Звездни Компромати - Ноември'25

• 257 458
  • 3 043
  •   1
Отговори
# 3 000
Прекомерната употреба на интернет при неподготвен мозък…

# 3 001
  • София
Не знам защо се получава това, но е не само при хора с постоянен достъп до интернет. Напротив - хората в такива състояния умишлено избягват всякакъв контакт с интернет заради проследяване, облъчване и прочие.

# 3 002
Явно не е добре жената. Дано получи адекватна помощ.

# 3 003
Camille Cottin пред сп. Madame Figaro :
“Една банда близки приятели сме от 25 години насам и се събираме по всякакви поводи - щастливи и не толкова.”
Скрит текст:

Чаровница, с абсолютно нестандартна, несъвършена красота. Много позитивен и усмихнат човек. Намахана, готина непукистка, тук много я харесват.
Добре направи, че не коригира носа си, а можеше - щеше тотално да изгуби идентичността и чара си. Явно суетата не винаги преборва здравия разум, за разлика от родната Богданска. Тук се гордеят, че са различни, нашата се окепази, язък.

# 3 004
  • Deutschland
В други постове Севдалина обвинява украинска певица, че е откраднала песента й "Сине, сине", печелила луди пари от гледания, бил тотален хит навсякъде, но понеже била жена на генерал, никой не могъл да я бутне.

# 3 005
Данчето Христова издаде и Том 3 от поредицата си изповед. На 10 дек ще има представяне в бара на бившия хотел Родина, Драго Чая ще води… аз бих отишла, поръчах си книгата.

# 3 006
Те си крадат ,не е нещо невъзможно, но не е адекватна реакцията за отрова.

# 3 007
Есил Дюран при Благо:
Скрит текст:

Глория от участие Grinning
Скрит текст:
Райна:
Скрит текст:
Джанет Джаксън с Лайза Минели:
Скрит текст:
Опра отслабнала доста:
Скрит текст:
Марая Кери готвила за Деня на благодарността с пръстен за $42K, бил и от 2 десетилетия и почти не го сваляла:
Скрит текст:

# 3 008
Малко звездни лица в едър план
Скрит текст:
Глория има кофти нос и не го пипна изобщо. С нейната суета, съм учудена.
Райна е мнооого красива!
Марая е като наша Мара... Не го сваляла пръстена, ама го свалила, за да го надене връз ръкавицата!

# 3 009
Какво да го пипа носа, като поначало е малък, не е гърбав, просто увисва с възрастта. Ако го пипне ще е карикатура.

# 3 010
Ми коментирам си просто!

# 3 011
Марая е луда на тема "Пеперуди".
Памела изглежда най-добре, а автор на новия й образ е големият й син Дилън (май беше), който никак не е лош на вид.

# 3 012
  • Варна
Като видя Никол Кидман все си мисля, че наближава къмто 70...чак се шокирам, че е много далеч от тази възраст.

# 3 013
Райнето с тая ръка е излязла като Попай. Стига с тия фотки, Райне, тоя кораб отплава. Хубава жена е, ама си губи времето.

# 3 014
Райна винаги има нещо, което все не е както трябва. В случая прическата, ужасна е просто и демоде.

Общи условия

Активация на акаунт