Звездни Компромати - Ноември'25

• 30 123
  • 374
  •   71
Отговори
# 285
  • Пловдив
CFDA Awards:
Амбър Валета
Скрит текст:
Роклята на Амбър е явно римейк на роклята на JLo:
Скрит текст:

# 286

Донатела отдавна предобри с операциите, тук е добре. Преди няколко месеца някой я поопъна по-добре от предишния хирург, който всъщност я направи на Жокера.
Донатела ми се появи в кратко клипче от документалния на Бекъмова. Говорят за някаква рокля на Версаче, която Виктория била преправила навремето. Та Донатела фъфли юнашки. С тия зъби и уста…

# 287
Дизайнерът Алекс Ковачев продава къща в Драгалевци,1000 кв.м. за 5 млн евро.
https://share.google/DgaHgEPgYcWvugcxv

# 288
Дизайнерът Алекс Ковачев продава къща в Драгалевци,1000 кв.м. за 5 млн евро.
https://share.google/DgaHgEPgYcWvugcxv

Трудна работа, дори с луксозното обзавеждане. Големите къщи не се ценообразуват като апартаментите на квадрат, стават непродаваеми. Повече от 3,5 млн евро се съмнявам да вземе. Има да я въртят по групите.

Негова си работа, естествено.

# 289
И Палуна и Палуньо се излагат мощно. Обхванати от желанието за медийна мъст, забравят, че там някъде, при някоя баба, растат 4 деца, които стават ежедневни свидетели на сеирите им.

# 290
Няма нищо той Алекс Ковачев е известен с къщите  от списанията, но реално в тях никой не живее. Прави си къщи и ги обзавежда, колкото да пълни портфолиото, а не за живеене.
Неслучайно Николета и Ники продават тяхната, освен че им трябват пари, то къщата не е функционално приспособена за нашите ширини и климат.

# 291
  • София
Според списание People Джонатан Бейли е най-секси мъж на света за 2025 г.
Скрит текст:

# 292
  • София
Амбър Валета много ми заприлича на Ирена Милянкова. Роклята наистина е 1:1 с роклята на Дженката на Роберто Кавали

# 293
Много е готин Бейли, но… нямаме шанс 😀

# 294
Роклята наистина е 1:1 с роклята на Дженката на Роберто Кавали
Версаче е роклята, явно в чест на Донатела

# 295
Нина Добрев какво си направи на лицето, направо е неузнаваема. Не ми харесва определено. Нещо с очите ли, със скулите ли, не мога да преценя.

# 296
Абсолютно за шансовете..то реално и да беше стрейт шансовете пак биха били същите, ама айде Simple Smile

Добавям още една снимка.
Скрит текст:

# 297
  • София
Амбър Валета била носила тази рокля през 1999 г., още преди Дженката.
Скрит текст:

# 298
  • Glasgow
А на Николета и Ники защо не е ок къщата? Аз не го гледах цялото и освен, че нямаше стаи за децата за в бъдеще друго нефункционално не помня 🙄
Завиждам за гардероба стая🙈И дето искаше модна пътека, да си дефилирала. И Ники "откога хора високи 140 см дефилират"🤭

# 299
За сефте го виждам този Джонатан Бейли. Явно остарявам, изобщо не ми харесва.
Не ми харесват и сестрите Фанинг (не мога да обясня защо, просто не ми харесват). Като малка Дакота беше симпатично детенце, но сега....не.

Общи условия

Активация на акаунт