Звездни Компромати - Ноември'25

• 28 980
  • 363
  •   58
Отговори
# 300
Амбър Валета била носила тази рокля през 1999 г., още преди Дженката.
Скрит текст:
На Джей Ло стои много по-добре, тя вдъхва живот на роклята. Амбър Валета, особено сега, изобщо не е за тази рокля.

# 301
Защото дворът на къщата се наводявал често от дъждовете, не била добре направена отводнителната система, таваните са адски високи - много трудно се отоплява (климата в Бистрица е доста по-студен), гардеробната е твърде огромна за сметка на малката детска стая (бебешка) и за момичето.
Тук има и още по темата:

# 302
  • Glasgow
Моят мозък не може да продължи с четенето, докато не реши тази задача🧐🧐🧐

# 303

Хаха кой го е писал това? 🥴

# 304
Jokerr, то и този който го е писал не е знаел какво иска да каже.

На Джей Ло стои много по-добре, тя вдъхва живот на роклята. Амбър Валета, особено сега, изобщо не е за тази рокля.
Преди много време, когато само четях темата имаше първи пост, в който прочетох, че роклята на Джей Ло е била причина да се създаде Google Images.

# 305
  • София
Скрит текст:

Еха, почвам да строя и продавам къщи. С тая аритметика бързо ще стана милиардер LaughingLaughingLaughing

# 306
  • Glasgow
Ами някой го постна този линк. Математиката не ми е сила, но как станаха 15млн

# 307
1,5 трябва да е 😀

# 308
1.5 млн. е, изпуснали са точката, толкова са се увлякли. 😆😆😆
Е, жалко, Николета тъкмо избухна покрай къщата в характерния си стил-гледайтии, завиждайтиии......Даже ме удостои с внимание и ми отговори на един коментар, явно несъгласна, че не всички припадат.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 14:03 от #Frozen#

# 309
  • София
Изпуснали са запетаята и станаха 15 млн.

# 310
Аз малко не им разбрах логиката на Николетови. Те очевидно я обзавеждаха тази къща за себе си (с голяма гардеробна и килера-детска стая) и веднага я пуснаха за продажба. Да я обзавеждат само за реклама и да я продадат - разбирам, но те очевидно обзавеждаха точно за техните нужди.

# 311
  • Glasgow
В този линк пише, че се наводнявало и не могат да открият и фиксират проблема. И щели да се нанесат в съседна къща. Били три къщи фиктивно на зетя на Боби, като идеята била да са за трите му деца, но най малкото едва ли щяло да живее в България така или иначе, та Николетови се местят в "нейната" къща.

# 312
А, разбрах. Е трудно ще я продадат със слухове за такъв проблем.

# 313
То с тази "реклама" на къщата, с кеф да си хвърлиш милионите в блатото. 🤨

# 314
Е, запетая са изпуснали, очевидно е.
Иначе, продават я, защото са закъсали финансово, другите неудобства са само още причини.

Общи условия

Активация на акаунт