Звездни Компромати - Ноември'25

• 23 406
  • 273
  •   65
Отговори
# 255
Толева е страшна актриса. Естествена е като Клеопатра.

# 256
Емануела изглежда със сянка на мустак, когато изкуствено бърчи устни с глава в хладилника.

# 257
Къде може да се гледа филмът за Джордж Майкъл?

И мен ме интересува.

Аз го гледах през Amazon prime video, има го и в YouTube , Apple TV платени.

# 258
Другарката на Андро на какви басамаци накълца тиквичката🫣 това ще е трудно за ядене:)
Ще прави пюре за бебето, после ще ги пасира😉

# 259
  • Sofia
И аз така правя с крем-супите Simple Smile На едро и после през пасатора.
Домът им много ми харесва.

# 260
Скрит текст:

Светлето.

# 261
Дъщеря ми  покрай работата си в последните два месеца има контакти със семейство Карамански.Пепе от ден едно и говори на ти по телефона все едно са си първи приятелки,Иво прави това,което Пепе каже,а децата(двете по големи)са малко поразлигавени.Общо взето не е с добри впечатления така да се каже.А преди години я следваше в инстаграм и много я харесваше.

# 262
Айде и Светла, също като Венета с "важен  момент". Навярно е този, че е забърсала поредния баламурник. И нищо, че пише по-зле от първолак, тя си има приоритети!

# 263
  • На морето!
Светлана не е ли с Дзвера?

Пепе не ми изглежда щастлива напоследък, след сватбата пък съвсем.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 00:00 от Rapariga

# 264
Лиса Рогак-Неспокойно сърце, Животът и времето на Стивън Кинг
 Сега ми попадна тази книга, понеже темата е заглавна, може да  я кача в темата за любителите му. На шльокавица е заглавието, защото при преименоване се повредил файла, случвало ми се  е  и на мен. Не знам от какво зависи.
https://dox.abv.bg/download?id=a2cfc4c939

# 265
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Светлана не е ли с Дзвера?

Пепе неми изглежда щастлива напоследък, след сватбата пък съвсем.
  Е то навремето Иван ( на стрина Ирина), вдигна официална сватба с Вихра, и после набързо се разделиха...

# 266
Карамана си е хлътнал по Пепе, но тя не изглежда щастлива и влюбена. Тя иглеждаше най-щастлива с Филим Датски. Жалко, че се разделиха. Разбирам, че й е обещал да не употребява и се е издънил, но то не става само с обещания. Това е процес и борба, може би не е могла да стои до  него в този път. Но с никой друг не изглеждаше толкова щастлива, въпреки че от всеки ражда.

# 267
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/romantichna-sreshta-m … ikolaj-kolev.html Бивша балерина на Слави, страхотна двойка са с този Коко.

# 268
  • До морето
Тя не само е бивша балерина на Слави, тя Е бивша на Слави. Доста години изкара до него.

От това, което съм виждала по снимки - и на мен много ми харесва дома на Андрей и Толева.

# 269
Това някаква шега ли е, че Светлана е с Дзвера? 😆
Явно преследва всички бивши на Мария, поне са проверени, ако не друго, но пък и евентуално разорени, след като са били с последната. 😅
Чудя се кой мъж ще вземе жена с четири деца, но очевидно се е намерил.

Общи условия

Активация на акаунт