Звездни Компромати - Ноември'25

• 36 481
  • 450
  •   69
Отговори
# 405
  • София
Да, тя е. Отдавна се е оттеглила от Холивудския блясък и живее уединено
Скрит текст:

# 406
  • София
А Бриджит Фонда беше най-любимата ми актирса като дете - колко беше красива като Снежната кралица в тази екранизаиця:
https://www.imdb.com/title/tt0210294/

# 407
Ох, аз си спомнях Гета Скаки като голяма мацка, нооо ... сега си е лелче, ама симпатично.

# 408
  • Пловдив
ДесиСлава, Джена+мъж и един непознат Simple Smile Снимката е от концерта на Деси.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 14:12 от mystic woman

# 409
Много ми харесва коремчето на Ни Ло.
Скрит текст:

# 410
Знаем ли каква марка е чантата на НиЛо-то?

# 411
Гладувай и ти ще имаш такъв корем  Grinning

# 412
Като говорим за остаряване, не мога да преживея, че ето тази жена се е сбабичосала така. Беше върховна мадама като млада. Гледала съм я като дете в разни филми и винаги ми правеше силно впечатление с тяло, излъчване и тази руса грива. Някак различна блондика, интересна беше. На 71г. е в момента.

Скрит текст:

и сега
Скрит текст:

Това ми изглежда на Елън Баркин. Участва с Ал Пачино в един филм “Море от любов”

# 413
# 414
  • София
Знаем ли каква марка е чантата на НиЛо-то?
ALAÏA модел Neo Mina perforated nubuck tote

# 415
Както и написах (не че не беше и очаквано), но според статия, която ми излезе преди малко, Палома вече е заменена от нова жена. Явно заради това е зарязана. Пишат, че новата била по-тиха и сериозна. Ами нормално, на човека са му писнали панаирите на онази, непрекъснатите покупки, фотосесии..

# 416
Ох, Конов обичал спокойствието и се уморил от Паломата. Ще се разплача. Той затова се е оженил за туй силиконово чудесо, за спокоен живот и мусака вечер.

# 417
Абе по общи снимки изглеждаше винаги не на място. Онази все усмихната до ушите, с рокли, грим, а той както дойде с маратонки и дънки. Не знам, може и да му е писнало в един момент.

# 418
Не ми се вярва, Палома отвори и салон за маникюр мисля.
Но и аз не бих издържала нелепия ѝ английски на необразована, сигурно си мисли, че като говори с руски акцент, та много сладко няма що.
Не бих искала никой да ми учи децата и да им дава пример с такъв тежък просташки акцент.

# 419
Малииии, видях жената на нкоилетината паната и съм в шок!
Ама гледана жена е тя, ей! Завиждам, признавам си!

Общи условия

Активация на акаунт