Звездни Компромати - Ноември'25

• 65 265
  • 854
  •   25
Отговори
# 840
Донков е универсално мразено лице във форума, но ми е малко странно толкова да се говори как я е “съсипал”. Никой не знае в действителност колко от проблемите на Радина, реални или въображаеми, си идват лично от нея, а не от бившия и партньор.

# 841
# 842
Славена Вътова се дипломирала. Хубаво начинание, винаги ми се е струвала супер повърхностна, макар и не феноменално проста като някои от героините на истории тук.
Скрит текст:

# 843
Първи снимки и видеа от концерта на Галена. Доста е вложено, огромна сцена.
Цв. Пеевска дошла и тя + Малина. Първата тотално дърво, не мърда, а Малина, която гони 60-те - огън....

Линк за гледане на живо:
https://www.tiktok.com/@alex_55382/live?enter_from_merge=pc_shar … &sender_device=pc

# 844
Еха, Малина я признах. Страхотно тяло и излъчване за жена след 50те си години (ако не греша).

# 845
Е, какво им е на 50-годишните?!?! Недейте така! Blush
И какъв живец търсите у Радина? Аз я помня от "Стъклен дом" и си беше същата флегма, отнесена и депресирана и тогава. Гледала съм интервюта по онова време, та смятам, че във филма играеше себе си. И пак не й се получваше, по мое мнение.
И да добавя: за мен Малина щеше да направи кариера като танцьорка, но тя съчета песен и танц, та затова е от малкото певици от жанра, които помня.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 22:18 от anra

# 846
Е, какво им е на 50-годишните?!?! Недейте така! Blush
Нищо, но не всички изглеждат така на нейните години, това исках да отбележа и да ѝ призная. Дали са тренировки или ген не знам, но изглежда по-добре от някои 20годишни.

# 847
  • Варна
Всъщност е на 58, сега проверих.Ако беше на 50,щеше да изглежда добре.В лице имам предвид..Тя и Есил Дюран са ми напълно еднакви ,все едно един човек.

# 848
Преса там ли е? Нали са сдобриха?

# 849
Катрин и принц Джордж на Remembrance Day в Royal Albert Hall
с краля и Камила.
Скрит текст:

# 850
Славена и 5 висши да вземе, по-интелигентна няма как да стане.
Изключително беден речник, повърхностни знания от липсата на какъвто и да е житейски опит. Изглежда много неща, случки, хора и срещи в живота й досега са й липсвали, което води до тази интелектуална нищета или ако ги е имало, тя не е попила и научила нищо. За нея е мъчение да говори и да мисли изобщо.

# 851
Ето ги приятелките. Не са мръднали въобще джукондите.
Скрит текст:

# 852
  • Glasgow
Това е като meme- когато ти си постнеш снимка и когато някой те тагне.

# 853
Е каква беше тая чистка ? Моят коментар с какво наруши правилата ? Егати измислената политика 😅
Дайте да почнем с таксата на щерката на Мара, там коментарите са явно с по-полезно съдържание …

# 854
  • Deutschland
Екс Гущерица.

Общи условия

Активация на акаунт