Звездни Компромати - Ноември'25

• 82 074
  • 1 035
  •   34
Отговори
# 945
Да отбележим че е на 21 години.
Омъжи се за сина на Джон Бон Джоуви. Осиновиха бебе и гледа кози. Това е всичко което може да се каже за нея.
Направиха я известна със сериала stranger things, като тийн.

# 946
Тази Мили Браун не я знам коя е, ама мн.грозни гърди...Тя има ли нещо общо с Ноби Браун или съвпадение на имена?

И аз не я знам, но съм чувала името. Май е омъжена за сина на Бон Джоуви.

# 947
Омъжи се за сина на Джон Бон Джоуви. Осиновиха бебе и гледа кози. Това е всичко което може да се каже за нея.
Как на 21г Flushed
Лелеее, изобщо не виждам младо момиче в нея. На леличка мяза, поне на тази снимка. За гърдите, които пуска на воля също не го разбирам.
А сина на Джон Бон Джоуви е симпатяга.

# 948
  • В полите на Пирин планина
Според мен и роклята допринадя за тоя (д)ефект на притиснати и увиснали гърди.

# 949
Ако това са гърди, пуснати на воля, не знам какви са тези, които не са прикрити с нищо. Моралната полиция в понеделник сутрин бди.

# 950
  • София
Ева Лонгория
Скрит текст:
Джим Кери
Скрит текст:
Елизабет Оусън
Скрит текст:
Луси Лиу
Скрит текст:
Ариана Гранде
Скрит текст:
Хилари Суонк
Скрит текст:
Дженифър Лорънс
Скрит текст:

# 951
Според мен и роклята допринадя за тоя (д)ефект на притиснати и увиснали гърди.
В личния и инстаграм, не и изглеждат така гърдите, явно ефекта е от роклята. Неподходящ избор за толкова младо момиче.
Скрит текст:

# 952
Още малко
Скрит текст:

# 953
Поздрав за хубава седмица с новото парче на Теди с Дейвид Гета(и за тези които питат с какво е известен Wink).
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 11:56 от *Амбър*

# 954
Противно на масовото възхищение от Деми Мур, аз я намирам направо плашеща. Хем супер слаба, хем с тези скули, допълнително подчертани с руж. И тя е загубила мярката.
И въз дългата коса в допълнение.
Точно щях да пиша, че явно само на мен не ми харесват тези дълги, редки, а често и мазни коси с път по средата. Особено след една определена възраст още повече състаряват. Тя като млада се носеше късо, а сега какъв е тоя зор да вее два косъма, явно само тя си знае.

# 955
Как на 21г Flushed
Лелеее, изобщо не виждам младо момиче в нея. На леличка мяза, поне на тази снимка. За гърдите, които пуска на воля също не го разбирам.
А сина на Джон Бон Джоуви е симпатяга.

Недей, че при последните коментари към нея, че изглежда по-възрастна (при положение че се беше направила на тотална лелка с един кок тип Ивана Тръмп) беше пускала едни обидени видеа как тя не можела цял живот да остане тийнката от Stranger Things и някакви подобни.

# 956
  • Glasgow
Да, и единият комик от Little Britain и се извинява след това, защото се беше пошегувал, че прилича на един техен персонаж и тя се засегнала много. Даже реално не беше постнал снимка или нещо, просто шернал снимка на Мили Боби с текст "yes but no but yes" което е лаф на този персонаж
На тази Вики 😅🤭 https://youtu.be/jJvPcHb5lvQ?si=mhZgyg7UL6BYzP8x

# 957
Тогава и по социалките се изля много и от двете - тези които посмяха да кажат че изглежда на 40 биваха нахейтени от тези позитивните, дето рекоха че си изглежда баш на 20 и търси себе си Simple Smile

За тази визия иде реч
Скрит текст:

Но нищо ново след “Новите дрехи на царя”, публикувана през 1837 за пръв път…

# 958
  • Glasgow
И тази 😅
Скрит текст:

# 959
Е, сега, имаме чувство за хумор, но сравнението е обидно.

Общи условия

Активация на акаунт