Звездни Компромати - Ноември'25

• 57 056
  • 750
  •   18
Отговори
# 630
Моля ви стига с това Има кой да ги съди! Съдът трябва да ги съди, на първо място, за да се спре с безумията.
На съвест не може да се разчита, видя се.
То и на Съд не може да се разчита вече!
Кой от всички понесе отговорност за смъртта по пътищата. Съдебната система отдавна е продънена. Говорят за реформа там и никое правителство не смее да се захване с това. И в края на годината си раздават щедри бонуси по стотици хиляди левове за сметка на обикновения данъкоплатец!
Правителство не може да реши проблемите там. Може само Парламентът с конституционно мнозинство, защото трябва да се промени конституцията, писана по съвецки модел. Например Прокуратурата е с пирамидална структура, което е недопустимо в една европейска демократична държава. Към момента съдебната власт е изцяло подчинена на едно нелицеприятно същество, когото всички наричат с животинско позвище поради приликата му с точно това животно. И тъй като то коли и беси в съдебната власт, може да коли и беси навсякъде.

# 631
Последното нещо, което мога да кажа за Никола е, че е грозноват … за мен е много чаровен младеж.
Много е екзотичен.
Е, сега с русата коса дето се е барнал, не е много ок за мен, ама вероятно е мода сред младежите на тая възраст.

Страхотен е, леко сладникав, но пък изглежда възпитан и добър мъж.

# 632
Красив е много,но с женствени черти.

# 633
  • София
Тимати Шаламе за списание Vogue. Фотограф е Ани Лейбовиц.
Скрит текст:
Риана и Роки
Скрит текст:
Даян Крюгер
Скрит текст:
Сигорни Уийвър
Скрит текст:
Серина Уилямс
Скрит текст:
Сам Смит
Скрит текст:
Мили Боби Браун
Скрит текст:
Уинона Райдър
Скрит текст:

# 634
Колко лежа Токев в затвора, че да буди уважение? Аз имам чувството, че замалко релаксира в затвора, изявяваше се като готвач там и тъкмо като комуна в затвора се бореше със зависимостите. Малко като неочаквана ваканция.
Нали не си представяте, че Токев е лежал в килия с една кофа?! Някой виждал ли е как си прекарва времето Токев в затвора, защото имам чувството, че никак не му е било тежко и затворническо.

# 635
Не, естествено, но не е и убил човек, че да лежи в килия.

# 636
Аз не вярвам някой изобщо да лежи в килия с кофа ...Лежал е където лежат и другите ,ако е ползвал времето си пълноценно за себе си  и обществото още по-добре ...
Трябваше да го оковат , бият и изтезават ли за да сме доволни от присъдата ?.😅

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 11:22 от No_frame bitch

# 637
  • София
Скрит текст:
Тимати Шаламе за списание Vogue. Фотограф е Ани Лейбовиц.
Скрит текст:
Риана и Роки
Скрит текст:
Даян Крюгер
Скрит текст:
Сигорни Уийвър
Скрит текст:
Серина Уилямс
Скрит текст:
Сам Смит
Скрит текст:
Мили Боби Браун
Скрит текст:
Уинона Райдър
Скрит текст:
Ани Лейбовиц с прекрасна фото сесия, талантлива както винаги.

А Уинона Райдър все едно е на парти за Хелоуин, доста creepy.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 12:10 от Flores

# 638
Венета за нищо я няма тази аскеза. И - I’ll be back!
Скрит текст:

# 639
По-добре да не се връща Венета , и без нея  е гадна телевизията.

# 640
  • Glasgow
Наистина е симпатяга на тази снимка, с тъмна коса е май по добре

# 641
Нали щеше да кара колко време без социални мрежи? Щом мисли, че е "рАдена" за телевизия, ок, ама изпусна шанса си за връщане след това фиаско.

# 642
Ще се върне друг път! Бтв са им пример, че не им трябва таралеж в гащите.

# 643
Нашата тета Венета още дълго ще пуска такива излияния, защото й е трудно да приеме провала....то даже срутване беше. Ако имаше някакви заблудени да си мислят, че има интелект у тета и само се прави на проста, сега вече и уличните песове разбраха каква куха кратуна е.

# 644
На Емко Кошлуко  му трябва баш една Тета като Венета да го подреди.

Общи условия

Активация на акаунт