Звездни Компромати - Ноември'25

• 43 798
  • 546
  •   60
Отговори
# 465
  • До морето
Е, как Преслава някак обирала вниманието?!?! Че тя Преслава има около 16 пъти повече глас от Галена. Нос може да няма, но глас има!

# 466
Преслава много обича да разказва семейната история. Майка й има много хубав глас и е искала да се изявява като певица, но бащата на Преслава не я пуснал. Тя родила две дъщери и двете наследили гласа й.
Сестрата на Преслава също е певица, но за да не се конкурира със сестра си се изявява в народното пеене.
Според Преслава успеха й е някак реванш на съдбата към майка й и отнетата възможност да пее.

# 467
  • Пловдив
Мислех, че Бекъм е получил рицарско звание преди години.
Къде съм го гледала не зная Stuck Out Tongue Winking Eye
и аз с такова убеждение останах Thinking Има ли някаква тежест тая титла? Освен, че Викито е на 18-тото небе Grin

# 468
  • София
Принц Уилям, Кайли Миноуг, Шон Мендес на наградите Earthshot Prize 2025
Скрит текст:

# 469
  • Пловдив
А принцесата от приказките къде е?

# 470
Много миниатюрна била Кайли Моноуг.

# 471
Тя е "дамата" калибър.

Какъв е пипон принц Уилям. Никога не ми е бил красив, въпреки че навярно е добряк.

# 472
  • София
Кайли Миноуг е запазила чаровното си излъчване, голямата усмивка и все още изглежда много добре за възрастта си 57 години.

# 473
  • Враца
За първи път слушах как пее Галена (от горните клипчета с тюлената пола), и наистина има глас. Пее вярно, има си някакви извивки, макар и чалгарски. А се пее на живо, така че е обективно.
Иначе Преслава я отвява с глас, да, обаче и Галена става, макар да не е УАУ.

Кайли ми е страшно симпатична, винаги ми е била като малко бижу. Кофти за нея, че не създаде семество. Изглежда е чудесен човек, с такова впечатление съм. Но кофти късмет с връзките, а после и със здравето... дано лошото е зад гърба й.

# 474
  • Glasgow
Мислех, че Бекъм е получил рицарско звание преди години.
Къде съм го гледала не зная Stuck Out Tongue Winking Eye
и аз с такова убеждение останах Thinking Има ли някаква тежест тая титла? Освен, че Викито е на 18-тото небе Grin
като се заговори, че ще му я дадат все пак, Лиъм Галахър от Oasis имаше един статус- 'не разбирам това вълнение да те наричат 'сър'. Всички мои учители в училище наричахме 'сър' и всички бяха massive c*nts, сещаш ли се, бро "JoyJoyJoy
Голямо перде, на концерта в Единбург и за Единбург община каза, че са cunts дето му обидили публиката Simple Smile)))

# 475
  • Враца
Ох, обожавам музиката на Оейсис, обаче са много прости и нагли! То па бива, бива...

# 476
  • Glasgow
Просто излязоха новини, че като планирали организацията на концертите от общината, защото все пак е голям, 80 000, как да отклонят движение, какви естра влакове да има, колко полиция и кордони и т.н. правили профил на средностатистическия посетител на техен концерт и беше нещо от рода- '45г, пълен мъж, най вероятно пиян' Simple Smile)))И той от сцената- ние вкарахме 2 билиона в този град, а те така говорят за моята публика.
Смешното е, че в Шотландия това не е обидна дума, позлват я както в София 'брат', то зависи от контекста, де, но се ползва в ежедневния сленг, all cunts, anycunt. Но те са англичани, там е обидно, Кейти Прайс има ограничителна от новата жена на Питър Андре дето и написала смс, че е cunt:))))

# 477
Мара така се е стегнала с този колан, че направо спрях да дишам за момент. Не е имало по-малък размер панталон ли, че така да се пристяга с този колан. 😆
Скрит текст:

# 478
  • Glasgow
За къде се е стайлнала Мария, не ѝ е това стилът обикновено

# 479
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
За къде се е стайлнала Мария, не ѝ е това стилът обикновено
Твърде облечена е...

Общи условия

Активация на акаунт