Звездни Компромати - Ноември'25

• 27 748
  • 349
  •   51
Отговори
# 330
Точка за Мадс,Дженсън,Дейвид,Хю и Аарон.Джефри нещо много се съсухри напоследък.

# 331
В този линк пише, че се наводнявало и не могат да открият и фиксират проблема. И щели да се нанесат в съседна къща. Били три къщи фиктивно на зетя на Боби, като идеята била да са за трите му деца, но най малкото едва ли щяло да живее в България така или иначе, та Николетови се местят в "нейната" къща.

Кой купува три къщи “за децата”, па и една до друга, да не сме е народна приказка. А и терена не са проверили явно. Акъл море, глава шамандура.

# 332
  • Glasgow
Който се чуди как да осветли парите от тотото най вероятно 🤷🏻‍♀️

# 333
  • софия
Редно е щом има MILF да има и DILF 😁
Равнопоставеност на половете. За третия пол не знам какво може да е.

# 334
  • Berlin
Уффф, гледам ги дилф в началото и се чудя как ли пък не, егати класацията за дядковци… и какво прави Джеймсън Екълс там… то било daddy-та.😂

Джонатан Бейли как няма да е най-секси мъж, всички са изпоприпадали покрай Бриджъртън сигурно. На мен ми прилича на най-добрия приятел на една жена.

# 335
  • До морето
Това за наводнявавето сега го чувам, иначе високите 3 метра тавани не са чудо невиждано по нашите ширини. Чудесно си се отопляват и такива помещения. Те мисля, че това би могло да е причина за продажба.
Аз още на локацията се учудих, да не се обиди някой живеещ там, ама нерде Бистрица, нерде Бояна???? Просто хич не се връзва с манията за величие на стопанката. А пък фактът, че са 3 къщи съвсем прави нещата масовка....

# 336
  • Glasgow
Сър Дейвид Бекъм. Виктория е уау😍
Скрит текст:

# 337
  • Sofia
Най-после заслужено признание за Бекъм.

Джонатан Бейли го взимам веднага за проектиране (знам, знам, няма как). Откакто падна в езерото в Бриджъртън ми е много любим Simple Smile Не са глупави авторите на филма, помнят как жените припадаха по мистър Дарси, след като преплува езерото в Гордост и предразсъдъци.

За къщите - очевидно не са купили 3 къщи, а голям парцел. Решили да построят три, че с продажбата на третата да избият разходите Simple Smile А Николетини явно искат да обзаведат нова с печалбата от първата, че да излезе без пари. Като цяло, доста хора въртят подобни имотни схеми, понеже всичко се изкупува, но с тази къща според мен няма да излезе сметката.

# 338
Старият Мистър Бекъм е по-хубав от (по-)младия!

# 339
  • Down south
Педро Паскал беше неотразим с шлема и костюма.
 Загадъчен със специфичен глас и така всичките серии, после свали шлема и нещата се оказаха по-различни.

# 340
  • Berlin
Аз си спомням как беше голяма работа, че Педро Паскал щял да участва в Игра на тронове, много шум. Е, участва той в две серии и умря, ама още оттогава му се чудя. Може да е бил много известен в испаноезични продукции, но сега не ме кефи много. Има готини гифчета с него обаче.😀 Според мен му е минал вече най-секси периодът.

# 341
  • Glasgow
Ама беше готин там😍или защото като цяло от Дорн ги харесвах😅официалната му половинка и тя ми харесваше, в сериала имам предвид, Илария

# 342
Всъщност, след участието му в Игра на тронове се заговори за него.

# 343
Ау, страхотна заглавна страница! Адмирации! Обожавам Стивън Кинг.

# 344
  • София
Ел Фанинг за Vogue Hong Kong
Скрит текст:
Синди К. за Harper's Bazaar France
Скрит текст:
Пенелопе Крус за ELLE
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт