Звездни Компромати - Ноември'25

• 26 091
  • 335
  •   58
Отговори
# 240
Каква е тая акция за това семейство - Елвира и доктора?
Бяха в бтв, сега при Георги Любенов.
Защо така обикалят по ТВ?
И аз се чудя. Елвира е с все едно и също изражение. На младини може да е минавало за наивно и невинно-глуповато, но на тези години гледа инфантилно.

# 241
Елвира Георгиева и д-р Георгиев. Докторът и той много мумуфициран ми изглежда и със сигурност се боядисва.
Скрит текст:

Приличат на персонажите от онази картина - "Анериканска готика". Grinning

# 242
И Федерер има две двойки близнаци.
Там докторите са ги сътворили.

# 243
Елвира Георгиева е на 63 години и в лицето изглежда страхотно бе хора. Няма някакви фрапантни корекции, прекаляване с филъри. Да, смешна е с тази перука и излъчването на лолита, но не може да се отрече че е уау. Ако това е работа на мъжа й ами страхотно, по-добра реклама за лифтинг здраве му кажи Simple Smile

# 244
Впечатлена съм от облеклото им. Откъде ли се снабдяват с този стил дрехи???

Артисало им е от пердета и тапицерията на дивана. Що да въри зян🫣😂😂😂

# 245
Преди няколко дни гледах George Michael: Portrait of an Artist, много много вълнуващ документален филм за моят любимец за всички времена. Всички знаем колко талантлив и вълнуващ творец е, но филмът е уникална история за животът и творчество му събрано в едно. Беше ми интересно да науча,че е написал Careless Whisper когато е бил само на 17 години.
Но по- важно е,че филмът разкрива неподозираната му страна на голям дарител, филантроп който винаги е поставял условие да не разкриват името му. За огромните суми които е дарил се разбира едва след смъртта му.
Близки приятели и музиканти, които го познават добре разказват за невероятният човек и музикант. Скандален за широката публика, но в действителност раним и неразбран, цената на известността и трудният личен живот, много докосваща история.

# 246
  • Пловдив
Касабие...
Скрит текст:

# 247
Златка не се предава, тренира яко, снима дупе
Скрит текст:

# 248
  • Glasgow
А нейния половин пуснаха ли го?

# 249
  • Sofia
Къде може да се гледа филмът за Джордж Майкъл?

# 250
Златка не се предава, тренира яко, снима дупе
Скрит текст:
Защо изглежда квадратно дупето?

# 251
Къде може да се гледа филмът за Джордж Майкъл?

И мен ме интересува.

# 252
  • Пловдив
Андрей фемили в нелепа реклама Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.facebook.com/share/r/17PjPy2A3B/
Тук жената е мъжа в къщата Grin

# 253
А нейния половин пуснаха ли го?

Май не. Кофти работа там. Златка беше пуснала едни тъжни песни от рода на “пак ще сме заедно, мили мой”.

# 254
Другарката на Андро на какви басамаци накълца тиквичката🫣 това ще е трудно за ядене:)

Общи условия

Активация на акаунт