Звездни Компромати - Ноември'25

• 90 289
  • 1 139
  •   25
Отговори
# 1 080
Клеър Дейнс в красива рокля на Нарцисо Родригес, на премиера на сериал на Нетфликс.

Любовта й към този дизайнер не е от вчера и винаги им се получава добре. Перфектен минимализъм!
Скрит текст:

Кейт Хъдсън с Нийл Даймънд, който е доста зле вече, май с деменция или нещо подобно. По негова музика, на Бродуей се играе мюзикъла "A Beautiful Noise".

Уил Феръл със съпругата си. Заедно от 25 години!

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 14:16 от DiscoBiscuit

# 1 081
За моделката пишеше че по време на шоуто е бременна в 9-ти месец.

# 1 082
Това е последното творение на Ковачев на улица Наум https://idea.bg/naum-33/
Някъде ми попадна обявата му. Цената е 5милиона евро, ако някой се е запътил да я купува

# 1 083
Брад Пит
Скрит текст:
Джейн Сиймур & Джо Ландо
Скрит текст:
Джорджина
Скрит текст:
Холи Бери и котки
Скрит текст:
Сидни Суини
Скрит текст:
Роузи
Скрит текст:

# 1 084
  • на село
Откакто разбрах, че Ники Кънчев е член на една организация, която се занимава с пропаганда на една “братска” нам страна, ми падна много в очите. Умишлено не конкретизирам, че да не им правя реклама, пък и темите са “чувствителни”.

# 1 085
И ще се продаде, но за не повече от 3 млн евро.

# 1 086
Брад Пит
Скрит текст:
Жесток Брад Heart Eyes

# 1 087
Не знам за Бейлито, но направо блудкавее пред Брад Пит.
Иначе и на двамата фотосесиите са чудесни.

# 1 088
Защо на Джорджина единият крак е с чорап, а другият бос?
Скрит текст:

# 1 089
Откакто разбрах, че Ники Кънчев е член на една организация, която се занимава с пропаганда на една “братска” нам страна, ми падна много в очите. Умишлено не конкретизирам, че да не им правя реклама, пък и темите са “чувствителни”.

При хората като него, от "отгледаната интелигенция" - буквално закърмени с културата на въпросната страна, след това завършили там, не е нещо странно. Малцина от този кръг успяват да се откъснат от влиянието. Къде убеждения, къде носталгия по младостта... Поне не е от гръмогласните и не си натрапва вижданията.

За да не е офтопик - Ники Кънчев и Георги Любенов от средата на деветдесетте:

Скрит текст:

# 1 090
  • Пловдив
Защо на Джорджина единият крак е с чорап, а другият бос?
Скрит текст:
така кат я гледам и тя се чуди Grin

# 1 091
 Ники Кънчев не беше ли и той от онази "модерната" църква "Пробуждане" като Миро, Любо Киров, "Молец"?

# 1 092
И да е, какво лошо има?

# 1 093
Н. Кънчев е завършил там - не помня дали висше или пък докторантура е правил, по-вероятно първото. По история. Научният ми ръководител тогава е била в Москва и го помни покрай българската общност на студенти, тя ми е разказвала. Предполагам, че става дума за някаква организация на бивши студенти, на която е член.

пп - редактирам се, сега проверих - завършил Телевизионна журналистика. Някой друг е бил този с историята, объркала съм ги.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 15:18 от EmmaT

# 1 094
Ники Кънчев е рядко свестен човек.

Добре де. Някой да ме просветли. Колко души в България могат да дадат 5 милиона евро за къща. Знам, че имаме богати и че Ковачев се цели в този сегмент на 0.01% заможни. Но тогава няма ли да искаш ти да си направиш дома по собствен вкус. Това не е ли на практика непродаваемо?

Общи условия

Активация на акаунт