Звездни Компромати - Ноември'25

• 65 265
  • 854
  •   22
Отговори
# 810
Мишел Обама се е направила на 20 годишна.

# 811
Направили са я, от Воуг. Но то това важи за повечето снимки на селебритис.
На мен ми хареса как са я облекли, отива й.

# 812
  • Враца
Абе Снууп дог не беше ли спрял да пуши?
Нещо имаше... броеше колко време е издържал, пък имаше и някакви благодарности към съпругата... Какъв е тоя кофи шоп сега? Ако ти си спрял и си решил, че не ти влияе добре, защо бизнесът ти върви натам? Иначе дизайнът ме кефи. А и има интересни попадения- като The DOGfather Wink

# 813
  • Glasgow
Поне медицинската защо не легализират, за мен е неясно как помага, но хора с МС, онкоболни, ADHD се кълнат, че помага.

# 814
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мишел Обама отново разбива туитър с изказвания.
"Не е лукс да имаш екип за коса и грим. Много ми е трудно сутрин сама да се гримирам,да си оправям косата и да избирам дрехи,които ми подхождат".

Милата... как живее това тежко бреме ..пуснах сълза.

# 815
Снуп никога не е спирал да пуши. Онова беше реклама на някакви печки и една седмица държа последователите си в шок. Даже Караджов се изказа, че било старо кучето вече и затова спира. И на следващия ден Снуп пафка пред тия печки (или камини) не помня какво беше точно - хоп, реклама било. Ама се вързахме всички, де JoyJoyJoy
Има кофи шоп и в Лос Анджелис той....верига става този негов бизнес. А пък там, в Калифорния като влезнеш в такъв магазин и си избираш от сто вида тревица - кеф ти с вкус на черешки, на ягодки, на мента, на бонбони.....направо се замайваш от избор. Капитализъм, дет се вика SunglassesSunglassesSunglasses

# 816

Joy

Честен и болезнен съпорт Joy

# 817
Тази става все по-смешна.

# 818
И което е по-лошо, даже си и вярва.

# 819
Две нощувки с нея?
Дано има наплив ,да се справи  с всеки по две нощувки.

# 820

Още по- лошото е, че има и такива, които ѝ се връзват и плащат за този “съпорт”.

С Дони Великова ходехме при една и съща козметичка едно време. А повечето в разсрасителната индустрия са големи клюкарки, както знаем. 😀 Интересно ми е какво ще разкаже и до колко откровена ще си позволи да бъде.

# 821
  • Glasgow
Радапола онези рокли - пердета ли са, те като какви се явяват за този ивент

# 822
Днес на кино гледахме "Ема и Шоколандия", където в главните роли се изявяваха Дарин Ангелов и дъщеря му (неочаквано талантливо дете, между другото, за разлика от останалите "светила", които крещяха в стил "Комиците"). Там Стефания Колева бе майката. Абсолютен потрес в лице - замръзнали мимики, уста като жаба, шията - жила връз жила + нелепи руси охлювчета по главата ала Миодраг Иванов. Актьорска игра - нула (маниерничене и въртене на очи).

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 18:50 от Michone

# 823
С Дони Великова ходехме при една и съща козметичка едно време. А повечето в разсрасителната индустрия са големи клюкарки, както знаем. 😀 Интересно ми е какво ще разкаже и до колко откровена ще си позволи да бъде.
Тя обича да говори за себе си, ще разкаже...
Помня, че на едно погребение се засякохме с Топлото и там хора, с които ядеше, и пиеше, се дръпнаха от него сякаш е прокажен когато се появи. Не го поздравиха дори, а той беше като все едно насред морето се е появил слон. Вече беше разтурен личният му рай...

Стефания откак заигра с онази червенокосата, Здрава Каменова, почна да се държи налудничаво като нея. Онази пък ходи шарена и перушинеста като клоун, та да ѝ отива на държанието.

# 824
Актрисата, която играеше майка на Дарин Ангелов, е с 2 години по-голяма от него,  "жена му" Стефания - с 9.
Не знам кой е отговарял за каста...

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 19:14 от Michone

Общи условия

Активация на акаунт