Звездни Компромати - Ноември'25

• 54 676
  • 726
  •   83
Отговори
# 660
  • Glasgow
Тя цял албум по темата извади Simple Smile в резюме- имали са отворен брак с определени правила, но той е излязъл от правилата.
Снима се с Мили Боби предполагам защото я подкрепя в обвиненията

# 661
И преди съм казвала за Розмари Де Мео, която има страшен бизнес нюх и съм я признала. Самоиздава се, има рекордни тиражи на скромното си творчество, към което аз лично никога няма да посегна, и е милионер вече.
Отказвам да повярвам, че в Бг писател е милионер/ от писане/ Тая пък Розмари абсолютно не ми се вярва да я чете всеки българин. Венета стана най-четен автор, ама в библиотеките т.е. хората вземат книгите за да се запозначт с клюките, не ги купуват
Но да. Интересно е как се издържа в последните повече от 5г Тета

# 662
Никола не ми се вярва да живее в бг-то ,вчера му разцъках инста ...английският му е без никакъв почти акцент .Впечатляващо.

# 663
Какво има около Лили Алън и Хопър? Така де, каква е причината за развода? Тъкмо сега гледам как се прегръщат усмихнати с Мили Боби сякаш за да опровергаят слуховете около снимките на Stranger Thing.🤔
Лили Алън не я знам каква певица е, честно казано и колко е известна.

Никола Цолов в България ли живее? Аз мислех, че не, заради състезанията и тренировките. Или сега е тук на ваканция и има време за извънкласни дейности.😀
Доколкото съм разбрала във Валенсия и учи в индивидуална форма на обучение.
Предполагам заедно с родителите си е там.
За перфектния английски е съвсем нормално, както и в интервюто което се сподели по-горе с него, се вижда че момчето е доста възпитано и интелигентно! Само мога да поздравя родителите му!
Иначе имам наблюдения над испанската младеж и там положението никак не е цветно, за съжаление.
Винаги има и добри примери.

# 664
# 665
Защо за тази жена се говори така странно тук, нещо се е случило ли?

# 666
Драго Чая при Ивка бейбе.
Скрит текст:

Поли Паскова леко я е смалил AI-ът, въпреки че твърди, че това е тя. Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 14:26 от lowkeyyy

# 667
  • София
Отказвам да повярвам, че в Бг писател е милионер/ от писане/
Колкото и да ти е странно, поне петима бг писатели, за които се сещам, са милионери. И не е като да си говоря наизуст. При положение, че имам представа колко са продали и колко са спечелили... Поименно няма да ги изброявам, защото не е етично. Розмарито е друга бира, тя си е бизнесдама, за нея мога да си позволя да приказвам.

# 668
Продаваше шоколади по един метър,сега е мениджър на месия,гуро,избраният или там каквото е гаджето и ....

# 669
  • Glasgow
Тонка, но това от книгите ли е само или има разни "семинари"?

# 670
Продаваше шоколади по един метър,сега е мениджър на месия,гуро,избраният или там каквото е гаджето и ....
Съзирала съм го тоя смешен човек в TikTok, много си е повярвал и какви ги разправя, леле мале... 😆 Пупу дано не ме омагьоса!

# 671
Никола не ми се вярва да живее в бг-то ,вчера му разцъках инста ...английският му е без никакъв почти акцент .Впечатляващо.
Не живее от години в България, а близо до Валенсия.

# 672
  • Пловдив
Снощи мернах Чакърдъкови при Сърчаджиева (голяма лигла е), та дъщерята е много отслабнала...то не от сега, де. И тя ли с О...?

# 673
Драго Чая
Скрит текст:

# 674
  • София
Тонка, но това от книгите ли е само или има разни "семинари"?
Жокерче, само и единствено от книги. Семинарите ги оставяме на Кобилкина. Joy
Колкото и да е шокиращо, има романи, продадени в тиражи от порядъка на 300 000 копия. Да речем цената е 25 лв. Някои от тях са с твърди корици, цената отива почти към двойна, в зависимост от обема на книгата. Вадете калкулаторите и смятайте. А тези автори не са на споменатите мизерни 15 %, няма какво да се лъжем. И веднага ми изкача името на една много известна бг авторка от последните години, защото знам колко много постигна в материален аспект, напълно заслужено.

Общи условия

Активация на акаунт