% от хората са във или минават някога през живота си през психично разстройство.
Не е за смях и подигравки. Тя вероятно е напълно убедена в нещата, които говори.

# 2 994
Въобще не е за смях, близък колега се пречупи от бърнаут и просто... не го пожелавам на никого. Но като почнат незнайните врагове, болестите, които никой лекар не може да открие, общо взето е ясно положението. Вярват си и са супер убедителни, за кратко човек може и да се върже.
Бързо възстановяване! 🍀

# 2 995
Всъщност, част от нещата, за които говори, не звучат особено налудничаво за нашата бг реалност - например отказът на лаборатории да тестват, липсата на проверки. Останалото наистина говори за проблем, дано е обратим. В коментарите много хора я подкрепят и я съветват да търси адвокати, телевизия, да вдига шум.

# 2 996
Беше ми достатъчно да прочета откритото писмо, в което обяснява, че няма да се предаде, ще се бори. Такъв долен враг не е имало и по време на робството... и пр. Абсолютна класика в жанра.

# 2 997
30% от хората са във или минават някога през живота си през психично разстройство.
Не е за смях и подигравки. Тя вероятно е напълно убедена в нещата, които говори.
Изобщо не го казвам с насмешка! Просто констатирам, че тези твърдения са плод на нарушено психично равновесие, да го наречем.

# 2 998
Aма аз чак сега прочетох тоя пост на стрина Севдалина.

😂😂😂😂😂😂😂

Пълно куку

# 2 999
  • София
Това не е за смях. Все по-често започвам да срещам хора в подобни параноидни състояния, които не са в резултат от употреба на нещо. Кой по-леко, кой по-сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт