Звездни Компромати - Ноември'25

• 36 934
  • 451
  •   48
Отговори
# 420
Ами… Конов е партньор в McKinsey от години, това е много интелигентна среда. Защо реши баш на тоя силиконов киликандзер да налети… Кекс - да, то е ясно, ама брак…

# 421
А за Натали Трифонова верени ли са тези статии, че бащата не се интересувал от детето? Чак ми стана мъчно за нея. Излезе ми видео как бута количка наконтена в ИГ, рекламира марка бебешки колички.

# 422
Да, бе...Измишльотини на някакви мисирки. Аз четох, че се обадили на Чой да го питат дали се радва за бебето (??!!), казал, че се радва, разбира се, но не може повече да говори, защото тренира. И след този смислен разговор, следва мисирчия извод, че таткото само тренира и не им обръща грам внимание.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 15:26 от #Frozen#

# 423
Аз се чудя защо нямат снимки заедно, за какво се пази толкова, ще кажеш, че е женен и не дава да го снима. Странно ми е.

# 424
Бианка в Мелбърн, доста навлечена
Скрит текст:

# 425
  • Deutschland
Гледахте ли сторитата на Венета в ИГ?
Отваря вратата на хладилника и вътре няколко чанти Хермес, сандали Хермес, два парфюма. Честно казано, не вярвам да са нейни.

# 426
Със сигурност е крадена снимка/видео. Иска ѝ се да е на мястото на Мара, ама няма как.

# 427
  • Sofia
Крисия беше в ПО и потвърди за връзката с Никола Цолов.

# 428
Взела ги е на заем от Дамата, за да разлае кучетата:) Ама кучетата такива фалшименто салами не ядат. Като и видях интериорчето на апартамеНчито, не се предполага дай има кинЧи за циповете на тези маркови дисаги….

# 429
Мда, нейният хладилник ще да е това, пълен с ключове от Ферарита...
https://www.instagram.com/reel/DQPpbPTiHCb/?igsh=cHF5aWR6OXAybDd3

# 430
  • Glasgow
Този хладилник с чантите се въртеше из Иг, не е венетин, не беше български

# 431
Ми тя все пак е качила туй онуй нейно, с което да се похвали, че държи стандарт. Ма тоз стандарт не е като другия стандарт. 😆
Скрит текст:

# 432
Много комплексарщина в последните снимки на Венета.
Малко наподобяват тези, на онази, за която не пишем в темата, която по едно време и касови бележки прилагаше за доказателство.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 17:15 от tuty

# 433
  • Glasgow
Ще свариш парфюма, бе, Венетке
Тя нямаше ли да прави дигитален детокс?

# 434
  • Бургас
Колко пък стандарт да са едни ръкавички UGG-цели 162 лв в About you.На едно ниво е с Пилетата от Монако и с актуална участничка в "Ергенът".

Общи условия

Активация на акаунт