Звездни Компромати - Ноември'25

• 51 084
  • 658
  •   63
Отговори
# 645
Той  е бетониран, имунизират, вечен.

# 646
Венета и частна медия няма да я вземе, какво остава за национален ефир. От тази пауза, в която беше, нищо не произлезе. Нито нови свежи идеи, нито отношение. Показа всички видяхме какво. Тези, които я взеха не си направиха добре сметката, явно и те не са специалисти в подбора. Да не съм лош пророк, но това и беше шанса, друг няма да има.

# 647
А тя всъщност как се издържа?

# 648
Гаджето като слънце или от книгите?
Всъщност нямам разумен отговор.😁

# 649
  • София
Може би това с БНТ е намек към Кошлуков, че кариерата и е тръгнала от там и сега силно се надява да завърши там Grinning

# 650
  • София
Венета или е изветряла тотално, или и аз не знам какво. Да пропилееш дадения шанс за ново начало, в национален ефир, в нормално и гледаемо предаване, и ти да го прецакаш за отрицателно време и да плюеш на късмета  - безумие! Вари я, печи я, не успя да се укроти, да излезе от стигмата на клюкарка и махленското поведение към гостите, които всъщност бяха като от кол и въже събрани, все едно лично тя си ги е подбирала, за което също недоумявам. Заблуждавах се, че има капацитет, че й е останала доза професионализъм, че ще се съобрази с новите условия и вида на предаването... Или е ужасно глупава или е страшно самонадеяна и арогантна, за да си въобрази, че ще й минат старите номера.

# 651
Отчисленията за автора са 15%, нейните книги са на цени от 18 или 40 лв, съответно взима по 2,70 или 6,00 лв за всеки продаден екземпляр. Каквито и тиражи и продажби да има, не изглежда като достатъчно за охолен живот и активно безделие.

# 652
  • Наблизо
Отчисленията за автора са 15%, нейните книги са на цени от 18 или 40 лв, съответно взима по 2,70 или 6,00 лв за всеки продаден екземпляр. Каквито и тиражи и продажби да има, не изглежда като достатъчно за охолен живот и активно безделие.

Сигурно затова почна да слага активно цитати от книгите си по кроасанените снимки.
Рекламка.

# 653
  • София
Отчисленията за автора са 15%...
Не е точно така. В издателския бизнес съм откакто започнах работа преди 100 години. Няма конкретен процент, всичко е според зависи. Няма как на един хитов автор да предложиш 15 % при положение, че същият може да ти тегли една сочна и да отиде в друго издателство на много по-добри условия. Е, Венета не знам колко и хитова, тъй като не съм започната с творчеството й, въпреки че в склада ни май имаме някоя бройка от неин роман, но грам не ме влече да го прочета по диагонал.

И преди съм казвала за Розмари Де Мео, която има страшен бизнес нюх и съм я признала. Самоиздава се, има рекордни тиражи на скромното си творчество, към което аз лично никога няма да посегна, и е милионер вече.

# 654
Животът й със сигурност не е охолен. Социален живот не знам да има, не се тагва от коктейли или събития някакви, скъпи тоалети не сме видяли от нея, почивки и екскурзии май само в инстаграм има, с крадени снимки. Мисля, че живее доста скромно и ограничено - кроасан и някоя друга манджа, битови сметки и вероятно фризьор веднъж в месеца, че поне косата й е винаги боядисана. Сигурно и кола има, че иначе отива на нивото на Вулева, която се лашка със софийските трамваи.

# 655
Ох, още не са минали няколко месеца и Венета вече иска да се връща в телевизията.. ма какво стана с местенето в Дубай и гаджето дето я чака?!? Ай, да не се разсейва с кариера в телевизията, а да ходи да бъде дубайска принцеса, по-добре ще е за всички ни. 😀

# 656
Верно е талант животът да ти поднесе такава възможност - да те изтупат от нафталина и да те бучнат в едно от най-гледаните предавания, а ти да го превърнеш в бардак!...

А нашенските дубайски принцеси направо са на матрица правени...

# 657
  • София
Вулева също сама се провали, а на нея мисълта и е бърза. Не успяха да надскочат вулгарността и пошлоста.
Те да си се мислят.

# 658
Тишо сигурно, докато детето е било при нея.

Общи условия

Активация на акаунт